196

pwc

преди 5 години

Английски анализатори са PWC извинявам се, но все тая

195

pwc

преди 5 години

В топ 5 няма да влезе никога, но и да западне много няма. Като изключим всякакви политически пропаганди дори американските анализатори PWC смятат, че Русия ще се задържи около 6-7 място в прогнозите си за до 2050г.

194

анонимен

преди 5 години

Явно, към Русия има винаги повишен интерес. То е като сърбел - колкото повече го чешеш, толкова повече сърби. Съберат се Тръмп и Макарон, говорят що говорят и накрая пак за Русия. Един западен политик навремето скочи от 40-я етаж с вик: " Руснаците идват!" Какви руснаци - китайците идват, ами да ви видим какво ще правите като тръгнат и милиард и половина индийци?

193

НЕ

преди 5 години

Скоро ще стане последната икономика, по-зле и от Сомалия.

192

Анонимен

преди 5 години

С една дума - Не.Ако на хората им трябва повече гориво от държавата бензиностанция, може и да се позакрепи руската "икономика", но едва ли ще има растеж.

191

читател

преди 5 години

За цялата си история Русия винаги е била най-изостаналата в Европа.Чрез СИВ и армията си мачкаше половин Европа да бъдат и те като нея.Е как за 5-6 години ще стане водеща?Нямя начен, браааатушки, няма начин....

190

Анонимен

преди 5 години

Не, Русия никога няма да бъде в Топ 5 водещи икономики. Никога. Първо- манталитет на масовия руснак (изключваме интелигенцията от големите градове, която е западно ориентирана и умира от срам какви ги върши другарят Путин), второ- манталитетът на някои олигарси тип дребен тарикат на едро, нежелание за западни инвестиции, неблагоприятен климат за бизнес и т.н.. Като цяло манталитетът, изграден от комунизма, пречи и то много. Няма как нещата да се променят по никакъв начин. Интелигентните са малко

189

Bad Company

преди 5 години

Кочинката си заминава.....

188

Вододав

преди 5 години

Обожава да чета заглавия в червени медии. ХАХАХАХА те нямат икономика - те имат вътрешен грабеж, който като цяло отива за мръсотийка по света (включително в България, разбира се).до 2024 ако изобщо имат държава ще е чудо - мъртви зомбита, продължаващи да мърсят света. От Минск то Владивосток - *** и субчовеци. Икономика = 0 (само напомням на всички червени *** тук - 60% от училищата и 40% от другите държавни учреждения в Русия са с външни тоалетни)

187

Вододав

преди 5 години

До КрайЕврейте са считали това, защото не са имали държава. Сега като имат, си построих икономика, не 12ти век държава на ресурси и за това икономиката им в пустинята е по-голяма от Интер-Галактическата империя на злото. Да не говорим, че точно Израел, както и повечето развити държави, могат да приключат СССР за 4-5 дни, без особени усилия

186

Анонимен

преди 5 години

"150 млн. човека са на на 1/6 от земната суша."И живеят на 1/20 от територията и, защото Сибир е изключително необитаем.

185

Анонимен

преди 5 години

Да стават. Аз техни стоки ще купя, ако имат качествени. За съжаление, не съм видял нито дрехи, нито автомобили, телефони, ел. уреди, компютри, софтуер, мебели, лекарства и други, които да предпочета, пред останалите.

184

FreeMan

преди 5 години

рашистите се превърнаха в световния аутсайдер и никой ги не ще, а тръгнали с голямата кошница да стават водеща икономика в Света. Да се сравняват със северна корея е по-адекватно..За да си богат и уважаван днес е нужно да имаш стабилна демокрация, работещи институции и благоприятен бизнес климат. На север, в земята на *** подобни неща са немислими.Колкото и да им се иска да се сравняват с Китай ще си останат завинаги техен чирак и донор.

183

do roba

преди 5 години

Буахахах в ЕС ли сме роби?! Объркал си тотално рейса драги, истинските роби сте рашистите и техните местни платени ***.

182

ddd

преди 5 години

EurasiaNet е сайт, който предоставя новини, информация и анализи, насочени към страните от Централна Азия, Кавказкия район, Русия и Югоизточна Азия. Централата на електронната медия се намира в Института "Хариман" на Колумбийския университет - като видиш тази част става ясно, че да се чете писанието няма смисъл

181

?

преди 5 години

210 През коя година е било това в Москва-кажете годината .

180

мазепа

преди 5 години

Споко, след 7 години руснаците ще работят при фашистите в Киев, така както днес работят при фашистите в Берлин.

179

Анонимен

преди 5 години

До КрайАз лично съм виждал в Москва ровещи в кофите старци.А в България в кофите ровят *** за метал и пластмаса.

178

СциганинС

преди 5 години

Сложно,но възможно!

177

Край

преди 5 години

Според еврейте богатствата са 3 - имоти, злато и книжни пари. Та руснаците имат най-големия недвижим имот в света с всичко произтичащо от това. Имат и бая злато. Пък другите могат да си печата пари колкото искат.150 млн. човека са на на 1/6 от земната суша. А сега смятайте по колко недвижимост им се пада на тях по колко на останалите хора.И Русия не я мислете. В Русия не се рови в кофите за храна както може да се види в София. Между другото и в Турция не се рови в кофите.