39

Анонимен

преди 5 години

Един по-малко,искаше му се постоянно да пътува Цветанов из Америка,нали уреди и дъщеря си на работа.Лобираше за американските изтребители,връщай се в системата на МВР или вече сме големи и не сме за там.Но,в затвора има все още място за теб, сега няма да има чадър от Герб.

38

Анонимен

преди 5 години

Странна работа, всички говорят против ГЕРБ , а интересно с победа на изборите.

37

Анонимен

преди 5 години

Отивай си и не се връщай никога в политиката,за затвора си.

36

Анонимен

преди 5 години

ДО-ВИЖ-ДА-НЕ !!!!СБОГОМ !!!А сега следствие и ...........!

35

1

преди 5 години

а истината за напущането му ,някой знае ли я,истината е тази,че др.борисов,не се е отказвал от бкп,а точно тогава излезе закона ,за деполитизация на армията и милицията,и др.бойко,е предпочел,да запази червената партийна книжка,за спомен,и от тогава се пише,за "най-големия"антикомунист.

34

Анонимен

преди 5 години

"" Човекът, който изгради структурите на машината ГЕРБ ... "".................добре, че се отърва от него ... носеше големи негативи.важното е, че ПАК бихме просъветските комунисти !!! казах им, че без червената армия власт повече няма да видят ...

33

Мислеща

преди 5 години

На Цветанов не му се отвори парашута с новата власт в Белия дом. Поради тази причина не се случи срещата между Тръмп и Борисов, която трябваше да се състои в началото на тази година, поне така твърдяха ПР-те на премиера. Явно Цветанов не е нужен вече на Борисов в САЩ, и затова е отсвирен. Но пък по линия на ЦРУ /все още овладяно от силите на Хиларито/, може да му намерят някое топло местенце! Ако у нас има независима прокуратура, този индивид трябва да лежи до живот в затвора и да връща пари!!!

32

Гошо...Тъпото

преди 5 години

От служ.биография разбрах,че Цв.Цв.потен вода не е пил,с изключение,когато е...бягал на държавния изпит по лека атлетика въфф ВИФФ.За това...това лице,бодър и свеж,със запазени нервни клетки се включи...устремно в политиката.Даваше акъл на ляво и надясно непрекъснато.Не знам защо Боко реши да се раздели...формално с него,но...неформално пак ще му дава...акъл,защото Бибитко и толкоз...няма.

31

Victimized

преди 5 години

Не сте писали достатъчно статии за Цветанов, пуснете още поне две, сигурен съм, че няма какво друго да се отразява в държавата.

30

Анонимен

преди 5 години

Няма незаменими и непобедими за това трябва обществено мнение такова липсва у нас

29

вампириte

преди 5 години

Според мен Цеци не е виновен. Просто се е събрал с лоша компания .

28

Анонимен

преди 5 години

Борисов не скри раздразнението си от знаменателната реплика на Цветанов в хода на Апартаментгейт - няма кой да ме накаже. Може да го накаже Господ, могат да го накажат хората, мога да го накажа и аз, беше коментарът на премиера. За съд обаче не чухме нищо.

27

Един от Северозапада

преди 5 години

"Цветан Цветанов комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов!"---Случайни хора във властта няма. Като почнеш от Калинка, , минеш през Деси от Дулово, и свършиш с Лилито Павлова. Едно време ги събираше по кръстовищата, но спомня ли си някой днес имената им?Тези, които са видни, не са случайни-или са на някого "отпред" или финансово силни.

26

Б. БОРИСОВ

преди 5 години

- Цецоу, мноо се разсмърдя около тебе, земи се дръпни малко назад, че и около мене започнАха да душат и не знам кво че те направим! И па ш'си бачкаш!- Добре, Шефе, ама моето си е мое, нали?- Твое си е, бе, ше уредиме с Цацаров и ония там, к'ви беха КОН...КОМП..., а бе с трудното име, нема да те закачат! Ае бегай и утре ш'се чуеме! ТВА ТУКА НЕ СЪМ ГО КАЗВАЛ АЗ

25

Анонимен

преди 5 години

Хайде сега да разследвате Прокопиев и откъде идват парите на Дай, България! - много по-интригуващо е.

24

Един от Северозапада

преди 5 години

"Невероятна кариера на един физкултурник."---От всичкото писане се разбира, че зорът е, да влезеш като сержант в МВР. Оттук нагоре -закон не те лови.Влизаш сержант, караш задочно например "начална педагогика", или "Дефектология" в някой изнемагващ за студенти ВУЗ, може и за библиотекар, вече дипломирал се-и си офицер в системата, с всички привилегии.Оттук нагоре-само лакомията може да ти изиграе лош номер.После-осребряваш връзки и влияние, и даже уволнен-имаш, за да стигне и на правнуците ти.

23

Анонимен

преди 5 години

- Цецоу, мноо се разсмърдя около тебе, земи се дръпни малко назад, че и около мене започнАха да душат и не знам кво че те направим! И па ш'си бачкаш!- Добре, Шефе, ама моето си е мое, нали?- Твое си е, бе, ше уредиме с Цацаров и ония там, к'ви беха КОН...КОМП..., а бе с трудното име, нема да те закачат! Ае бегай и утре ш'се чуеме!

22

Анонимен

преди 5 години

Защо нямаме и един влиятелен политик с биография как през 1987 е бил обикновен млад работник в соц завод, а всичките все са били сержанти, полковници, физкултурници или партийно-стопанска номенклатура.

21

гербер

преди 5 години

Много слаб анализ. Цветанов никога не е застрашавал лидерството на Борисов. Сол ташака не може да бъде нищо друго от сол ***. Борисов е душата е сърцето на ГЕРБ. Всичко се дължи на неговата воля, упоритост, политически нюх. Цветанов е много ниска топка. Нямах нерви да му слушам смешния и объркан изказ. От него лъхаше примитивност и дребнавост. От известно време той се превърна в прът в колелата на машината ГЕРБ. Сега вече ГЕРБ ще бъде още по - силен.

20

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Епохална, колосална грешка на Борисов издаваща пораженчество... - БСП имат повод за пищни тържества... - след такава недалновидност и явен непрофесионализъм - старият хъш СТРАНДЖАТА също се оттегля от ГЕРБ...