22

ей

преди 5 години

теоретици на конспирациите, малките ви черни душици не могат да се зарадват даже на страхотния футбол, който гледаме, а? вашта *** ненормална

21

Българин

преди 5 години

Боби гледаш ли? Подавай оставка. И си вземи всички лапачи покрай теб.

20

Димо Момиров

преди 5 години

Франция ???!!! Да не забравяме,че Платини вече не е шеф на УЕФА и няма никакво влияние във ФИФА ...

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен22написаното от теб са пълни глупости. Чудя се от къде имаш тази информация, или просто пишеш ей така за да се правиш на интересен?

18

Анонимен

преди 5 години

Не знам, изравнителния гол на хърватите абсолютно позволена игра ли беше. После ощетиха англичаните с корнер. Нещо системата KERS, че и вар, ич ги нямаше.

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11"Мислите ли, че ФИФА ще позволи на хърватите да станат световни шампиони?"И защо не?Всъщност стигнеш ли Финала, ФИФА трудно може нещо да ти попречи.

16

Анонимен

преди 5 години

На хърватските палячовци късметът им е работил яко винаги ! Вече е време съдбата да им обърне гръб !

15

Анонимен

преди 5 години

Финалът е непредвидим. И двата отбора няма какво да губят, особено хърватите. или-или. Какво като е фаворит Франция.(така наречен).

14

Реалист

преди 5 години

До Анонимен 2Не бързай със заключенията. Топката е кръгла, от женски род е , а и късметът също е важен в такива двубои.

13

Анонимен

преди 5 години

Съдиите вече направиха генерална репетиция за такъв случай като класиране на отбор, който не е в сметките. В последните мачове игнорираха сигналите от ВАР и отсъждаха каквото им падне.

12

Анонимен

преди 5 години

Хърватите ме изпълниха със възхищение .Какви бойци само !Никой отбор от това световно не е бил подложен на такова натоварване ипак успяха да смажат огромните цветнокожи от Англия .Луди ги направиха, можеха поне още два гола да им вкарат . Респект, шапка им свалям на тези железни бойци от тази малка държава . Браво момци , браво Хърватия , цял свят ви се възхищава .Заслужавате да сте номер едно в света заради духа, майсторството, невероятните футболисти -всички до един. Успех момци !

11

Анонимен

преди 5 години

Чърчилите с църни и една пияница(Варди) ще покоряват балканците, навремето пратили същия състав да ни трепе и при Дойран сме ги трепали, както никой не ги е трепал. Един църен няма да се хвърли с цялото си сърце и сила за победата. Не сравнявайте хърватите с нашите, това е все едно да сравнявате мъж с жена. В тяхното първенство няма такова чудо като делиорманци - един българин и 10 чужденци. Гела с какво допринася за развитие на футбола у нас?

10

Анонимен

преди 5 години

Мислите ли, че ФИФА ще позволи на хърватите да станат световни шампиони?

9

Ако

преди 5 години

трябва съдиите по корем ще се влачат, но няма да оставят Хърватска да победи. За съжаление големия футбол са замесени много фактори!

8

Анонимен

преди 5 години

Много добре,ние за такова нещо даже и не можем да мечтаем!

7

Даа,

преди 5 години

малко ще го променя - хората играят, нашите гледат. Скоро едва ли ние ще имаме повод за радост от нашите футболисти. Тренировките провеждани в чалготеки явно не дават резултат!

6

Евгени

преди 5 години

Освен Аржентина и само донякъде Дания, Хърватия нямаше силни съперници, така че вероятно след мача с Франция ще реват, но не от радост.

5

Пената от Мировяне

преди 5 години

Не знам,ама ингилизите не могат да играят футбол .Добре че през 1966 Тофик Бахрамов им подари титлата ! То и снощи мюсулманина щеше да им подари победата,ама тия са по-некадърни от ония през 1966...

4

Гoшу

преди 5 години

Ей това са Лъвове, а не котенца като нашите "юнаци"

3

Болгарин

преди 5 години

Харватите се подиграха с великата Русия!