107

Анонимен

преди 5 години

Основната задача на социолозите в България е да лъжат. Гледам, че се справят добре.

106

Анонимен

преди 5 години

Руският патриарх не му е набивал обръчите, а каза че иска да го благослови. Президентът му отговори, че българският патриарх вече го е благословил. Все пак да бъдем точни

105

степан

преди 5 години

ГЕРБ и БСП достигнаха критичната си точка от 89г. Тогава заблудиха много хора днес вече го няма този ресурс от образовани и подготвени за някаква промяна липсват и средствата за производство ,ресурсите са продадени продължава и масово оттегляне и на човешкият ресурс от хуманитарната свера и то лавинообразно .Следователно сме много по долу от заветната 90г. на тези същите демократи.Какво трябваше да каже президента или искате да му надените розовите очила на Плевналиев.

104

Анонимен

преди 5 години

Кой пръв си отвори устата за светещите лампички? Явно има проблеми и това се вижда от всички.Въпросът е кой е заинтересован от оправяне на проблемите и на кой това му пречи в личен джобчев план.

103

Анонимен

преди 5 години

Само,като си спомня как руският патриарх му набиваше обръчите ,а Радев гледаше,като дете майка си,ми става ясна любовта му към Грипените.Той цял живот изпълнява заповеди.Друго не може.

102

Калеко Алеко

преди 5 години

Товарищ Радев така и няма да може да надскочи фатмашката си природа ... Нищо чудно радикализацията на преЦедента да избие в искането му за Президентска република или в опит да ни докара някоя хунта по Латиноамерикански образец ... Другия вариант е да заложи на Визията на приятелката си от Позитано 20, предварително съгласувана с екипа на ген.Решетников ... !!!

101

stoimen

преди 5 години

Шуми Марица окървавена, Плаче вдовица, люто ранена. Марш, марш с генерала наш!

100

Анонимен

преди 5 години

Аз съм БСП понеже в момента виждам само крадци в управлението!!! А вие. БСП или ГЕРБ

99

Анонимен

преди 5 години

Предпочитам да ме управлява някой, който е учил да държи кормило на самолет, а не такъв учил да държи пожарникарски маркуч. Подчертавам, че никога не бих гласувал за някоя от сегашните партии в Парламента. Моят избор по принцип е между Христо Иванов от Демократична България и Татяна Дончева. Колкото до заглавието - манипулативно е, все едно самият президент е казал,че иска да управлява, а това не е така.

98

Анонимен

преди 5 години

До 124 По-добре БСП "мозъци", отколкото ***

97

Фен на БСП

преди 5 години

Мисля,че генерал Радев е добра кандидатура за шеф на ПЕС.

96

Bit

преди 5 години

Цветанка Андреева e герберастка *** от висш ешалон.

95

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

Слушах речта му по една медия. Нищо вярно в това ,че иска изпълнителна власт.Някои журналисти май са прекалили с ракийката.Малко по-сериозно, защото ще взема да се запиша в БКП-то.

94

антиджендар

преди 5 години

Радев по бързо да прави партия. народа ще гласува за него с изключение на софииските.

93

Анонимен

преди 5 години

екип на Бг - днес,яко *** правите,но защо ви е срам,пишете си имената

92

електорат

преди 5 години

Браво на генерала! За пореден път слага в джоба си "гербчетата". А, той е единствения политик , който ясно и точно назовава истината - "царят е гол".

91

Анонимен

преди 5 години

БКП,БСП , ГЕРБ , едно и също с различни букви ! Тоталитарно управление !

90

Анонимен

преди 5 години

Импийчмът. Да си се занимава с политическия проект. явно няма време, желание и капацитет да президентства".

89

Rusnak

преди 5 години

Да се качва на Мига и да тресне няколко мафиотски вили в околните на София села. Така ще подвият опашки гърбавите.

88

ХМ!

преди 5 години

НАЙ ЛЕСНО Е ДА НАПИШЕШ ЕКИПА НА......Е НАПИСАЛ ТОВА ПО ГОРЕ И ЗАЩО ДА НЕ СИ НАПИШЕ ИМЕТО - ОЩЕ ЗАГЛАВИЕТО НЕ МИ ХАРЕСА НЕУВАЖЕНИЕ КЪМ ПРЕЗИДЕНТА А И ДОСТА ИЗМИСЛЕНИ НЕЩА НА НЯКОЙ КОЙТО ЯВНО МУ ХАРЕСВА ДА СИ ПОЖАРНИКАР ИЛИ ФИЗ.ВЪЗ.