127

The moment of truth

преди 5 години

Мача е бил Литекс-Левски,това първо и второ делото ще е много знаково...

126

Анонимен

преди 5 години

До NoNameМоля те сълзливите речи някъде другаде. Всъщност през 21-ви век потърпевш от расизъм е най-вече белия човек, а най-лошото е,че това се пренебрегва.Имаш ли идея какво ще ти се случи ако отидеш да живееш в Африка например?И накрая колко черни е вкарал Хитлер в газови камери,че аз съм го пропуснал този урок???

125

NoName

преди 5 години

Четейки коментарите под тази статия осъзнавам, че единственият начин българския ***, подстрекаващ и подкрепящ расистки прояви, е да изпита на собсвен гръб газовите камери на чичо Ади. Не смятам че полуразумните хора, съдещи околните само заради това как изгеждат могат да имат съществен принос към общественото благо. Човекът е дошъл в България по работа, както става ясно и с нищо никого не е провикирал! Wake up, idiots

124

Ветрувианския човек

преди 5 години

Егати Британеца, сигурно е внук на Кралицата.Видно е , че човека е умен и интелигентен за ***, но в крайна сметка няма как преди да ги бият да им дават тест за интелиг.В крайна сметка масата е важна и покрай нея го отнасят и някой по-нормални, като тоя.

123

Анонимен

преди 5 години

До ПустинякТова,че някой работи нещо си някъде какво означава за теб?Определя го като добър човек може би ?И как точно разбра колко пари взима бе , мислителю?

122

GG

преди 5 години

Може и Джон Кофи

121

Анонимен

преди 5 години

БХК незабавно трябва да бъде премахнат.Анти -българи а не защитници на права.

120

Панама пейпърс

преди 5 години

Ай ся някой да разнищва как вървят разследванията на престъпления срещу бели в африканските тоалетни,арабските тоалетни,и разните му НО-ГОУ зони в големите иврупейски ситита.

119

Пустиняк

преди 5 години

Значи викаш, оправдан е безпричинния побой... Какво да си го взимам в нас? Този човек си работи, със сигурност изкарва повече пари от теб и плаща повече данъци.

118

Анонимен

преди 5 години

Леон Кофи - демек лъвски кофи, краде с кофи като лъв един вид... Сега да си дезинфекцират студиото, да не хванат я ебола я хепатит.

117

Анонимен

преди 5 години

Кога ли европейските медии ще се заемат със ситуацията на белите в Южна Африка, където те все по-често са убивани, жените изнасилвани и осакътявани само заради цвета на кожата им. Не просто не го прявят, но и прикриват тези събития. А Холандия (откъдето са предшествениците им) отказва бежански статут, докато приема всякакви лица с недоказан произход от Близкия изток. Общо взето така е и навсякъде, където тези добият мнозинство. Друг е въпроса, че самия ЮАР става все по-мизерен с по-малко бели.

116

Киро косматия

преди 5 години

До пустиняк. Ако ти харесва що не си го вземеш у вас. Не са расисти хората...реалисти са. Британия я боли.....точно за този им "гражданин"

115

Анонимен

преди 5 години

А ромовете като бият, грабят стотици българи всеки ден - или това не е новина - щото е ежедневие. Този господин да си ходи в африка, там няма да го бият.

114

Пустиняк

преди 5 години

Дано разкрият тези ***, осъдят ги и ги тикнат в затвора. Няма толкова лесно да се покрие случая, колкото и да им се иска на форумните расистчета, защото човекът е британец. Ами ако в Британия почнат да нападат българи, дето са вече половин милион по националистически и етнически подбуди?

113

111

преди 5 години

Британец с нигерийска фамилия.Ето това са новите британци.Най добре да си го прибира и закриля аристокрацията в Бъкингам.

112

Анонимен

преди 5 години

Да бият и белите англичанчета където пикаят по витошка и се держат все едно сме им колония.

111

Анонимен

преди 5 години

МЕГА британец.

110

Гашо

преди 5 години

до ГостМоже да сме расисти и шовинисти. Що не...кой каза че е лошо, тия дето имаха милионни колонии с роби ли. Пък ти ако имаш дъщеря, да вземе един зет кат тоя бритенец да ти доведе, ша та питам тогаз къв си либерален. Ей....много сте отворени и европейци, ама кат усетите дебелия край, бържи обръщате плочата!

109

179

преди 5 години

Въпрос към Българският хелзински комитет - Кога ще започнеш да се грижиш за собствените си граждани ???

108

Питане....

преди 5 години

То в англията много слънце пече, много жега! Всички ли са така почернели?