212

Анонимен

преди 5 години

До 263 АнонименМа и чехлю ли беше истински !

211

12

преди 5 години

Президента с всяко свое изказване ми пълни душата, има страхотно фино чувство за хумор и самообладание. Виждам го че е потресен от простотията по високите етажи, и винаги с малко, но точни фрази ги затапва тотално, вчера с глас се разсмях като каза, че се надява премиера да пази хубави спомени от возенето на транспортни самолети и хеликоптери, знам за футболните тигри и фолкпевиците, наистина голяма забава е било.. Смешни ги прави президента.

210

Анонимен

преди 5 години

До seЯ кажи ми облаче ле бяло в чужбина кой печели всички избори от създаването си? Омръзна ми да повтарям вица от живково време, за онзи дето от ДС го питали, ако отворят границите какво ще направи. Отговора вече го имате. "Ще се кача на първото дърво за да не ме смачка тълпата от напускащи България". Досто прозорлив зевзек го е създал този виц. Само дето на чугунените глави демокрацията им е виновна. На Нинова много и отне. Сина й е в САЩ, а мен и дете ми ни гърбят с пенсиите на родителите й

209

Анонимен

преди 5 години

До Крисмъничко умниченце, всички президенти на РБ досега са истински!

208

Крис

преди 5 години

За пръв път в историята ни България има истински президент! Напред Радев!

207

Анонимен

преди 5 години

До карачанаков - туй чиляк на снимката ми прилича на Асенчо...Ей-и! Ти трябва да си от нашето поколение. Помня го Асенчо, доведоха го в класа ни, беше някъде в карая на 50-те. Смяташе разни числа, като калкулатор, тогава имаше само счетоводни сметала. Говореше се, че е падал на главата си!

206

Пешо

преди 5 години

*** до толкова изтъпя, че взе да плюе по себе си! Да сега той е политик, а преди беше некадърен шеф на ВВС, като ги остави при своето пенсиониране с ДВА полуразбити изтребителя(цитат)!Този индивид не се ли усеща поне малко!

205

Анонимен

преди 5 години

Въпрос Радев не е ли политик?Ако не е да си ходи,ако е с кого се сравнява ,той ще провали и държавата.

204

Така е

преди 5 години

Тежка е задачата на Румен Радев да се бори срещу простотията.

203

до 254

преди 5 години

ид'иот, решението е на Фердинанд,а не на "армията" !!!айде гледай си индийските сериали и е коментирай неща,за които не знаеш нищо

202

Анонимен

преди 5 години

До ЖЕ СЮЙ МАДУРО - Това ли е най-умния военен ?Представям си др.какви са .Когато служих ( доста отдавна) видях, че високите чинове се проявяваха като най-безличните характери, преобладаващо кариеристи, нагаждачи, търтеи!Ще бъде най-пълна катастрофа формирането и даването на повече власт на политически кръг около този безличник! Много по-трагично от управлението на царската камарила! Хора, опазете България от такива!

201

Армията

преди 5 години

Това ,че армията ни е спасявала , а политиците проваляли--е една от мантрите. Нищо подобно и политиците и армията не стават. Пример--Главният виновник за Междусъюзническата война е всъщност АРМИЯТА. След Съединението, сръбско-българската война и успешната Балканска война--нашата армия си е повярвала , че е непобедима и именно тя, и най-вече тя--е настоявала за нападение над Сърбия и Гърция. Така, че г-н Президент, хубаво е малко повече да почетете.

200

Анонимен

преди 5 години

всички виждат че боки и герп са изпята песен, народа е с Президента!

199

Анонимен

преди 5 години

Баси овчаря... Толкоз семпъл човек да стане президент. Абе Решетников, нямаше ли малко по-смислен човек?

198

ЖЕ СЮЙ МАДУРО

преди 5 години

Това ли е най-умния военен ?Представям си др.какви са .

197

Гацо Бацо

преди 5 години

А Радев в момента ,като какъв се определя?Щото май се вживява като политик.

196

se

преди 5 години

Браво на президента.За първи път за 30 години България има достоен президент.Фалша и лъжата навлезли в нашата политика и пренесла се навсякъде в обществото пропъдиха 2.5 милиона българи навън.Много от тях искат да се върнат но като видят портретите на Борисов ,Цветанов, Доган, Симеонов и много предишни клоуни на Българската политическа ,,класа" се отчайва ти остават да робуват на чуждите интереси.Президента Радев е от малкото политици с ясна визия и политическа отговорност.

195

До Анонимен

преди 5 години

да, Китай е "далеч", Русия едва "диша", а ти "не си" ***:)))))

194

Анонимен

преди 5 години

въвличаме се в конфликт между САЩ, Китай и Русия за венецуелския нефт !!! В никакъв конфликт не се въвличаме.Китай е далече, *** едва диша. Венецуелският нефт и аз го искам.

193

Анонимен

преди 5 години

Чели сте, ама не сте разбрали.Главнокомандващ е във военно време.В мирно време е цар без царство, министър без портфейл. Самолет без гориво.