74

С приветом из России

преди 5 години

Много ви благодаря, че го нарекохте Симферопол като руски град. Крим е Русия! Косово е Сърбия! Македония е България! Мир вам!Извинете моите грешки.

73

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Санкциите ги правили по силни... - ха ха...Нека се гърчат сега и дано се вразумят...

72

Анонимен

преди 5 години

Форумните експерти се включиха да обясняват пак за западния рай, в който убийства, тероризъм, дрога и насилие са ежедневие, което стана дневен ред и при нас,.. Чий го дирите тука щом обичате запада? Мразите Русия? А кой го интересува дрънканиците ви?Истината е, че ви треперят гащите от Руската Мечка и ще го ядете скоро немит и сополив...Стойте си на таковните дупета, защото колкото мърдате, толкова ви влиза отзад...

71

анонимен

преди 5 години

въпреки общественното мнение медведев и путин имат същественни разлики... най-голямата е че путин е НОД-овец. нямам нищо против ако позицията на медведев се замени от володин например, но това зависи от политическата схватка в кремъл

70

ууу

преди 5 години

До TojoТака е, къде другаде ще видят жълти жилетки, лагери-бантустани на емигранти като в Кале, или пък стена против мигранти ......

69

Tojo

преди 5 години

Интересно колко ли хора са емигрирали в посока Русия и колко в посока Западна Европа...само нашите руски поклонници бленуват руските степи...а в една друга статистика в 1 от всеки 5 домакинства има член от семейството, който праща пари от Еврогейският съюз...парадокс нали...

68

Гошо

преди 5 години

До Не се хващайте!тъй като и аз съм един от тия дето ходят там ,държа да ти кажа че пък и въобще не им е трудно Цените са горе долу като при нас ,но като цяло живота е по евтин Което е по важното обаче в Русия специалиста има перспектива за сериозно развитие

67

Българин

преди 5 години

Напред с братска Русия! Емигриралите форумни *** да си гледат емигрантския живот и да не се месят в работата на България.

66

Анонимен

преди 5 години

Лоша новина за раша,санкциите ще се увеличават прогресивно.

65

Анонимен

преди 5 години

До Не се хващайте!72 Не "гладуват",затварят си човешки части в буркани,канибалите в Русия.Медиите писаха за не е дин случай.

64

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха...............намерил се КОЙ да им брои парите на братушките!!! НЕ ВИ ЛИ Е ПОНЕ МАЛКО СРАМ??? Разбирам поне да им ги броят тези говедарчетата, с НАЙ-ГОЛЕМИЯ ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ (направо неизплатим без война!!!), а то се заел наш Бай *** - цър-ву-лан-ко!!! Мили Боже!!!!!

63

Анонимен

преди 5 години

Денгите ще продължат да бъдат дефицитни за руския мyжик. Визите за цял свят остават. Санкциите тоже. Oвпyтяла Русия е модерна версия на СССР. Нинова призовава за дружба, но детето й е в САЩ, вместо в ленинградския.

62

Не се хващайте!

преди 5 години

Нямало било храна, хората гладували, ужас!Лъжи са това, съвсем целенасочено ръсени о разни платени критикари от "НГ", въпросната "Свободная пресса", "Эхо Москвы". Те и власовците говореха на руски!Гледайте руска телевизия, ще видите много неща. Там някого видях какво значи празни рафтове в магазините. Сега всичко е пълно. Не е евтино, но е достъпно. От там постоянно идват хора и разказват. Разбираш колко гнъсни са тези пропагандисти!В момента не им е лесно, но...имат прираст на населението!

61

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен69 Хмм,"велик",само метър и двадесет.В страна под санкции.

60

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Паци , остави ги ти руснаците - я кажи върна ли си бързия кредит до края на месеца ? Търкаш ли билетчета та да фанеш 50 бона - последна надежда ? "Търкането на билетчета е любимото занимание на русофилството и на избирателите на русофилските партии.

59

Анонимен

преди 5 години

Глупости ! Медведев е велик ! хайде десебарските *** на драгалевския да се покрият !

58

Анонимен

преди 5 години

Леле хора, как сам са изнервил, като чета коментарите! Направо главата ми се зачервява! За мене Путин е всичко! Имам негов плакат в спалнята с който се приспивам докато го гледам. Понякога го гледам докато правя други неща.. няма значение. Мразя гейовете! Това което има значение е, че моята истинска родина е Россия и не търпа да се говори срещу нея! В Россия всичко е перфектно, всеки си мечтае да живее там, останалото е западна пропаганда. От посолството ни казаха да плюем Запада и изпълняваме.

57

Анонимен

преди 5 години

А при нас минималната заплата става 560 лв след удръжките около 400лв. чисто за 20 години демокрация.

56

Анонимен

преди 5 години

днес очаквайте опровержение, най късно утре! *** то ссср _то процъфтява бе, хората щастливи и все по богати стават! да живее кпсс!!! нали другаре?

55

Анонимен

преди 5 години

Мразя ги тези заради руските ***. заслужават си мизерията.