10

ПЕНКО

преди 5 години

КАКВО Е ТОВА БОРСА ЗА ПРОДАЖБА НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ? ЧИЯ СОБСТВЕНОСТ Е БОРСАТА ? КОЙ ПРОДАВА ЕЛ. ЕН. НА ТАЗИ БОРСА ? ОТ КЪДЕ И ЧИЯ Е ЕЛ. ЕН., КОЯТО СЕ ПРОДАВА ? И...КОИ СА ПРОДАВАЧИТЕ НА" ТОК" ,КОИТО НЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ТАКЪВ ??? НЕЩО КАТО ГЕОРГИ " ОВЧАРОВ" НА КАДИЯТА ИЗТЪРСАК !!!!!!!!!!!!!

9

Анонимен

преди 5 години

Имаше една интервю с Бойко Борисов в Панорама, където той яростно защитаваше строителството на Белене. Тогава твърдеше, че най-изгодна е цената на тока от ядрените централи и че Белене е абсолютно необходимо, защото без него, след края на 2017 г. ще има дефицит и тока рязко ще поскъпне. След това американците го натиснаха и Борисов си смени разбиранията на 180 градуса. Сега май става ясно коя е била истината. Ако напишете в ютуб "бойко борисов за белене" ще намерите въпросното интервю 08.04.2011

8

Анонимен

преди 5 години

Как е тръгнало скоро,ще има и недостиг на ток...След 30 годишни безумства в енергетиката...

7

Тиква

преди 5 години

Аз съм Ойхо Бохохо Стабилягата! Стабилен съм!

6

НЕ БЕ ЩЕ НАМАЛЯВАТ

преди 5 години

Тъй е казал така наречения бате БОЙКО. А всички знаем, че той НЕ си мени думата сутрин, обед, вечер

5

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ!

преди 5 години

Затворихме половината ректори на Козлодуй.Подарихме въглищните централи на американците.Спряхме проекта Белене.Спряхме проекта Южен Поток.Спряхме проучванията за газ в Черно Море.Спряхме субсидията на ВЕИ централите.Гарантирано от БСП, НДСВ и ГЕРБ!

4

10

преди 5 години

Ами те поскъпнаха стоките още септември.И сега ни чака ново поскъпване.а иначе рейтитгът на ГЕРБ не пада !?Стокхолмски синдром!*** народ , брате! "Мълчи , моли се..."!

3

1,

преди 5 години

разбирам шегата ти,но е много неуместна.Свалихме гащите пред американците и това не е повод за шеги.

2

Анонимен

преди 5 години

Ами те одавна поскъпнаха,бееее.Вие май не сте в час.

1

Анонимен

преди 5 години

Голям праз, готов съм да се жертвам в иемто на евроатлантизма и да плащам по 1000 левови сметки за ток на месец стига да имаме нови Файтъри.