46

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 57Говоря приличен английски - ама по твоите стандарти, побългарен. Щом се ловиш на бас за мач веднага схванах в кои среди пърхаш! Такива с лопата да ги ринеш, тоест посредника работодател е бил пак българин, украинец, румънец или албанец! Отново - jack of all trades, master of none

45

didi

преди 5 години

До Анонимен 58Ко речи?

44

Рок енд рол

преди 5 години

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ КАКВАТО ЩЕ СДЕЛКА ДА И СЕ ПРЕДЛОЖИ НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ЕС!!!До АнонимеН. Това не го ли писа ти бе, кухар!? Великобритания иска да излезе от ЕС. Протака, защото иска да излезе при най-добри за нея условия, а не защото не иска да излезе. Иска само меда без жилото. Ама за пациент на психодиспансера явно и това е сложно. Пий си редовно хапчетата и слушай дежурния лекар!

43

изперкел за затвора

преди 5 години

Това е Връхната точка на Некомпетентното управление на Меркел, Юнкер, Туск и придворните им клоуни по периферията като Бо Тик Вун - Балканският Диктатор и братчед по партийна книжка на Ким Чен Ун. Великобритания е просто първата, която напуска потъващият кораб наречен ЕСССР.

42

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 50Говоря приличен английски. Но англичаните не са по-различни от нашите даже с един се хванахме на бас за 5 паунда, че Ливърпу ще отстрани Рома, аз заложих на Ливърпул после спечелих ама дедовия защото инглиза се направи на разсеян, а аз му теглих една и не си ги исках.

41

Анонимен

преди 5 години

Кой ще им бере ягодите и ще дои кравите след това?

40

Василев

преди 5 години

На Тръмп половината му мандат мина само да плюе Германия и ЕС, а другата половина да плюе Китай!и сигурно има защо!А представяте ли си неговите британски братчеди, как са се чувствали в хватката и клещите на немската велика индустрия в съюз, в който нямаш никакви шансове да застанеш на върха на икономическата и политическа пирамида!ЕС си е най-обикновена пирамида, и най-силния определя правилата и задава дневния ред!Животът е жесток селяни прости!Пропагандата не е незавсима!Хюи Дейджър!ЦРУ

39

АнонимеН

преди 5 години

НЯМА НИЩО СЛОЖНО В НАПУСКАНЕТО НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ!ОЩЕ ПРЕДИ 2 ГОДИНИ ТРЯБВАШЕ ДА СА НАПУСНАЛИ НО ТЕ СЕ ПОЧУДИХА КАК ДА ПРОТАКАТ!!!ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА СЕ ИЗМЪКНАТ КРАЙ С ТЯХ :D

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 42Такава е съдбата когато не си добре с езика и триеш български "софри" без покривка! Почнеш ли да работиш за англичани, а не за/чрез българи, нещата се завъртат на 180 градуса.

37

Рок енд рол

преди 5 години

Великобритания следва политика на излизане от ЕС. Дали е добре или зле за тях - бъдещето ще покаже. Мен Великобритания не ме интересува. Интересува ме ЕС да защити своята позиция и да не се остави да бъде изнудван от Великобритания.

36

Тръмп, Доналд Дж.

преди 5 години

важното е, че със сделка или не на 29.03.2019 Великобритания става Независима и Суверена Република. Изнудването, манипулациите на Мафията в Брюксел не сработиха - вече не знам за кой пореден път Брюксел гризна дървото!!

35

Анонимен

преди 5 години

Значи до 2020 Шотландия ще се отцепи след гражданска война

34

Анонимен

преди 5 години

До Гoшу 41Аз съм на доста години и до сега съм свидетел само на едно - гледаме ние българите както едно време пред витрините на корекомите. И така ще си идем вперени с изцъклен базедов поглед.

33

Рок енд рол

преди 5 години

Пука ми как ще приключи Великобритания! Но наистина на психодиспансера не трябва да им пускат нет. Има доста АнонимНи психари там явно.

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 38Бях там пъна мизерия е за минимално заплащане. Ходи ти да живееш като в условията студент, а като си платиш всичко и живееш дори не нормално за Англия оставаш с едни смешни пари, но живееш като скот с още 5 човека в двустаен амартамент.

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 34За по-интелигентните като вас трабваше да сложа бананова в кавички..........ама след като стъпи на кората търси гипс а кавичките ги слагай при рехабилитация!

30

Анонимен

преди 5 години

Най ми е кеф как ще изпъдят 2 млна поляци, полвин милион румънци и много хиляди други мижитурки от острова. Бай бай бейби.

29

АнонимеН

преди 5 години

До Рок енд ролНЕНОРМА-ЛНИКО ТИ НЯМАШ НИЩО ОБЩО С ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ ТА С ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ЩЕ ИМАШ!!!ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ПРИКЛЮЧИ НЕ САМО С ЕС ТЯ ПРИКЛЮЧИ И КАТО ДЪРЖАВА КРАЙ ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО И ВРЪЩАНЕ НЯМА!!!

28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 31За по-интелигентните като вас трабваше да сложа бананова в кавички.

27

брексит завинаги

преди 5 години

О, йеа, бейби... Брюксел сменя памперси в момента!!