176

Анонимен

преди 5 години

Защото сме с най ниски заплати в Европа.В Германия е 2.80 лв.А95.Заплати от 2000 до 5-6 хиляди Евро.

175

шматка

преди 5 години

НЕ НИ Е СКЪП БЕНЗИНА ХЛЯБА И СИРЕНЕТО.НИЕ СМЕ БЕДНИ.Работете в насока за увеличаване на доходите иначе и за увеличението на локума ще трябва да се обяснявате

174

Анонимен

преди 5 години

Ей................много сте прости, селяните, дето стачкувате за горивата................няма как, искате да си возите задниците в коли...............плащате си бензина..............така е при капитализма!!!Прав е професора от БСП-то за прословутите 80 %..............но човека е занижил процентите, според мен 90 % сте простите селяни, останали на тая територия!!!

173

за горивата

преди 5 години

Нямата пари за бензин...............не карате коли......................купувате си един велосипед или ходите пеш на работа............решението е прости като гъбена чорба!!!Ама хич не сте гладни............щом ревете за цените на горивата, а не за цените на храните!!Добър вечер, селяни прости!!!

172

за горивата

преди 5 години

Щом ревете за цените горивата..................а не за цените на храните.............значи не сте бедни...............селяни прости.Може да не си возите задниците всеки ден с коли и да не ходите всяка година на екскурзии до Турция и Гърция.............да наливате пари в икономиките на страни.........врагове на България!!

171

Така е

преди 5 години

До Анонимен 184 Заплатите са ни по ниски още от времето на соца.Свикнали сме и така ще продължава.Бебето докато не ревне , майката не му дава да бозае. Пари има , желание да се плаща няма.

170

за горивата

преди 5 години

Горивата са на пазарни цени, дори по-ниски от средните цени за ЕС..............но заплатите и пенсиите са много ниски.............затова горивата ви се виждат скъпи.Като нямате пери за бензин , няма да карате коли..................селяни прости.............вие ревете, че не може да си возите задниците в коли....................ей прав е един професора от БСП.................за прословитите 80%.

169

Сефте коментар

преди 5 години

Вече 5 години... и... честно - България не ми липсва!Ям салата от скариди за 1,6? на закуска или отивам до близката дюнерджийница за порция дневно ястие за 6? и винаги имам месо на масата и пълен резервоар на колата. А вземам само 1300?. За какво ми е България и злобата ви, НАРОДЕ?

168

Анонимен

преди 5 години

След като сме в прекрасно състояние и държавата има много пари според Боко, както каза на шейха на Дубай, защо хората мизрестват? Защо даже емигрантите не искат да останат а бягат като попарени! Има нещо тотално сбъркано в българия и то е политическата класа и съдебната система

167

До solar power

преди 5 години

защо се плаща ддс на акциза?

166

Я па я...!

преди 5 години

До Solar Power 174 Въпроса не е само дали имаш или не собствен петрол.Трябва и акъл.Справка: Венецуела и Мъдуро.

165

Анонимен

преди 5 години

защото заплатите са ни по-ниски

164

пецата

преди 5 години

когато направим преход с разстрели на политици до 4-то им коляно тогава ще се оправим

163

K

преди 5 години

Глупости! Живея в Германия и цените на горивата са си едни и същи от поне година насам

162

Анонимен

преди 5 години

До Solar PowerМи българите уж за нищо не стават .. били мързеливи ... Е как пък като отидат на запад и парите са нормални си стоят там и ги търпят тези същите мързеливци ??? Колкото ми плащат толкова работя ... ЗАЩОТО тук и да работиш много пак ти дават малко !!!!

161

Бай Гусьо

преди 5 години

Аз съм дебел,тежа 200кила.Обичам пържено,хабя много олио да пържа.Прецеждам си олиото,наливам си го в 30 годишната дизеларка.......и ми излиза по-евтино с него!

160

Ох, писна ми

преди 5 години

До Solar PowerАбе то трябва и работодателите да копират тези на запад!

159

Анонимен

преди 5 години

Средна цена Бензин 2.48лв.дизел-2.52-В. ТърновоБензин 2.28лв.дизел-2.32-Г. ОряховицаОтстояние между двата града 10 км. ..ахти логистката!

158

мдааа

преди 5 години

защото да речем държавата от това се издържа,няма заводи,няма производство,ясно се вижда,че от "КРУПНИТЕ" бизнесмени,никой не плаща ,ддс-та ,осигуровки,заплати под масите,хиляди причини,но всеки си пита и никой нищо не прави,а защо ли?

157

Анонимен

преди 5 години

стига г.рберашки долнопробни лъжливи новини