127

Анонимен

преди 5 години

Еврото постепенно убива слабите икономики в съюза поради следното. ЕЦБ сама решава кога и колко евро да печата (води си монетарна политика). Ако германската икономика е силна и е произвела повече продукция която се нуждае от повече пари в обращение, тези нови евра ще се погълнат от германската икономика, а ние ще изядем само инфлацията. По този механизъм обедня цяла южна Европа където има евро.

126

Анонимен

преди 5 години

Нямам им никакво доверие! Имайки предвид, че бивши комунисти няма, то човек трябва да очаква всичко. Тези напъни не се случайни.

125

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 136Ще поканим бежанците да заселят България. Има много интелигентни бежанци които ще помогнат да се развие България.

124

Анонимен

преди 5 години

Надявам се че до тогава ще се разпадне ЕС . Това и Ванга го е предрекла ...И няма евро ...Да живее лева !!!!А и до тогава има два още варианта едното е че това правителство няма да е вечно .Овцете трети път няма да гласуват за тия ннекъдрници ..и последно вече да няма български народ ...или ще е почти унищожен или избягали още в чужбина !Господ си знае работата...

123

Анонимен

преди 5 години

То се задава края на България,под 7 милиона сме и след 50 години няма кой да го ползва!

122

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 129Няма лошо да се държат спестявания за черни дни но всичките ти пари да седят на влог и на бала на дъщерята или на сина да ги похарчиш е нещо безмислено, което го правят повечето бълтари. Парите трябва да се инвестират в активи.

121

Анонимен

преди 5 години

Няма как да обезценят лева при сегашното положение, а батаците и вътрешният дълг висят, като Дамоклев меч.

120

Анонимен

преди 5 години

До К 123Научи се как се пише милиард, и тогава коментирай, ***.

119

герб

преди 5 години

На бунтове българи. Еврото ще ни направи още по бедни и ще е от интереса само на тиквата и мафията около него

118

Анонимен

преди 5 години

Абе кво евро??Луди ли сте ???Най бедната и корумпирана страна???Фастамагории..Дано никога не се случи !!Оправете държавата !!!Върнете ни младите хора от чужбина !!Създайте нормален живот в страната а не мизеруване !Това правете ...Кой ги измисля тия глупости ???Имате ли представа какво ще се случи с бедния народ??Явно Не!ДАНО НИКОГА НЕ НИ ОДОБРЯТ !!!!Какво му е на лева??.Като имаш левчета *** и си обмени евро ...Какво те бърка това ???Хората нямат пари за хляб ..тръгнали да се натискат за евро

117

Wc

преди 5 години

Кой.кой.коя.открадна парите.на крадците май не им е ясно че гибелта на сиромаха ще им се стовари с двойна сила.алчноста на тези *** ще погуби света.

116

Анонимен

преди 5 години

А бе Аз се чудех защо бацето още от времето на финансовия гений хер флик постоянно натякваше че спестяванията на народа ни се увеличават неимоверно много и сложиха ддс на влоговете после дойде фалита на КТБ сега пък бързат да махнат фиксирания лев от МВФ и въвеждането на еврото това ни навежда на логиката че искат да ограбят спестяванията на хората при смяната лев с евро друга логика просто няма ние сме на първо място в Европа по корупция защо и е на Европа да ни пуска в Евро зоната

115

Анонимен

преди 5 години

До Бай МаринЧе то Гърция е много по-добре от България. Няма лошо да станем Гърция 2

114

Анонимен

преди 5 години

До кEС даде много неща, но определени хора откраднаха парите по програмите.

113

Анонимен

преди 5 години

До ВЪПРОСТова не е кражба. Така се вижда нагледно колко е дле България. Ако заплата от 1000 лева стане 500 евро то минималната ще стане 250 евро. При такива данни ЕС може да задължи България да си промени политиката при плащане на заплати.

112

Чалгарин дудаев

преди 5 години

До сара.ако са ми останали левове след като сте поели еврото анусьт ти ще отхвьрли ли плащането

111

батко ви

преди 5 години

Аз съм готов поне от две години, от тогава съм вдигнал двойно цените. Боли ме лева ли ще ги взема или в евро

110

Анонимен

преди 5 години

До А беПри условие че повечето ми разходи са в чуждестранните сайтове няма да съжелявам че сме приели еврото.

109

Анонимен

преди 5 години

До кКакво тябваше да ви се ДАДЕ? Е и ако бяхме взели тези инвестиции ти какво хващаш от цялата работа, че не ми е много ясно? Бат Бойко или Путин ще ти прати по пощата едно пликче ли?

108

Анонимен

преди 5 години

До кДаде ми свободата да се развивам както и където искам. Даде ми правото на собсвен бизнес. На вас все нещо трябва да ви се дава нали? Ако може без да правите нищо както бяхте свикнали.