304

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен:Не е вярно! Сърбия и България никога не са водили война една с друга. Ние сме братски народи. Тия работи, че сме водили война с Гърция също не са вярни! Та ние взимаме християнството от тях, ти чуваш ли се какво говориш. Чел си някакви турски учебници по история в които са ти писали са някакви битки при Дойранското езеро! Не е имало такива никога! Пълни измислици с цел да скарат християнските народи.

303

Анонимен

преди 5 години

До Васил ЛевскиТи не си турчин, а потyрчил се ром. В Турция не ви считат за живи.

302

Анонимен

преди 5 години

"Дано тоова да са платени коментари. Жалко за Ботев и Левски дадоха си живота за рая."Ти даже и не знаеш кои са тия хора. Бас хващам! И думата "рая" не знаеш какво е.

301

тръмп

преди 5 години

време е за турската пролет - американските самолети да донесат демокрацията в Кюрдистан

300

Анонимен

преди 5 години

Дано тоова да са платени коментари. Жалко за Ботев и Левски дадоха си живота за рая. Нормални хора не останаха, само туркофили и московити.

299

Анонимен

преди 5 години

Гледам, поганчета редовно секретират в сайта... ...да не би да е някаква програма за интеграция ? Ако е такава, "крайно време" е да се спре, защото са пари на вятъра !

298

кръпел

преди 5 години

ей амуджи не се опитвайте да ни заплашвате защото търпението е до време .... ще търчите пак към анадола

297

Анонимен

преди 5 години

Безсмислено е да се иска извинение от тия... ...такава им е природата!Или, както казва народа: "Нямай вяра на турчин" !

296

Анонимен

преди 5 години

Османлъка отива към изолация и фалит... ...ще си навират C-400 по интимните за поганите дупки...

295

Анонимен

преди 5 години

"коментари са от турци, турколюбци и кресльовци, обясняващи за хубавото петвековно присъствие."Ами целият свят видя какво стана като го премахнахте "лошото петвековно робство с клaнета"... Започнаха да ви кoлят собствените ви християнски братя и съседи и ви претопиха за 50 години. Гърците хвърляха *** върху български бежанци, сърбите 1/3 ви направиха македонци, в Добруджа станаха румънци. И ви взеха земите. Честито!

294

Ахмед

преди 5 години

Българите ги има защото така са решили предците ни. Кърджали е Турция.

293

Анонимен

преди 5 години

И Тургут Йозал не пожела да се извини, и пи една лимонада в БГ посолството. Последната му.

292

Анонимен

преди 5 години

''Според него българските мюсюлмани не се нуждаят от защита..''**************Ако не беше така 85 ти ги биеше яко затова че не те разбираха иначе щеше да убиваш ама не ви стискаше заради страха от туркието.

291

Анонимен

преди 5 години

А фактите говорят обратното, че българите са просъществували благодарение на турците..Така е, ама ако има нещо което да пречи най-много на пропагандата това са фактите. Затова когато фактите говорят на помощ идват ругатните и опитите за обида. Така, че след малко ще почнат и с това .

290

Анонимен

преди 5 години

Освен един милион турци, в България има още толкова българи-турколюбци и майцепродавци. Само вижте ДСБ - половината партия е съставена от българи-ибpикчии. Това не е нещо ново. Всички знаем за поп Кръстьо, всички знаем за киряк стефчовците, обявили се против освобождението. Предатели винаги е имало. Утре като се събудите с виенето на минаретата ще е късно. Само като чета този сайт, ами то половината коментари са от турци, турколюбци и кресльовци, обясняващи за хубавото петвековно присъствие.

289

Анонимен

преди 5 години

Като гледам каква омраза и пoмия се изсипва върху малцинствата даже и по форумите, бацето ББ да не ми говори колко им бил цветна и сладка приказка животът на мюсюлманите в България.

288

Анонимен

преди 5 години

Zezo da podari na turs.minist. Edin apartanent sa kakvo sa mu 6 plus 2 vili a kolko milioni ima zezko koi schte gi proverava sem zvetanovi koi???? Moje bi bratja pulevi i suschi harlia da e

287

Анонимен

преди 5 години

Boiko ti si sneschen kak tur4ina schte ti se isvini kato gi zeluvasch pregra6tasch te ti njamat respekta vobschte ti govorisch superlativi ss tah a te krojat na bg istoriata sv sofia djamia taka e i ra6idov priatel s djagarov i jivkov bkp priatel s gerb s zezko i boiko tova sa musulmanskite mantaliteti bravo na zipras i garzite ne im pravat evala na turzite u4i se boiko ot zipras i putin ne ot falschivite ti pristeli v gerb uj priateli a ti gledat stola

286

Анонимен

преди 5 години

"Бившите империи с неоимперски амбиции не се извиняват,а налагат волята си на слабите. Амбицията на Турция е да командва Европа и така ще бъде,докато не я разделят на 8 части."----Ето, тъкмо казах колко много провокатори и сеещи омраза има и веднага си продължиха...Да ги питаш иначе защо мразят Турция и мюсюлманите, не могат да ти дадат отговор.Само повтарят като папагали, "ами заради 500 години кланета". А фактите говорят обратното, че българите са просъществували благодарение на турците.

285

Исти

преди 5 години

Бившите империи с неоимперски амбиции не се извиняват,а налагат волята си на слабите. Амбицията на Турция е да командва Европа и така ще бъде,докато не я разделят на 8 части.