10

Анонимен

преди 5 години

Проблема е , че с замърсяването се занимават чиновници а не хора които разбират от това. За съжаление така е не само в България а и в Европа. Провеждат се кампании против това или онова, но не се предлага смислена алтернатива. Това създава паника и объркване у хората. Проблема може да бъде решен, но мерките които се вземат трябва да бъдат адекватни.

9

София

преди 5 години

Вещицата да върне старата цена на билетите за градския транспорт,да се мият улиците редовно и въздухът ще стане по-чист! Десетки хиляди зарязаха метрото и скочиха отново в колите заради безобразната цена

8

Анонимен

преди 5 години

Въздухът и у нас и на запад е един и същ. Да не се окаже, че тука измерваме едни вещества, а на запад други? Няма как да задържиш замърсяване на въздуха на едно място без да го откриеш на друго. В германия от години горят стиропори, а пък не отчитат никакво замърсяване.

7

Анонимен

преди 5 години

Лондон е 1500 кв/2 и население 9 млн душиЦяла България е с територия от 111 хил кв/2 и население 7 млн, но ние сме замърсяваме повече.

6

Анонимен

преди 5 години

Ами какво трябва да направим. Спираме коли над 15 години, забраняваме вноса на коли над 7 години и забраняваме дизела. Ама на *** ще му отнемеш рожденното право да кара 20 годишен баварец...

5

расате

преди 5 години

Тази статия да не е писана от някой веган или пък самият Алберто Гонсалес е веган. Оправихме автомобилите, сега остава да забраним и животновъдството. "ХОДЕТЕ ПЕШ И ПАСЕТЕ ТРЕВА!" - това явно е новата стратегия, целяща от хора да ни превърне в овце, крави и магарета.

4

Анонимен

преди 5 години

До Ами дишаме си го...Оф друго не можа ли да ти роди малкото гръбначен мозък?

3

Анонимен

преди 5 години

Ми ко да парайм... оплакваме се че ни карат да правим нещо. Така по балкански ама като гледам комшиите май по-скоро е по български защото останалите са години напред от нас. Ама пусти български манталитет няма оправия.

2

Ами дишаме си го...

преди 5 години

След като няма друг..Важното е че има банани и тоалет пепър - ядеш и бършеш - горе главите! Няма място за песимизъм!

1

Se edno

преди 5 години

И все се оплакваме... На всичко сме 1-ви и все недоволни .... Не разбирам ;)))