17

Анонимен

преди 5 години

И тоя палзва жокер. Върна в тестето депутатската карта, както в Монополи - Излизаш от Затвора.

16

Анонимен

преди 5 години

аполитичен съм но слушах днес как обяснявашеш как плащал наем на майка си...синът плаща наем на майка си...чакай малко бре, ние да не пасем трева...или там съдията където плащал наем на фирмата на жена си...егати държавата!

15

А майката

преди 5 години

Плаща ли данък? Защото ако редовият българин даде един гараж под наем, веднага го налазват данъчните.

14

Дзъ

преди 5 години

Да хвърлиш оставка, не е като да върнеш съмнително придобито имущество. Като ще го удряте на чест, каквато всъщност не притежавате - хвърлете и придобитото за "услугите" които сте направили. И спрете с тия формални оставки, че ги превърнахте в национален спорт "мятане на оставка"

13

Анонимен

преди 5 години

Разгеле! Енергетиката се отърва от един некомпетентен но крадец!

12

Анонимен

преди 5 години

Къде е оня минал през всички партии ... Гърнев ли беше, Гърневски ли, че да защити Дилянчу и дъ ни *** пусни дъ си върви???

11

Анонимен

преди 5 години

Пародия!

10

Защо ни оставяш?

преди 5 години

Защо ни оставяш Делянчо? Какво ще прави родата без тебе.

9

ники

преди 5 години

и аз май ще стана депутат от герб-350 съм във варна но ще ми дойде реда като гледам

8

Анонимен

преди 5 години

Кой от ГЕРБ ще влезе в ролята на Матросов и ще затитава Делянчо да не подава оставка,щото без неговото "компетентно " ръководство енергетиката колабира.....

7

ники

преди 5 години

много равилен ход от бсп -те са вън от парламента и им гледат сеира на герберсите

6

Анонимен

преди 5 години

Майка ми и моят кум живеят в една и съща сграда. Той е дал 650 лева на квадрат, а моята майка 753 лв. на квадрат. Майка ми плаща по-скъпо, тъй като не е участвала в строежа, както кумът ми. Плащам наем на майка си 1200 лв., защото апартаментът е на нейната фирма и наемът се определя на пазарна цена. Около 200 квадрата е жилището, в което живея. Аз имам 3 деца и затова имам нужда от повече площ", обяснява Добрев.

5

Ф.С.В.

преди 5 години

Докато Бойко се занимаваше с Световната Политика и проблемите пред Планетата- глобалното затопляне-САЩ Европа и Брекзит- Тези дечица оставени без надзор му направиха страхотен скандал-Още преди знаех че стола му се клати-но те го забаламосваха че всичко е ОК) Сега шайката си подава оставките и му се присмива че остана сам-Явно Цвък държи всички в ръцете си- След всякакви Бръмбър гейт Двете каки и Мишо Бирата-явно Цвък знае за всеки всичко в БГ! Сега ГЕРБ е към своят ФИНАЛ! На печелившите Честито

4

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Още едно корумпе от ГЕРБ

3

Анонимен

преди 5 години

Живеел в апартамент на майка му и плащал наем, защото е на фирмата и, но ..."Имотният въпрос с Делян Добрев е свързан с негови близки. Важното е, че те са общински съветници от ГЕРБ в Хасково, което показва, защо толкова много се дърпаха управляващите да няма в Антикорупционния закон обхват на общинските съветници. Защото още в началото на миналата година, когато законът беше приет, щяха да лъснат много неща"

2

Крум от Крумовград

преди 5 години

Майка ми така, майка ми иначе, в България деляновците имат много грижовни майки...

1

ай сиктир

преди 5 години

Горкичкия мамин Делянчо за пред хората живеел в апартамента на фирмата на майка си, че и плащал по 1200 лв. на месец демек парите от единия в другия джоб.