23

до № 6

преди 5 години

Ако щеш и маршал му викай.

22

Анонимен

преди 5 години

ф18 и су са изтребители за air superiority, те са пригодени да наблизат дълбоко във вражеска територия, но за сметка на маневреност. При нашите 100км дължина на границата - за всяка втора маневра ще сме при съседите :) Не знам как ги мисля тези изисвания за истребител...?!?! глупци

21

ХХХ

преди 5 години

Най-опасния изтребител в света СУ-35 за 1.8 млрд.лв. могат да се закупят чисто нови около 15 такива .......ние естествено имаме наложени санкции от страна на нашите "приятели" от ЕС и алианса ......да не пазаруваме от лошите руснаци, а да вземем техните *** на двойно по скъпа цена ! Доста изгодно но за кой ? Да не говорим за тия пари колко Миг-29 могат да се закупят и ремонтират .....каквито на нас са напълно достатъчни !

20

Анонимен

преди 5 години

Каква подръжка бе мунчовци западните гробници да не ми мислите че устискват по 40-50 години като руските. Колко Кугъра купихме и колко останаха живи, другита паднаха жертви в неравната борба със природата ?

19

СатаНАТО

преди 5 години

Ох, майко...Прос тите русофили пак взеха да дават акъл.Видяха, че не може да пробутат играчката Грипен, та сега ако може да ни набутат Ф-18, да ни разори. Слушайте ги и никаква комисия не ни требва - което рекламират, това НЕ КУПУВАЙТЕ.

18

Анонимен

преди 5 години

Каракачан, поддръжката е "едно на ръка". Трябва да им купиш въоръжението и боекомплектите - ОТДЕЛНО. Трябва да купиш тренажори за тях. Тези пари сметна ли ги? Или ще имаш самолети за разходка?

17

до Боби НАТКО

преди 5 години

Боби това ти ли си не е за вярване изтрезняваш

16

Анонимен

преди 5 години

евтини неща няма вече на тоя свят - или купуваме или се вайкаме. от мъдруване, нищо не правиме- всяка поддръжка си иска парите.

15

Анонимен

преди 5 години

Взимаме пари от Европа,правим уж магистрали.Да ама това иска подръжка.Сега ще се вземат....8 самолета и пак трябва подръжка.Карай да върви.На гол тумбак чифте пищови.Образованието оправили,здравеопозването оправили,тръгнали армия да уборудват(20хил човека)Пълни смешници сме

14

Анонимен

преди 5 години

Ф18 но по добре Бойко да купи Ф35 поне да е нещо съвременно. 50 до 100 броя минимум ни трябват срещу руската заплаха

13

Анонимен

преди 5 години

F18 не е изтребител от типа, който ни е недбходим. Най-добре грипен

12

Анонимен

преди 5 години

На всеки 4 години се плаща пак цялата сума като началната. Това ако искат да им летят самолетите, иначе може и по тънко

11

Анонимен

преди 5 години

военният министър отсече: "И аз искам да изляза с Наоми Кембъл на вечеря, но не мога да платя сметката".--((( и ше се народят едни мутанти - ни риба, ни рак, но за това пък "патриоти" !ба х ти унижението на тия уж министри, представители на "нацията"

10

Боби

преди 5 години

Много ще се зарадвам ако купим F18.Страхотен самолет.

9

Анонимен

преди 5 години

Плитковоенна комисия ще решава. Ф-16 или Ф-18? Един двигател ще се амортизира по-бързо от два. Ф-18 е по-сигурният самолет, прилича на Миг-29, две опашки, двойна осигуровка.

8

Бате Гойко

преди 5 години

Тази цена включва ли поддръжката на самолетите през целия експлоатационен период от 30 години? Защото 1,8млрд за 8 самолета си е доста солено. Пада се по малко над 100млн. евро на парче, а цените на ф16/18 са доста далеч от тази сума.

7

Анонимен

преди 5 години

Който не купува руски модерни изтребители, купува западни каруци и си брои стотинките и се чуди как ще си плаща метките за газта и и подръжката на самолетите Волен е Циркажия, а Крим е американско-кенийски.

6

Анонимен

преди 5 години

Не ми е ясно защо са ни тези самолети, след като могат да летят само над Черно море. В другите посоки докато наберат височина и са напуснали нашето въздушно пространство. Напълно излишни са. Поддръжката им е много по-скъпа от старите мигове.

5

пак глупости

преди 5 години

Колко щяла да струва поддръжката!?Въпроса е,какво можеш да направиш с тези 16 самолета!?Особено ако противника ти пусне 100 или 300 насреща!?Ама пуста лакомия за комисионни!

4

Анонимен

преди 5 години

Тоя изобщо не знае коя е Наоми Кембъл, егати военния министър...