19

Анонимен

преди 6 години

Всеки ден ми се налага да се срамувам че съм се родил в България. От 197 държави по света изтеглих най-късата клечка.

18

свинята

преди 6 години

Незабавно излизане от ЕС и затваряне на границите от дружинки доброволци-родолюбци, които да стрелят на месо и пиле ако се опита на прелети!!

17

до 15

преди 6 години

ходи в Африка, ти и цялата ти рода, лично ще ви платя билетите, такива предатели като тебе, не са желани в държава борила се 500 години за освобождението си и постигнала го само преди по малко от 150 години!!

16

Анонимен

преди 6 години

Да *** лъжливата новина !Още 3 милиарда, че кога са дали другите 3 милиарда запада лъже като дърт евреин !

15

we

преди 6 години

Жалка картинка!Като ви чете човек коментарите и се сеща,че вашите прародители все още са в джунглата,където е и вашето място!

14

Крият истината!

преди 6 години

Цяла България я готвят за буферна зона! Затова не искат и няма да ни приемат в шенген!Искат тук, на наша територия да ги строят тези лагери. Ние да се оправяме със бежанския проблем а от Европа само да ни дават подаяния.Борисов твърди че е отказал. Но има съмнения че са се договорили на компромисна сделка "под масата".

13

Анонимен

преди 6 години

Някой ако си мисли че тия пари ги дава Островитянина от личната си сметка, жестоко се лъже.Дава ги българският народ от данъците, които плаща и от вноската за ЕС, която никак не е малка - 6.8 милиарда на година.

12

1337

преди 6 години

500 години Османската Империя не успя да затрие българите, обаче само 10 години ЕС и България ще бъде затрита, като не само, че не плаща на собственото си население за да храни Африканци и Ислямисти, ами с последните страната ще бъде залята за да ни асимилират за нула време. Събудете се, защото времето за реакция изтече!!

11

лоша политика

преди 6 години

Парите давани за бежанците ще свършат , но бежанците ще продължават да пристигат и за живеят дълго ! Турция щом няма собствено средства да посреща бежанци , нека ги върне обратно в страната от която идват , а не да ги използва за изнудване на ЕС ! Половината от тези 3 милиарда евро ще отидат за бежанците ,а другата половина в джоба на султана ! ЕС вместо да дава пари на Турция ,трябва да наложи ембарго за турски стоки в ЕС понеже Ердоган съвсем съзнателно използва бежанците за изнудване на ЕС !

10

Анонимен

преди 6 години

На летище Безмер от няколко дни има засилен трафик на чартърни от Германия.С кацането тарамбуките се товарят на автобуси и оттам директно за Харманли и Грудово.

9

к0нсерва

преди 6 години

с парите ви от данъци храните турция и африка, а вие деца нямата, щото за вас пари няма!! спойте си в ЕС и грасувайте за ЕНП и партийте членки!

8

хаха

преди 6 години

Затягаме границите и"Евролидерите се съгласиха да построят и лагери от затворен тип"Честито завръщане на четвъртия райх!Германия за пореден път разказа играта на Европа.

7

Циник

преди 6 години

Европа плаща - *** в Брюксел и Берлин, в Париж и Стокхолм - решиха да раздават данъците ни - на всякакви човеконеподобни.Европа ще храни Африка, Азия ... и всеки който се докопа до нея! Няма да спрат експорта на шебеци - само ще го "регулират"!С чужда пита - помен правят!Няма такива тъnaнари , и предатели на собствения си вид! Евразия ще почернее...и Байряма ще стане национален празник в държавите от ЕС!Бъдещето на Европа - е Мордор!

6

Брит

преди 6 години

На затворените лагери в Африка едно време им викаха концентрейшън кемп.

5

беге

преди 6 години

И откъде накъде сега ще трябва да плащаме за издръжка на такива лагери? Вместо с тези пари например да си оправим пътищата или да отидат към болни български граждани. Българските пенсионери умират буквално от това, че не могат да си купят лекарства и качествена храна, а сега ще плащаме за тези *** и талибани дето идват да живеят наготово в Европа!? На всичкото отгоре те смятат, че сме им длъжни с нещо, презират също така християнската ни култура.

4

Анонимен

преди 6 години

От къде на къде ще плащам на Африка?

3

Анонимен

преди 6 години

Защо не ги пращат към Русия ? Те нали са съюзници на Асад ???? Начи, като е напечено се правят на разсеяни ...иначее искат да имат думата . Мъжете се познават в лошите моменти. Германия се показа, като зряла и мъжка държава , са което винаги е била уважавана.

2

мак

преди 6 години

Тая ... трябва да я съдят.

1

само ЕС плаща

преди 6 години

А Турция ще даде ли пари на ЕС ?! В ЕС също има милиони бежанци , само в Турция ли има бежанци ?!