42

Анонимен

преди 5 години

В политиката няма прости и умни ...Има успяли и неуспялии политици. Станишев , като е много умен и лалашеее 20мин без да разбере никой, какво казва ...ко стана ? НИЩОФакт е че Барисов има харизма и я употребява правилно ...взема, каквото може от ЕС . Всичко останало са празни приказки и подлогиии на други гладниции.

41

винт

преди 5 години

До АнонименТрябва доста да си наивен, за да мислиш,че Боко е от различно котило.

40

баба мара

преди 5 години

да откриваш частни турски обекти на държ разноски да увеличаваш парите на коитопротестира да разсрочваш задълженията на мюфтийството това ли е пример заподражание 5 милиона не гласувахме защото сме образовани и не се подаваме напростотии

39

Виж Даниелчо!

преди 5 години

Няма такъв *** и непукист народ , като българския , който да позволи да го управлява един *** , който му казва че понеже и двамата били прости - за туй се разбирали... Ти добре ли си или си облъчен от простотията! На всичко отгоре, един друг политик от НС, открито заяви, че "народът" 80% е дебилен - а "народът" взе че му се обиди... Е, все пак има разлика между *** и дебилен! Да се надяваме, че Ти не си дебилен!

38

трън

преди 5 години

Да му имам разбирането за мащаб.

37

Гошко

преди 5 години

Професоре, много ни принизяваш, като ни сравняваш с един пожарникар, записал навремото Пожарно дело поради нисък бал на кандидат-студентския изпит и сетне станал лявата ръка на братя Маргини. Като го възвеличаваш толкова, защо не му дадохте диплома за завършено юридическо образование? Я виж как личният лекар на Падишаха стана професор, защото много го обгрижваше и му разтриваше ушите и пръстите на краката! А Харизанов със завършен 2-и курс стана политанализатор и зам.председател на УС на ИДП!

36

Анонимен

преди 5 години

За съжаление е прав!Появи ли се някой в, който народа да повярва, боко е пътник с цялата шайка...

35

Анонимен

преди 5 години

Прав е, няма друг прoстак и комплексар от такъв мащаб, който постоянно да иска да си мери пи6kата с някой и да се хвали. А защо на един журналист ще му хрумне да иде при Вълчев и да го пита каквото и да било !?

34

Анонимен

преди 5 години

Защо тоя не вземе да млъкне? Видяхме простотиите, които натвори като министър. Същите хвалебствия сипеше спрямо царя, сега се мазни на Борисов. Невероятно отвратително същество.

33

Андрей

преди 5 години

Ами да направим референдум и да ги изберем за пожизнен премиер.

32

Анонимен

преди 5 години

До Ха-хавиж изборните резултати от последното десетилетие и сам си отговори!

31

Курнелия крепи Бойко

преди 5 години

*** е спасението на Борисов. Докато тя иска властта Борисов е очевидно непоклатим...Не го ли разбрахте все още? Ха-ха-ха...Всички, които помагат на *** да се задържи на власт в БСП всъщност косвено подкрепят Бойко. Това е очевидно и се вижда отлично на всички избори...Падне ли *** от власт в БСП може и да има някакви шансове.

30

Анонимен

преди 5 години

Даваяй Вълчев! Може и ти да се уредиш с посланическо място.

29

Анонимен

преди 5 години

чета коментарите и си мисля, боже колко е прав вълчев!

28

Ха-ха

преди 5 години

Ако Баце ще е най-големия политик в тая държава,то тя заслужава да бъде запалена от четирите страни...Което и ще стане в един момент....

27

Анонимен

преди 5 години

най-после някой да каже истината! дано нинова остане лидер до следващите избори и тотално да срине "дъртата вещица"! тогава, вероятно, може да се появи алтернатина на герб!

26

Анонимен

преди 5 години

Никой не е вечен... След *** Бойкова закриваме държавата ли?!

25

Анонимен

преди 5 години

Кривогледият самовлюбен интелектуалец е прав. Бойко Борисов е еманация на съвременната байганювщина.

24

Петров

преди 5 години

На банкянския дядо БокУ умни хора не му трябват само работници в Шише джам, какво остава за журналисти. То по статиите личи.

23

телешки възторг

преди 5 години

Никога не е имало няма и няма и да има в цялата история на човечеството като цяло !!Отличният статус на република България във всеки аспект на развитие е просто скромно доказателство за това при все че Слънцето няма нужда от доказателства че свети.Може би българският народ ще му издигне пирамида в знак на благодарност която ще засенчи хеопсовата. За целта трябва да бъдат изтеглени поне 60 милиарда лева за да стартира строителството поверено на професионалистите които строят асфалт,магистрали..