25

Анонимен

преди 5 години

До Беден електоралИ колкото е по-црън,толко по-добре!

24

Беден електорал

преди 5 години

Пожелавам на всички,които се изредиха да експериментират и да богатеят на гърба на народа през последните 30 години,да ги споходи подобно щастие-все зетьове мюсюлмани да имат ! Ху-у-у-у-убаво да ги олабват на стари години!Не е много,но е от сърце!

23

Анонимен

преди 5 години

С тази външност и нулев интелект никой не ги иска! :)

22

Анонимен

преди 5 години

Какво значи подкрепяте ли гей брака. Ако значи аз да сключа брак с гей, категорично не. Но ако касае друг ако иска и за хамстер да се ожени.

21

Аха

преди 5 години

Евреи значи си всеки втори!Да влезем в голямата играта викаш!

20

А защо не

преди 5 години

А какво ще кажете мюсюлманка за снаха? Защо само зет мюсюлманин? Жените мюсюлмани нямат ли право да се омъжат за друговерец? Защо така подмолно натрапвате все жените християнки да се омъжват за мюсюлмани, а обратното? Това е сексизъм.

19

един българин

преди 5 години

А пък изостаналите турци в Анадола все още правят секс с жени! Средновековие!

18

Анонимен

преди 5 години

Нямам против мюсюлманин за зет ако е български турчин или българомохамеданин.Против съм ако е арабин или афганистанец.А 100 процента съм против гей браковете.

17

100%TURK

преди 5 години

Паркирай му го четвъртит, че после шест месеца да ака тухли....

16

FCKNZS

преди 5 години

Това с традиционното семейство да се заложи в конституцията!!! Освен жената и децата да не забравяме джипа нов внос и младата любовница. Те също принадлежат към изконния идеал на християнското семейство. Май го пише някъде в библията. Всякакви отклонения от идеала следва да бъдат наказвани.

15

Анонимен

преди 5 години

Всички тези обиди се отнасят точно за теб и такива като теб! Хайде в твоя мюсюлмански свят да се правиш на велик. Тук си никой!

14

Анонимен

преди 5 години

ЛЕЛЕ - МАЛЕ, само като видя някоя двойка като тия на снимката или напращели брадати мъжаги, хванати за ръчица, или да се и цункат, иде ми да си извадя очите. Каква толерантност, какви 5 лв. Природата е повелила да се възпроизвеждат живите твари, не да содомитстват.

13

Анонимен

преди 5 години

По принцип ми е все тая кой какъв е. Гейовете също не ме вълнуват. Обаче мюсюлманин в семейството не! Ако е български турчин не е чак такъв проблем, обаче тези от Ирак, Иран и Сирия съм виждал как се държат. Ако моята дъщеря ми доведе такъв ще го следя под лупа.

12

ДЖЕНДЪР

преди 5 години

ПОЛША, УНГАРИЯ И БЪЛГАРИЯ ТРИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ БАСТИОНА ОЩЕ НЕ СА ПРИЕЛИ ГЕЙ БРАКОВЕТЕ!!ГЕЙ БРАКОВЕТЕ В ЕС БЯХА ПРИЕТИ ДОРИ ОТ АВСТРИЯ И ТАМ СТАРТИРАТ ЗАКОННО ОТ 2019-ТА ГОДИНА!НО ТРИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ БАСТИОНА ПОЛША, УНГАРИЯ И БЪЛГАРИЯ ОЩЕ СИ ЖИВЕЯ В МИНАЛОТО!

11

Анонимен

преди 5 години

По - добре скептици, отколкото извратени либерали! Има държави, в които такива пошлости са забранени със закон и затова просперират народите им!

10

Анонимен

преди 5 години

На мен не ми пречат обратните,щом така им харесва и са щастливи,проблема си е техен!Разбира се,на мен повече ми харесва традиционно семейство с деца,но не съм против обратните.

9

бай Тъпчо

преди 5 години

А бе който си го тегли към себеподобното, нищо не може да го откаже и пак там ще отиде-негов си дерт бе, ама що го правят дерт на всички, та да умуват редно ли било или-не...В една къща под юргана какво става, само тези дето са отдоле ги засяга-другите да си гледат под техния си юрган!Какво има да се говори за тез неща-ами говорете за труд, за изкуство и занаяти, та да има полза от туй и младите да прихванат правилна посока а с кой ще бъдат под юргана-те вас няма да питат...

8

Филип Киркора

преди 5 години

И сига какво вий имате протиф мен, бе българи?

7

Рембо

преди 5 години

Сега е момента да си спомним за "ония" 80% :) Балканупитекус Спиртосмъртос :)

6

Анонимен

преди 5 години

Хайде "модерните" да се скрият и някъде далеч от нормалното общество да се занимават с входно - изходните си точки, защото е отвратително да се натрапват публично навсякъде!