87

Анонимен

преди 5 години

Значи истината е срамна и нечовешка? Така ли да разбирам българското гражданско общество? Кое не е вярно от казаното? Кой нахълтва така в Парламента и се разпорежда какво да прави Премиер или Вицепремиер? Крещи и прави циркове в комисия на Парламента, ако не е неговата? Какво е "демокрация? "Цялото общество" било!Ами аз и тези дето не сме съгласни ни вкарайте в Белене да не Ви пречим! Един се опитва да има някакъв ред и да се спазват правилата! Достатъчно ми е да видя, че се употребяват децата!

86

Анонимен

преди 5 години

Тоя прилича на кръстоска между ром и татарин. Не го знам какъв патриот е, но определено не е български.

85

Анонимен

преди 5 години

Противен, арогантен тип. За 2 ст работа не е свършил, само глупости дрънка и му плащаме заплата, кола, кабинет, секретарки...

84

Анонимен

преди 5 години

По принцип съм убеден демократ ,но днеска найстина мечтах за един нов 09..09 при който говорещите по Канал3--без журналистите да бъдат изправени пред отряда Чавдар..все едно оживяват образите на някакви чорбаджии изедници от нафталина-- никой не карам да ми вярва, но аз мисля че те са причината за демографския колапс... и ще продължат така,докато най-накрая като едни животинки ще напуснат--последни потъващия кораб.

83

Анонимен

преди 5 години

Неморално е да ИСКАШ така все едно че някой ти е длъжен! Етикет, морал.. много хубаво жонглират с думите само че, моралът е на страната на Симеонов в случая. Да, казал им е да спрат да кряскат! Понеже ако стане тяхното - да получават по европейски стандарт - лодката съвсем ще потъне! Те не са сами в тази държава има и други хора с деца които трябва да растат правилно и да се развиват - за това също трябват средства! Системата ги убивала - не системата ги хрантути, а те се опитват да дръпнат чергата изцяло под себе си.

82

Oсобено

преди 5 години

Bсъщност доста хора мислят така ,но няма да си признаят по телевизията..Симеонов ако говори каквото мисли ,не е за политик.Oсобено в България.Тука хората са свикнали да ги лъжат.Лъжи и си трупай пачките...***...

81

;-)

преди 5 години

Ке падне ...оти качествено окъкаааме процепа ещ раз!

80

Анонимен

преди 5 години

На въпрос дали е готов да назначи министър на щастието, какъвто има в ОАЕ, премиерът отговори: "Ако ме питате дали ще сложа министър на веселбата няма, ние всеки ден сами и създаваме толкова проблеми, че можем да ги овладеем, но мога да назнача министър на изкуствения интелект."...от думите на премиера става ясно,че проблемите които ни създават всеки ден с управлението си ВСЪЩНОСТ са нашето щастие?

79

Анонимен

преди 5 години

До До 41 ТяЧиновничките дето търпят грубостите и наглостите на тези майчета по бюрата са на заплати от 600-800лв. на месец и са отгледали по две здрави и прави деца. Да те светна за какво иде реч. А колко работят и получават майчинство, не искам да говоря! А колко са в болничен и постват във фейсбук снимки от наши и чужди курорти няма да ти казвам! А колко получават социални помощи, а са се навесили с масивни златни накити няма да ти казвам! А колко получават инв.пенсии, а не можеш ги стигна?!

78

Анонимен

преди 5 години

Валери се доказа като достоен член на АНТИБЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО, в което участва.

77

Анонимен

преди 5 години

Пределно ясно е, че ги използват за политически цели. Но действително положението на тези жени е много тежко. И Не те трябва да бъдат атакувани по тозибезбожен начин. Симеонов с нищо не е по-добър и по - лош от ония, които искаха да "развалят седянката" Такива са българските политици, груби, жестоки, като кратуни на плет.

76

До Зозо

преди 5 години

Хубаво е да отидеш при главния пожарникар да ти продуха ушите,че май не си чул какво каза Валерката.Или така трябва да говориш. Думи извадени от контекста!!! Голям си шпакловчик...

75

той

преди 5 години

А дали ще падне правителството ще каже народа на изборите , а не един файтон увредени кресливи майки и още толкова платени между тях!!!!

74

Бг

преди 5 години

Преди малко по Канал 3 Симеонов отново потвърди, че не се отрича от нито една от казаните от него думи. Е вече и аз ще бъда пред МС. Това са ***.

73

Барселона

преди 5 години

Да пада...той не за първи път се изказва неподготвен...хич не му е мястото там ама нали трябва здраво да се държи Кокала....Политиката си е к....ска работа...

72

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 61ПРОКУРАТУРА И ГЕРБ ОБЛАСТНА УПРАВА БУРГАС ПОТУЛВАТ НЕЗАКОННА СЕЧ НА ТОПОЛИТи сигурен ли си, че сечта е незаконна?След като тополите прехвърлят определена възраст стават опасни, защото сърцевината им започва да гние.Гледаш голямо яко дърво и при една по-силна буря рухва, защото от него е останала една куха обвивка.

71

Анонимен

преди 5 години

Аз съм сигурен ,че ще остане ,ама на следващите избори ще е пред последен поради липса на последен...А Домусчиев нещо ми става всеки път по-приятен...като почне да говори за работници и инвалиди нещо почва да трепери и да се зачервява ,накрая не издържа и казва --синдикатите са вредни за Б.я... 86 процента от работещите били техни работници--лошото е че 100% от тези дето избягаха също бяха техни работници..

70

Анонимен

преди 5 години

Валерка, жив и здрав да си като децата на тези майки! И по велики от теб пукясаха от алцхаймер и не знаеха в края на живота си кои са и за какво са им били парите и властта стократно по голени от твоите. Паметника само му остана в южния парк на "тоя" за който ти говоря. Така че замисли се да не си креслив един ден и ти....

69

Зозо

преди 5 години

Пък Волен тръгнал да става Евродупетат на Путин ама няма да му се получи. В.Симеонов му плю в сурата! А тези, които използват болните деца за политически цели са за разстрел! Точно това каза Симеонов, не че не са с увреждания, а че ги използват.

68

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 69Като Кулагин във Вип Брадър. То май по-добре него да сложат на тоя пост.Е тоя ще им затвори устите на майките с децата