21

Анонимен

преди 5 години

Йее и аз се върнах и съветвам всички да пътуват и да пробват. Повечето коментари са платени политически и то от място където никой не иска да ходи.

20

Анонимен

преди 5 години

Като не ви пука за България,защо пишете в български форум бе мишоци?*** , които са последна дупка на кавала в чужбина.Мийте задниците на чужденците и се самозаблуждавайте,че сте много успешни.

19

Анонимен

преди 5 години

И тоя е минал под крилото на Цветанов.

18

Анонимен

преди 5 години

Хаха да бе...аз не знам кой се връща,но и като се пенсионирам аз няма да се върна..

17

ШМАТКА

преди 5 години

Жа са върна ,ама на куково лято! И що да се върна в таз мутренска окрадена държава ? Не искам да получавам трохи, за да вегетирам и да се чуда как да преживувам всеки ден. НЕ, НЕ И НЕ! Там ,където съм живея прекрасно имам всичко и хората ме уважават като човек и специалист в работата ми.

16

Отново лъжа.

преди 5 години

Може някой да му плаща да ги плещи тези? Иначе това хич не е вярно. Сигурно от 100 заминали, 10 се връщат, другите си остават.

15

Анонимен

преди 5 години

Тоя образ го запомних в "Дунав Мост" с перфектната си актьорска игра на селско пиянде и имаше един случай където бяха наумували да откраднат нещо със свой съселянин и малоумната му жена на двора му вика на висок глас " Кога ще ходите у бай Рангел?"И той истерично: Да, давай, кажи на всички" Муахахахахаха....

14

Анонимен

преди 5 години

Са върна ,га са пенсионирам .

13

да бе връщат се

преди 5 години

За това брат ми миналия месец замина при вуйчо в Коста Рика!А март месец тръгвам и аз!

12

Урумчеее...

преди 5 години

Ко ми са прайш на вдъхновен кат сам не си верваш и за 5 евроцента?!

11

Санчо Панса

преди 5 години

Тоя вчера явно е репетирал за нова година и се е нальокал кат дирек, та сега по сутрешните блокове разправя небивалици!!! А може и да облизва тайно ташаците на Боеко ,знае ли човек ,всеки с хобито си!!!!

10

Манолски

преди 5 години

Добре, щом СА връща хаха бъдеще за вас няма обаче с тоз правопис

9

Анонимен

преди 5 години

Този май пак е пил от откъсната глава на петел кръв (сцена в сериала Дунав мост)! Връщат се онези успелите които не им минават номерата на запад. Ники Василев ,Милен Велчев и други се върнаха щото тука никой няма да им направи нещо ако корумпират щом са с батко и братко ! Държавата все повече и повече ще се изменя и интеграцията на българите продължава . Румитата и бежанците да се оправят ,аз знам че няма да съм жив да ги храня .

8

noFreeman

преди 5 години

какво бъдеще има в страна с никаква икономика, заводи, фабрики... затрихте вие нашето бъдеще и на млади и на стари. България е бита карта... нали знаете какво означава това - под тестето най-отдолу

7

моля

преди 5 години

Коригирайте си правописната грешка в заглавието- сЕ връща,а не сА връща.

6

До ПРОДАВА

преди 5 години

Като ми намериш Москвич Алеко ,или Волга (ГАЗ) ,тогава се обади пак*))))

5

Аз

преди 5 години

Статистиката не го отчита..... Значи не е вярно..

4

ПРОДАВА

преди 5 години

ВАЗ 2103 - лада. Уригинални гуми. Карборатор от обикнавенна жугула. Седалките са с тапицерия. Радио с касетофон. Щорички на задния прозорец. Със газова оретба. Цена 2900 лева. С. Рупци, Видинско. Гаража на Цано всекиме знае. Имам вечи оферти

3

,,са връща'

преди 5 години

Кой ви даде книжка бе?!

2

Ти да видиш

преди 5 години

Да,оп са!