77

Анонимен

преди 6 години

Иванчева направи от Младост цирк Младост. Хвала на такъви управници.

76

Анонимен

преди 6 години

Гербенето продължава!

75

Анонимен

преди 6 години

Че то това в Пловдив всеки път е така. ТотЯв е от ГЕРБ. Районните кметове също. На двете места в града, където разполагат цирк обикновено има църква. Отделно сега на едното място пък има лунапарк...

74

Анонимен

преди 6 години

Това което прави ГЕРБ навсякъде, днес говорим за Младост, показва пълна самозабрава и тотална корупция. Ще дойде време, а то наближава, хората се надигат в цялата страна виждайки разрухата, когато за всичко това ще се отговаря. Кметове като Фандъкова ще да арестувани, да не говорим за Борисов и Цветанов, както и за тези около тях. До безкрай крадене и лъжи няма да стане. Тогава ще бъдат съдени всички тези, ще връщат и се конфискува краденото.Бойко и Цецо може да избягат но слугите няма да вземат

73

А

преди 6 години

ТО УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА Е ЦЯЛ ЦИРК,ЗАТОВА СА ПРОТИВ ИВАНЧЕВА ДЕТО Е РАЗРЕШИЛА ДА СЕ НАСТАНЯТ ТАМ,КАЖЕТЕ КАКВА ПЛОЩ СА ЗАЕЛИ,КОЛКО СА ПЛАТИЛИ,КАКВИ ПРИХОДИ ИМА В ОБЩИНАТА,СТИГА СТЕ ПРАВИЛИ САМО ЦИРКОВЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА,И НЕГО РАЗРУШИХТЕ ПРЕЗ ТАКА НАРЕЧЕНАТА ДЕМОКРАДИЗАЦИЯ.

72

Анонимен

преди 6 години

Бе айде стига с тез самозвани свещеници. Забравиха как ги показваха преди година да си търсят гей пътньорчета по скайп и да си показват..... на камерите. Голям морал ги разтресе. А в църквата какъв таен разврат върви, по всички телевизии са излъчвали и то неведнъж.

71

Анонимен

преди 6 години

До Жоре от Младост 5Да не плачат свещенослужителите, защото лично съм свидетел как след опело на починал, докато близките му излизат от едната врата, то веднага от предната врата влизат сватбари.Т.е. редно ли е да следват едно след друго, и то със засичане тъжен обред и весел такъв?Ама щом е за пари, ако можеха, щяха да проведат едновременно и двете церемонии.Беше грозна гледка, защото навън около църквата се бяха събрали близките на починалия и сватбарите.Не се отнася за този храм.

70

бай-Кольо

преди 6 години

Кметицата дала разрешение за цирка да бъде до църквата,,,обаче некой от молещите се точно в тази църка ...и дал разрешение за "удобна" килия в ареста...чрез молитвите си. Аз много обичам да ходя на цирк /от детството си още/ ...но той не бива да бива в съсетство с храма на Бога...ще попитате защо...ами защото се правят много измами-давам само 1 пример....всички фокусници са и измамници. Мога да дам още примери...ама друг път. ;)

69

Анонимен

преди 6 години

На Герб всичко им пречи.... Даже и фейлетоните на Алеко Константинов, защото се припознават в героите му. :) Но от хора с купени дипломи, може да се очаква само безгранична глупост и го демонстрират всеки ден. .. :)

68

Анонимен

преди 6 години

"Плановете бяха там да се изпълняват образователни дейности. Това го правят свещениците. Благодаря им наистина от сърце. Развиват сериозна дейност и нашето желание и виждане е да ги подкрепим за изграждането на центъра", коментира столичният кмет Йорданка Фандъкова."Само това прочетох, че вече знам за поръчкова статия само и само някой да замазва собствените гафове с кмет не от ГЕРБ. Цирк Балкански нон-стоп е в Люлин е близо до плажа на Люлин и малка църква и не пречи, а да кмета там е от ГЕРБ!

67

Едикойси

преди 6 години

Много шум за нищо е тази работа с цирка.Никъде и никога до сега не съм чувал, Църквата като институция да е заклеймявала по някакъв начин цирковото изкуство.НО - помийната река срещу Иванчева тече с пълна сила! Не знам да ли е взела пари или не...НО е факт е че тази жена настъпи доста строителни интереси на разни самозабравили се "инвеститори".

66

Бай Фуй

преди 6 години

Да я вкарват в панделата и да се подхваща следващия

65

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 68180 милиона лева?!!! Хахахахахахах, Цецо спри се бееее!

64

Анонимен

преди 6 години

Срещу Иванчева е съдаден картел между съроителната Мафия, Прокуратурата, партийната Олигархия за бруталната разправа с една неудобна кметица, с активното съучастие на медийте !

63

Анонимен

преди 6 години

Според мен кметицата е виновна. Явно е решила и тя да намаже, 250 000 евро са си много пари. Но цялата тази кампания е наистина гнусна. Какво стана с кмета на Стамболийски, с далаверите на Фъндъка, със самоуправството на Юлен, с министър Московски? ЧЕЗ, КТБ, повсеместната корупция? Източването на европари към "наши хора"?

62

Анонимен

преди 6 години

А гейският парад защо го разреши Герб и на всичкото отгоре ще плаща за него 180 милиона лева при условие, че цяла България каза НЕ на тези извращения??? Тези милиони трябва да отидат за болни, за инвалиди, за безработни и пенсионери, на които нагло се заявява, че няма пари!!! Бюджетът се краде и разпределя само от Герб и протежетата им, които източват милиарди всяка година, а оставят хората да умират от глад и болести!Циркът е изкуство и не пречи на никого! Пречат престъпленията на управляващит

61

Жоре от Младост 5

преди 6 години

Ми тъпичко е малко наистина- там всеки ден има погребения и със сигурост на опечалените не им е много весело с тоя цирк на 10 метра от храма....*** то требе и малко акъл да има в кратуната на Иванчева...

60

Анонимен

преди 6 години

Моля за една статия, но съвсем обективна, как Иванчева обикаля из Младост през нощта, лови малки кученца и ги пече на шиш. Убива ги с голи ръце и им пие кръвта за сила. Миже да се спретне и една, за това, в какви оргии е участвала, с млади лъФчета на тайни места. А може, че е убила и изяла майка си но тайно, парче по парче. Тогава да се осъди и обеси сред Младост и да виси за назидание докато Фандъкова е кмет. Да се знае, разваляш далаверата на ГЕРБ, чака те това.

59

Рали

преди 6 години

Ха ха. Цирка в Люлин винаги е до църквата. Защо тук никой не се оплака. Ааа, кмета е от ГЕРБ, затова няма оплаквания.

58

Анонимен

преди 6 години

Религиозни простотии