242

Да допълня...

преди 5 години

До Гледна точка 261 Трябва да знаеш добре английски, за да целунеш американка пред цял свят. Така е.

241

Анонимен

преди 5 години

Браво кобра!!! Разнасяй славата на българите по света.....после се чуди защо българите ги е срам в чужбина и гледат по всякакъв начин да прикрият произхода си

240

Митев

преди 5 години

"Андреа е бясна!" ЧЕ КАК НЯМА ДА Е. Заради простотията му сега ще му вземат и гащите . А можеше да си му папка паричките. Най-гадно ми стана като разправяше колко са пили и намеците за тоалетните. Ако имаше малко акъл щеше да се извини и да си затрае после. Нооо - не би. Прави се на мъжкар. Мъж и джентълмен никога не би си позволил да говори такива неща за жена!!! Значи не е мъж, още по-малко джентълмен!!! Бияч и толкова. Е , ПРОСЛАВИ , България. БЛАГОДАРСКО за такова "представяне"!!!

239

Я па ти..

преди 5 години

До Горан 245 Какъв маркетинг трик ? Тоя дали знае какво е маркетинг.. ?

238

Гледна точка

преди 5 години

Аз виждам "тънък" изход за Пулев, но той едва ли ще се сети да каже истината. Просто да каже, че е бил афектиран от победата, неразира добре английски (видя се, че на моменти ползва преводач) и е помислил, че 88640ата го провокира.

237

Анонимен

преди 5 години

хора, балканци сте и с балканско мислене ще си останете. Тя може да е преспала с целият национален отбор на САщ, но ТОВА Е НЕЙНО РЕШЕНИЕ. Когато ТЯ ЦЕЛУВА е едно, а когато НЕЯ Я ЦЕЛВАТ може да ви осъди. не го ли проумяхте?

236

Така е ..

преди 5 години

Така е като не води Андрея със себе си.Да вземе пример от президента.Десито е като залепена с каниколит за него.Мелания няма шанс.

235

Анонимен

преди 5 години

Пулев вероятно си е мислел, че като в кеча, и като в България ще може да си направи евтина България. ИСтината е, че ако се размине с глоба ще мине евтино, може да му спрат лиценза доживот, а той не е млад.

234

Дядо Соци

преди 5 години

Страстната целувка в устата с две ръце на бузите пред камерите бе голяма глупост. Ако я нямаше след празнуването Сушито в хотела на Пулев и готова. Ама той няма търпения да я награби. Абе .... си е нашето боксьорче.Ама и Сушито си е виновна с тия цици.

233

БАСИ

преди 5 години

Колко известни мъже ги разцепиха заради предполагаем секс тормоз от преди десетки години, а нашия и снимки има. Направо да си дърпа парите и да бяга към ЮАР, че ако се прибере в бг нашите продажници веднага ще го върнат.

232

хахаха

преди 5 години

"Кобрата" се оказа най-обикновен селски смок Ганьооо, къде вървиш бе, ***? Сега ще ти смъкнат кожата като на дърт пръч. За другия път да знаеш как да се държиш.

231

Мосю Густав

преди 5 години

То не е като да целуваш "каките" на село...

230

Горан

преди 5 години

А, Суши дали е к...ва, или не, въобще не е от значение. От значение е, че го съди, толкоз! Щатските закони и дават това право, що да не се възползва! Пък и няма вечно да се снима гола, я! Нали и тя, като Пулев остарява! Това си е взаимно изгодна сделка и за двете страни! Пулев понеже не блести много на ринга, сега ще блесне със съдебно дело, и там ще има битка, която най-вероятно ще излезе, че уж печели! А, че ще си плати, то е ясно.

229

симулант Пулев

преди 5 години

Така наречение Кобрата или Пулев има ромска потекло , брат му си признава и открито говори за ромските си корени а този се прави на българин и манипулира и симулира , лъже цяла България , докато има балъци да му вярват

228

Опа,

преди 5 години

До СократисПриятелю, хората са различни не обобщавай. Грък например това няма да го направи по обясними причини. Но и на мадамата не и беше неприятно, но в САЩ еврейските адвокати така печелят пари, превръщайки живота на хората в цирк и ад. Американците все още не са се усетили, масово. То ако се сещаш и думата мошеник идва от Моше, мислиш ли, че е случайно. Сега ще отровят живота и на двамата а тая глупачка няма да вземе почти нищо ...

227

Анонимен

преди 5 години

До МнениеЧе не трябваше да я целува,не трябваше,но беше задължително да и го натряска заедно с макарите в подопашната област!

226

Анонимен

преди 5 години

Сигурен съм че този е от джерп .

225

Горан

преди 5 години

Абе, това си е чиста проба маркерингов трик, за да се съживи замиращата кариера на един боксьор, който е в края на кариерата си, иначе Сушито щеше да си го съди, ама без да настоява да му се отнемат боксовите права, в крайна сметка този случай не е от компетентността на нито една боксова комисия в света, понеже не е някакво нарушение на правила по време на боксов мач...

224

Анонимен

преди 5 години

Българска работа! Кой знае за къв се мисли.Чалгар бе чалгар.

223

Анонимен

преди 5 години

По снимките ,които е качила и по почти голите си интервюта тая си е чиста к...... ва от класа ,а била засрамена и шокирана.Май на афтърпартито е уважила всички, защото на мен тази целувка не ми изглеждаше много като миг на импулсивност!