92

Анонимен

преди 4 години

Ние сме център на газа. Няма как да мине от нас нагоре иначе. За това и свързаха Балкан с Гърция и Турция , за да може да минава гаЗ. Недей си измисля истории чичкаа.

91

Д

преди 4 години

Разбирасе има пенсия 300 лв вече 20 като 2 лв всичко скъпо и чакамие поскъпване ток вода и всичко друго това е живот

90

С Бойко толкоз

преди 4 години

Бойко и ГЕРБ ги видяхме колко могат за 10 години. Икономиката е в застой, здравеопазване в дългове, енергетиката с 1.5 милиарда също в дългове, мафиот и политик в затвора няма, борба с корупцията няма, има борба кой да открадне повече, хиляди скандали, шапка над фирми, кражби от държавни поръчки и много други. Сегашните политици са неспособни да управляват.

89

Анонимен

преди 4 години

Пukльoвци когато водите война със САЩ тогава ще говорите коя държава била по-велика от друга. Вие в българеа сте едни послушковци и ви опъват юздите от 1000 места.

88

привет от Германия

преди 4 години

Работата е сериозна щом и сърбите разбраха какво е положението в България !Скъпотия ,мизерия ,демографски срив , младите напускат страната , няма желаещи да живеят и България ,дори талибаните не искат убежище от България ! Всички тези показатели трябва много да ви тревожат ! Сърбите само констатират фактите ,но българите трябва и да се тревожат от тези факти ! Ако я карате на " е-б-и му майката " , положението ви ще става все по-зле ! Когато не ви пука от проблемите , те се задълбочават !

87

СРЪБСКИ ШОВИНИСТ

преди 4 години

Сърбия>БългарияВъв всяко едно отношение. Защо винаги на заплати го обръщате? Можете ли да ходите с високо вдигната глава. Не. Защото нямате основание. Сърбия някой някога командвал ли я е? Опъна се дори на най-мощната държава в света - САЩ. Жените им са супер красиви, музиката им е уникална и винаги сте пеели сръбски кавари и вашите певици винаги са искали да бъдат като сръбкините. Филмите им са на световно ниво. Всичко в Сърбия е на световно ниво.

86

привет от Германия

преди 4 години

Ако ще и в Марсиански съюз да членувате , не се ли отървете от руско влияние бял ден няма да видите ! Средната заплата в България е 400 евро . , в Германия е 4000 евро ! Едно яйце в България струва 20 стотинки , в Германия 10 цента ! Няма да изброявам други продукти защото няма да ми стигнат ограничените 500 символи които сайта дава ! С парите които получавате от 20 г . насам от ЕС досега трябваше да превърнете България в райска градина ! Махайте рубладжиите от властта , иначе загивате !

85

до 86

преди 4 години

Това е така.Но сръбската инфраструктура и икономика бяха сринати преди 20г.

84

Анонимен

преди 4 години

До 98.. Нищо какво да става. Бога Борисов слънце му се искаше да е така! Но като го знаят и си го знаем че не става Няма да е в България!-:) простичко е!

83

Анонимен

преди 4 години

До 88.." привет от Германия" ( знаем че си в България) Та.." статията" ти е страхотна! Но последното за Руски интереси.Не биваше да го споменаваш изобщо! Просто в хубава манджа сипа л...а!-:) И че си Герберски *** също го знаем!

82

Анонимен

преди 4 години

Прави са.Мизерия тотална,медицина и лекарствата скъпи,храна нула качество,пари няма,престъпност расте,младежи пият,пушат,друсат се,психически болни не се лекуват,нормални хора бягат на гурбет кой където може,пенсионери без зъби,без пари за почивки-това е малката част от черната действителност...Катастрофи,наводнения,фалшиви кабеларки...Ужас. Дефолт.

81

Анонимен

преди 4 години

и на футбол винаги са ни били и на волейбол, за баскетбол там няма да коментирам защото сърбите са най-силните в света и нещата придобиват много гpoзен вид като играем с тях, жените им са едни дългокраки мацки, не като нашите таборетки с късите крака

80

до 90

преди 4 години

Нещо не си разбрал Русия е на 74 място по БВП през покупателната способност.

79

Анонимен

преди 4 години

пак братята сърби казаха истината, ако чакаме на Шиши и Бoko медиите да я кажат по-добре от умрял писмо да чакаме

78

Браво Сърбия

преди 4 години

В българските медии, които са собственост на шепа хора, не смее никой да каже истината. Инфлацията е 3.7, а заплатите най ниските в Европа. Втория най-скъп ток в ЕС, някой хранителни продукти ни казаха, че са в пъти по-скъпи от Германия и Великобритания, а по корупция и битова престъпност, нямаме стигане.

77

Анонимен

преди 4 години

Средната работна заплата в България през 1-то тримесечие е 662 евро, в Румъния 704 евро, знам че на сърбите това е неприятна новина на фона на техните 420 евро, но това са фактите, а по отношение на инфлацията е безсмислено да се сравняваме, при тях е близо 3-пъти по-висола

76

привет от Германия

преди 4 години

Сърбите може и да са зле , те не получават помощи от ЕС ! България защо е зле след като ежегодно получава над 5 милиардо евро безвъзмездна помощ под формата на субсидии и фондове?! Има нещо ,което не отговаря на никаква логика , има някаква загадка?! От 20 г. насам ежегодно България получава милиарди евро помощи ,а въпреки това е зле! Къде са новите и рентабилни заводи за които ЕС даваше пари да построите?! Къде е инфраструктурата ?! Къде е селското стопанство ?!Някой служи на руски интереси

75

от край време

преди 4 години

С Р Б И J A > БългарияНа какво се сърдите? Сърдите са горди хора, не дават никой да ги командва, винаги си отстояват принципите, не са страхливци. Точно обратното на българите. Заплатите в момента не са толкова важни. Формата е временна, класата е вечна.

74

до80

преди 4 години

Това не е БВП, а БВП през покупателната способност, а то казва доста.

73

Анонимен

преди 4 години

Кофти за възпитанието на сърбите е че основните туристи в Сърбия са българите. Това много им боде очите и Вучич е взел предохранителни мерки да плюе по България. Що се отнася до цените през миналата година заплатите у нас растяха с процент който изпреварваше цените а сега ще има обратната тенденция особено есента и готвените промени от великия икономист и солот...к на Баце Владислав Горанов.