100

Анонимен

преди 5 години

А медиите с такива глупости хранят съзнанието на хората! Срамота! Без журналисти... толкова!

99

Анонимен

преди 5 години

Ето как няколко мърльовци,както и тези от Асеновград си намират начин да се покажат! Иначе са безименни и такива май ще си останат!

98

Анонимен

преди 5 години

тези не са никой, а стопаните на заслона, де биле

97

Анонимен

преди 5 години

Това са чисти провокации! Никой не е задължен да угажда на прищевките на някой си! От два милиона човека в София,се намериха в планината без палатка,без подготовка, барабар на Нова Година тези псевдо екскурзианти с претенции да бъдат обслужени! Абсолютни глупости!

96

Зозо

преди 5 години

ето заради това овчо примирение, с което се защитават стопаните на заслона, точно заради него 30 години ни докараха до просяци. Системата за винетки не работела - е, голяма работа, нали ще ни дадат 5 дена гратис. Овце. Хижарите обърнали заслона на лична вила - е да, ама той бил гол. Дваж по-тъ пи овце.

95

Мен

преди 5 години

Разбира се, за всеки е ясно, че хижарите трябва да се изгонят и да им се развали договора. Те дори не осъзнават защо са там. А именно да стопанисват и с отдаденост да служат на нуждаещите се. Всичко друго, като с какво е бил облечен бедстващия, какъв ден е било, кое време на денонощието е било и т.н. е абсолютно без значение. В случая става въпрос за небрежно, злоумишлено застрашаване на човешки живот и то по време на изпълняване на служебните задължения на хижарите!

94

ss

преди 5 години

тоз да не е същия с мечката дето го гони? аман от *** !

93

Анонимен

преди 5 години

Задължение на всеки човек е ако види човек в нужда, да му помогне ако няма опастност за собствения му живот или да сигнализира властите, ако самият той не може. Това е цялото обобщение на ситуацията. Няма значение кой бил луд, кой дрогиран и кой глупав. Така е по закон, така е и по човешки ценности. Няма какво да разсъждавате и да се обяснявате. Като са искали частно парти - да не използват хижата, която им е дадена с определена цел. Която не е частни партита.

92

месара

преди 5 години

последно, има ли заслон на Черни Връх или не. Какво му е работното време. Какъв е дрес кодът, за да ми отворят вратата. С голия ненормалник е имало екипирани хора, защо те не са допуснати. Частен ли е имотът или обществен. Заслонът цялата сграда ли включва или мога само да седя вън до него на завет.

91

Анонимен

преди 5 години

При толкова много индивиди със съмнително психично здраве събрани на едно място високо в планината при зимни условия през нощта е направо чудо(благодарение на ПСС), че няма някой замръзнал зеленчук.

90

Да

преди 5 години

На тоя голият *** един акт за дето не е с нужното облекло, както е във Франция пишат актове ако си тръгнал без екипировка да изкачваш Алпите, а на хижарите да им се прекрати договора и готово.

89

Анонимен

преди 5 години

Ами не знам каква е ползата за обществото от такива "герои" които тръгват голи на нова година да покоряват върхове. Та в този смисъл не знам дали за добро или не историята приключва щастливо за "героя". Дано примерът му не е заразителен...

88

добри хора в заслона

преди 5 години

С добра дума и пистолет се постига повече отколкото с добра дума-- да си знаете особено в гората !

87

Анонимен

преди 5 години

Твърдо подкрепям хижарите

86

добри хора в заслона

преди 5 години

Ако беше едно време да няма телефони това щеше да доведе до смъртта на туриста ,щяха да го намерят сутринта в района и да кажат еее каква трагедия умрял е до самата хижа в тъмното и мъглата не я е видял ,че е толкова наблизо---този телефов трябва вече да му е икона !

85

8

преди 5 години

Познавам подобни ***, интеренсно е че са все вегани. Но и хижарите са за бой - трябвало да предвидят поне една дупка за безмозъчни индивиди дето се скитат голи в планината на 31 декемви

84

аз

преди 5 години

Ако не ми бяха отворили- умирам, ако ми отворят ги смачквам от бой и ги връзвам голи на скалата да се молят на Господ. Кажете край на толерастията ! Тия пенсионери са сключили договор и се задължават на някой неща... Айде на мен да ми дадът заслон на някой връх да си правя новогодишните купони там , а? Стегнете се малко .. като подкрепяте тях - подкрепяте не спазването на закона .. бай ***

83

Таню

преди 5 години

Няколко пояснителни думи - общо взето, всичките са герои на нашето време. Не е редно да затвориш подобен туристически обект, но хората са предупредили, все пак. По-неприятното е, обаче, че сек'ви измeти и псевдопланинари се бутат все баш там. А в случая, да, гони се известност. За съжаление, удобен случай да разкарат дългогодишните арендатори. Останал съм с впечтлние от тях на равнодушно-позитивни към клиентелата. Баш за там по-добра дума няма, откъм недеклариран оборот. Сега следва разсипия...

82

77

преди 5 години

Прочетете написаното от Кирил Радев в неговата ФБ страница и сами си направете извод за интелектуалното ниво на младежа и неговото психо-емоционално (недо)развитие. За хижарите няма какво да коментирам - помага се на човек в беда, това е. И за двете страни трябва един як бой или яки глоби. За жалост всичките герои в тази история са ...кретеноиди.

81

Анонимен

преди 5 години

Не само на хижарите,но и на голият човек да му се търси отговорност. Това е истинско безумие,заради което е вдигнат спасителен екип. Цяло чудо е, че е оживял.