31

Есаул

преди 5 години

Ние ви освободихме като територия, но повече не може да ви се даде! Явно още сте някъде към 1519 година!

30

Анонимен

преди 5 години

До Турското посолство! А кога ще е задължителен българският език в турските училища? -:) И до сега сме оцелели без турски фирми.па не сме умрели! И за в бъдеще не желаем турски фирми в БГ!

29

Евет

преди 5 години

Квалификацията и познаването на турски език осигурява работа и добро заплащане! Нали така! Бойко колко пъти ви каза да оставите историята на историчарите, политиката, кризите, спорта и престъпността на него и на вас ви остава само да благоденствате стабилно! Защо искате да си разваляте рахата!!???!? Достлук или пишман бабаитлък - изборът дори не е Ваш!

28

Анонимен

преди 5 години

Преди бе гьотче,сега улусой.Все мазнивсе изкукудякали.Фирма открили.И тамще дробите хората до припадък.Видяхви кога купихте Руното на гара Искър.Изцедихте всичката си злоба.Хайдеобратно.

27

Анонимен

преди 5 години

кара...... не знам си кой, да научи правилен български език - писмен и говорим, ние сме му работодатели - държавата България- и той работи (уж) за нас, ние му плащаме!

26

Керимоглу Тугай

преди 5 години

Какво стана толкова бре, джанъм!

25

АТАКИСТ

преди 5 години

"Според лидера на ДОСТ Лютви Местан посланик Улусой се застъпил за естественото право на турците в България да изучават задължително майчиния си турски език."Ей, Местане, *** нещастен, че то от 25 години в училищата ни има свободноизбираем предмет-турския език за изучаване, а потурчените българчета ги карат насила техните родители да го изучават. Това се явява един вид задължително изучаване. А оня *** като теб- Улусой ли е къв е там, има предвид всички българчета.К'во се правиш на луд?

24

Анонимен

преди 5 години

Да си идат в Турция, с езика си, инвеститорите си и исляма си. Нахални нашественици.

23

V

преди 5 години

В тоя свят всеки трябва да се конкурира .ДОРИ ЕВРОГ.ЕЙСКИЯ . Ако тия плащат 1500 лв то тогава евроге.йците да докарат конкурентно плащащи фирми .Само така ще повишим стандарта ;) ЕС не трябва да си мисли че ние сме рая която му е с гарантирано робство .Трябва да сме по гъвкави във външната политика . и да накараме другите да се конкурират за нас .А не да са дупим в една или друга посока .

22

Докторс

преди 5 години

Случая единствено показва колко комплесирани, подивели и нещастни сте българите! Казал каквото казал! Я, малко по спокойно и с достойнство! Народ и държава с историческо самочувствие не биха подскачали така истерично като вас! Явно сте в посттравматичен стрес и шок! За историята 140 години са твърде малко за да може един утрепан народ да се съвземе! Факт!

21

,.,.,

преди 5 години

ДПС,ДОСТ със съдействието на турското посолство държат заблудения си електорат в абсолютно безропотно подчинение.Ако това не е робство,какво друго е?

20

ТАКА ДЕ

преди 5 години

Бай Местанчо да се научи да говори български и да шофира, това да са главните му цели във живота.

19

Коч

преди 5 години

Терджуманина е за спешна смяна! Иначе всичко е рахат!

18

Анонимен

преди 5 години

Хасан Улусой и Местан персона нон грата за българия и Българите.

17

Анонимен

преди 5 години

искам да прочета че турция признава че ни е държала под робство, клали са ни и са ни взимали кръвен данък 500 г.! друго за и от турция не искам да чувам!!! държава дето 90%от населението живеят в 18век, няма как да ми казват какво и как!

16

Анонимен

преди 5 години

Турските фирми не са желани в България.Да си изнасят бизнеса.Ти го пуснеш под леглото,то се качва на него.Ай сиктер.

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9 какво искаш да кажеш, бе? Че щом сме влезли в ЕС и ще забравим да говорим на родния си език, така ли? Пълна простотия. Доколкото знам французите например са лидери в ЕС ама не са забравили да говорят на френски. В стремежа си да отричат някои хора тотално изпростяват. И ти драги, си един от тях.

14

Анонимен

преди 5 години

Този Улусой уж посланник на Турция пък има пакистано индийска физиономия. Ако го види човек в някоя от махалите, не може да го различи.

13

Хм

преди 5 години

А ние сме разочаровани от (без)действието на българското правителство!Изгонване на турския посланик "поради действия несъвместими със статута му" беше решението!

12

точка

преди 5 години

Турците са в Турция.В България има само потурнаци.Ако на ДОСТ майчиния им език е турски да си ходят у майка си Турция.А посланик Хасан Улусой да си знае мястото и да не се бърка във вътрешните работи на България.Същото се отнася за всички чужди посланици у нас.