68

Анонимен

преди 5 години

Всеки един българин, във всеки един момент може да бъде арестуван и с белезници качен да самолета и екстрадиран за САЩ дори и без да е стъпвал там. Достатъчно е някой местен прокурор да издаде заповед за арестуването му, че е нарушил някой от абсурдните местни закони, и българското васално правителство е длъжно да го арестува, пакетира и достави в САЩ.

67

Мда

преди 5 години

Търсят се податливи политици,за да вкарат България в чужди схеми.Както със Сарафово-Израел ни натискаше да му свършим мръсната работа,като обявим Хизбула за виновник,дори без разследване.Тука не е много по-различно,да не кажа същото.Методите на Британските и американски служби са добре познати-търсят някой да изпълни поръчката,а държавата му да обере калая!Някой като Цецо-фена на молитвените закуски...

66

Реалноста

преди 5 години

4000 виши *** на въжето или в сибир И ще минем Гърция по стандарт само трябва някой Бг Пиночет ...въпрос на време е в Сащ да го осъзнаят

65

изнервен

преди 5 години

До 53 и 55. Не, не е той. Извини се, бе! Този Ц.Ц. го търсете на Позитано 20.

64

Анонимен

преди 5 години

Бе какво стана с милионите на Христо Бисеров в швейцарските банки, САЩ нямат ли някаква информация, като са толкова осведомени за движенията по сметките на български граждани?

63

Реалноста

преди 5 години

До 65 не аз а ти висиш на троски надник вата ...Мога да те купя и продам 100 пъти

62

Анонимен

преди 5 години

България се прояви като най-верният троянски кон по-точно магаре на Русия. Ден през ден посланиците на Велокобритания и САЩ се срещат с глаДния прокурор Цацаров да искат съдействие от него, за съжаление глаДния прокурор е на хранилка към Русия и няма да може да им помогне, а и те трябва да разберат да спрат да мислят за България като за партньорска страна.

61

Анонимен

преди 5 години

На Държавната петролна компания на Венецуела са наложени санкции от САЩ. Сега, отделен е въпросът с какво право американците се правят на Господ, но санкциите са факт. И американците са много недоволни, че българските служби се проспали или нарочно не се видяли тези милиони. Ще дърпат ушите на Баце или направо шалтера.

60

Лори

преди 5 години

Сринаха Ирак и Сирия заради петрола, а сега искат и Венецуела да съсипят американските хиени.

59

Анонимен

преди 5 години

След като стане ясна пълната картина, прокуратурата ще замаже случая, както стана с Федотов посочи Цацаров.

58

Анонимен

преди 5 години

До 54 аман от дърти *** на заплата към рашките

57

Реалноста

преди 5 години

Румънците го направиха и дръпнаха Факт ... Не работят повече от нас гарантирано .разкарваме пияндуристанската държавна мафия и 200 /300 тяхни май,,муни месни олигарси и пенсия от 800 евро и заплати по 1500 евро са осигурени ...

56

Анонимен

преди 5 години

А еврото как е попаднало във Венецуелска банка ,че да го пратят у нас?Нещо от Европата ще да е купувано от там.

55

Анонимен

преди 5 години

Защо бе "братя" Американци, таман да станем Швейцария на Балканите и хоп проверка!

54

Анонимен

преди 5 години

Банкови преводи - пране на пари няма, а има изпълнение на политическа поръчка на господарите на България от САЩ.

53

Анонимен

преди 5 години

чета и гледам що за болни моьъци има, руски мафии, наркотрафиканти, червени бабички с автомати, сякаш всички са завършили академия Дзержински или са щатни в ЦРУ и Ми6.Разбирате ли колко сте дребни рибки че даже сте не рибки ами хсивера на рибките.

52

Анонимен

преди 5 години

Разносвачът на папки в МВР и физкултурник, да не е станал адвокат?!

51

До 50

преди 5 години

Оффф аман от пубери.

50

Байчото

преди 5 години

Този с милиардите няма да е чист българин.Как изобщо не е изчезнал от БГ- то , ами е стоял и чакал да се осъмнят.Ако беше Цв.В. до сега дае изчезнал в Сърбия ,например.

49

Реалноста

преди 5 години

Изритамели рашките и 200-300 месни олигарси тяхни мекерета от Бг гарантирам заплата от 1500 евро дредно