13

Анонимен

преди 5 години

Абе какви майки, какви деца с увреждания. Важното е да се въдят гламави чингя и осигуряващите им работа ромбуви. А Тиквата да си краде спокойно.

12

Мен

преди 5 години

До Честно казаноТи се държиш истерично. Пожелавам ти детето ти да е в същото положение и ти да покажеш с личен пример как трябва да се държат майките на децата с увреждания.

11

Честно казано

преди 5 години

От тези майки, дето ни ги натрапват денонощно по телевизията нищо не зависи!Те прекрачиха червената линия на приличието, държат се истерично, защото дълбоко в душите си съзнават, че наистина не са добри майки. Забравиха за какво излязоха на протест и се превърнаха в маши за политическа употреба.Това е! Всичко останало е празни приказки.

10

Анонимен

преди 5 години

А един се ИЗЦЕПИ че щял да "ИЗКАРА" 20хил работници на протест?!?!Ганьооооо-***, теб те "ИЗКАРВАТ" като ***" на протести.Точно както Костича и "Кой не скача е червен".А накрая се оказа че КОЙТО скача е eбaн!!!По-гнусни и *** телета от бългaрaците НЯМА!!!!!!!!!!Изкарай Гано ГОВЕДАТА.

9

месара

преди 5 години

отчаяна е другарката "истината" нинова, не и минават нито вотовете, нито протестите, няма я очакваната от нея всенародна подкрепа, няма подкрепа нито от козичките и баба дора , нито от прасенцата, евентуална такава само от старата любов дпс, в партията и, не я долюбват,.......пес и серго не я бръснат !

8

Анонимен

преди 5 години

В нормална държава отдавна цялата крадлива шайка около БУрисУФ щеше да е в затвора а не да се питаме като полу-*** в медиите "-Какво следва?".Но в нормалните държави живеят хора а не мър*и като в Бг.

7

Тинев

преди 5 години

С поклон пред Христо Ботев, си позволявам да напомня за една малко част от творчеството му. Част, АКТУАЛНА и то осезаемо в наши дни:Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата.

6

Анонимен

преди 5 години

ОООО,АНтоанета Христова - ето още един "***"

5

Гошу

преди 5 години

Следва почивка в Куба за бялата златка и нов жип за деница гажева. Ааааа....ще вдигнат и пенсията на 500 лв. Да не забравяте да гласувате за тях.

4

българин

преди 5 години

Няма никакво отчеяние ,това е платена измислица!!!!

3

Анонимен

преди 5 години

И сега какво правим с фалшивите ТЕЛК-ове? законът за уврежданията "закотви" ТЕЛКовете към себе си. Аз ако съм работодател на сто души и трябав да взема двама души с ТЕЛК, как ще съм сигурен, че са истинсик инвалиди, а не са си взели ТЕЛК заради паркомястото?

2

Анонимен

преди 5 години

Интересно защо не споменавате, че една част от майките се отказаха от исканията си заради политизирането на протеста и че снощи имаше 100-150 майки. нито че се появи Валерия Велева. нито че работодателите заплашиха да изкарат 20 000 души зад Валери.

1

Истината

преди 5 години

С такива нагли .. коалицията винаги е обречена