37

Анонимен

преди 6 години

Пази Боже България, от тези менте социалисти, овълчени капиталисти!

36

vip

преди 6 години

Кака Корни - милионерката как реве за власт - деца пенсионери щяла да оправя! Ох мале докопали се до властта за година две от милионерка ще стане милиардерка, а пенсионерите и децата може или да чакат или ще вземат някоя троха от кредите дето ще надърпа за наша сметка! А гледайте какво крадене ще ни спретнат техните ортаци от ДПС . По времето на Ореха гепнаха едни 500 мил. за олимпийски басейни в села без хора и вода. Що милиони се изсипаха в стадиони, площадки в села без хора но нашенски хора..

35

КОЙ Е...

преди 6 години

КОЙ Е ГЕОРГИ МАРКОВ ???? СЕДЕСАР КОЙТО САМ НЕ ЗНАЕ ОТ КОЯ ПАРТИЯ Е И ТРЪГНА ДА ТЪРСИ КЪДЕТО СА ДОСТА НЕЗНАЕЩИ КОИТО СЕ НАДЯВАТ ТОЙ ДА ПЛЮЕ ПО БСП ТОЧНО КАКТО ПЛЮЕШЕ ПО ГЕРБ ПРЕДИ ДА СТАНЕ ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ - ТОЗИ ЧОВЕК МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВИ КАКВО ГОВОРЕШЕ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ЗА БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ НООО... КАКВО ЛИ СЕ ЧУДИМ ТЕ ПОВЕЧЕТО В ГЕРБ СА ТАКИВА ---А НИНОВА Е ПРАВА ЗА ВСИЧКО КОЕТО КАЗА ИЗОБЩО НЕМОЖЕ ДА СЕ СРАВНИ СТИЛА НА ГОВОРЕНЕ НА НИНОВА И МАРКОВ /чудя се кой го направи съдия????/

34

Анонимен

преди 6 години

Тая дето взе техноимпекс за жълти стинки и после стана милионерка в долари, да и говори за управление е повече от нагло.

33

до 24

преди 6 години

Не сте прав! Преди ГЕРБ са БСП и тройната коалиция. След тяхното управление все още не можем да се оправим!

32

Анонимен

преди 6 години

45 години социализъм и три фалитаЛукановата зима - мизерия и банките на другаритеВиденовата зима - приватизация, хиперинфлация, мизерия, източване на всички спестявания на българитеСтанишевата мизерия - заменки за милиарди към другаритеБСП повече на власт никога !

31

Веселин

преди 6 години

Да бе,ще храним пак ц-.....те....,че не искат да почват работа...какви помощи бе,сега работа на корем има...само да ти се работи.

30

калеко АЛЕКО

преди 6 години

ПОЛИТИЧЕСКАТА *** ПРОДЪЛЖАВА ДА РАСТЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ,КАТО ТРОСКОТ СЕ Е ВКОПЧИЛА В ЧОВЕШКОТО ПРИСЪСТВИЕ (което все още съществува) !!!!!!

29

Ха-ха

преди 6 години

Тия направо са се затрили от безсмислено блъскане - 31 законопроекта !?! Що се абите бе. Даже не ви ги и четат. По-добре да бяхте прекопали някоя градинка

28

Пешко

преди 6 години

Ниночка пак се разпорежда с чуждите пари. Иначе своите ги къта при империалистите

27

Анонимен

преди 6 години

Очаква се на Боцето да му се издигне паметник като на Рачо ковача. Огромен, от гранит, с чук в ръката и поглед на Запад. Кове човека, не престава да кове пирони в ковчега на България. Да се благодари, че народа е разделен и загубил надежда за нещо по-нормално. Иначе да са го обесили на някое дърво пред къщата му в Банкя.

26

позитано 20

преди 6 години

Георги Марков е истински българин.А Корделка не може да полее водица на малешката на Борисов. Куха жена. Ами дойте ги тези милиони дето ги изреди. Нари сте милионери от кражби.

25

?!?

преди 6 години

Всичките проосттотии дето ги избълва Тая, дакажем, че така трябва да говори. Ама да попита Чубанов техния министър на финансите който даде точно 500 милиона за стадиони и игрища на бабите в общините на ДПС по времето на орешарски къде са парите и къде беше Нинова тогава.

24

Анонимен

преди 6 години

Нинова,стига сте им правили мили очички,ако ви е останала малко съвест на вас,на сините,на зелените,сменете това опасно за страната правителство на ГЕРБ!Всяка тяхна стъпка е против България и населението,гаврата която се извършва върху населението и беззаконията преминаха всякакви граници!

23

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ е най-крадливата партия от целия преход.Ако не ги изгоним от властта ще продължаваме да затъваме и да се стопяваме,докато изчезнем съвсем.Ако такава им е целта,напът са да я постигнат.

22

Я па ти...

преди 6 години

До Анонимен 9 Драги ми смехурко, продължавай да се смееш. На никого не пречиш.

21

Анонимен

преди 6 години

Вижте кои са глашатаите на ГЕРБ-Георги Марков и Антон Тодоров(изключително неприятни и душевно мръсни хора) и ще разберете(ако не знаете)какво представлява тази партия.За цвят прибавям и двама професори-Божо Димитров и Михаил Константинов-здраво зобещи от държавната ясла в угода на Винету и в своя полза.

20

позитано 20

преди 6 години

До До 11 14 Скрий се бе човек. Как може да говориш такива откровенни лъжи? Много си не адекватен.Къде е онази сива , мизерна България без перспектива.Разбирам че умираш от яд , но истината не ти понася. Живей си с миналота , аз съм за европейското бъдеще.Бълтория ми харесва все повече . Коренно променена и хубава.

19

Анонимен

преди 6 години

"Бизнесменът Георги Георгиев, собственик на фирмата за млечни продукти Жоси, разказа как фирмата му била източена и открадната от съдружника му Симеон Присадашки през 2013 година.След като разбрал за двойното счетоводство и източването на ДДС, Георгиев потърсил съдействие от държавата. За съжаление до този момент не е получил никаква защита нито от съдебната система, нито от ГДБОП. Напротив-къщата му била изгорена, а той и близките му получили заплаха за живота. " Фрогнюз

18

Клара

преди 6 години

Боже, каква история коват бе? Да сигурно ще пише в учебниците , че при управлението на герберите сме се стопили наполовина като нация, че хора умират от глад по улиците, че са облекли жилищата в стиропор, че са построили магистрала, която всяка зима е непроходима, че децата ни всяка седмица имат по 15 часа английски език и по 2 часа български. И още много поводи за гордост! Да ни е честито !