105

Б

преди 6 години

ГЛЕДАХ МАЛКО ПРАЗНИКА В МОСКВА,ТАМ НЕ СА ИЗЛЕЗЛИ САМО ***,ПРОСТО СИ ПРАЗНУВАТ ПЪРВИ МАЙ,ПРИ НАС ЗАЩО НЕ Е ТАКА,ЗАЩО УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ ГО ОРГАНИЗИРАХА,ЗАЩО СЕ ДЕЛИМ,КАКВО ЩЕ СПЕЧЕЛИМ,АМИ ТЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ СА ПОВЕЧЕ ЧЕРВЕНИ,НО ТОВА Е ПРАЗНИК НА ТРУДА,НЕ СЕ ЛИ ТРУДИТЕ ГОСПОДА.РУСНАЦИТЕ СА ТОЛКОВА ГЛАДНИ,ЧЕ ЕДВАМ СИ НОСЕХА ЗНАМЕНАТА,ЕДНИ ПОЖЪЛТЕЛИ,НАСИЛА ГИ КАРАТ ДА ПРАЗНУВАТ,ХА,ХА,ХА

104

Анонимен

преди 6 години

До до 105Ами другите не крадат ли? Нима герб са чисти ли? Защо не проследиш новините тук, в този сайт и не видиш, че се замисля увеличаване на данъците и осигуровките. Кои са днес- БСП ли днес ни управляват?

103

ист

преди 6 години

Бедни пенсионери скандират -да живей труда.Довечера лидерите им ще се трудят яко на софрата.

102

до 105

преди 6 години

И в краденето ги бива много!.И в краденето!

101

Днес е 1-ви МАЙ

преди 6 години

Организаторите от Позитано са големи фенове на труда,без да имат и един ден стаж труд в живота си,те и техните предшественици.Най ги бива да организират манифестации,и да викат УРА,много са гръмогласни.

100

до 102

преди 6 години

Другарю...ГЕРБ е БКП - РАЗКОЛНИЦИКомунисти - ъндър кавър!

99

комунисти циркаджии

преди 6 години

ограбиха България и народа , а сега митинги правят срещу престъпността и мафията !

98

Комунист

преди 6 години

Другари , само половината от ръководните ни другари в ЦК на Позитано са милионери!Това е срам за столетницата!Нека с общи пенсионерски сили - да направим милионери и другата половина!Това е въпрос на чест - за нас комунистическите труженици!

97

Либералист

преди 6 години

Най-жалката веселба на работническата класа! В деня в който празнуват робството си и величаят собствените си чукой! За да бъдеш успял бизнесмен в България, трябва и да си успял социалист. Капиталът е именно в социалистите. Всеки народ си заслужава участта! БСП-милионерите да говорят за социална справедливост! Ама нека се радват масите - все пак техните деца ще продължат да подпират БСП елитът по върховете, докато си броят стотинките. Жалка работа!

96

Гинка от мандрата

преди 6 години

До ПстЗа сега ми стига.Аз-чез,мъж ми-водата.Мисля като влезем в еврозоната да гепя едни 23 милиарда от държавния резерв,защото така и така името е компроментирано,а не е редно да излагаме вожда и прасенцата Му.

95

Анонимен

преди 6 години

И аз ако се пенсионирам на 50 и цуцам 20 г. от държавата ще изкарам плакати с петолъчка. сърп и чук.

94

Анонимен

преди 6 години

България в НАТО ли е?

93

Пст

преди 6 години

До мдаааТи друго освем граждански войни сънуваш ли, нещо мандричка за обиране?

92

до 90

преди 6 години

Пак ли те изтърваха от кухнята на Митьо Очите в Слънчев бряг?Мий чиниите другарю, може и да минеш 500те лева, и внимавай някой пиян швед - да не ти вкара шут в празната кратуна!

91

varg

преди 6 години

Честит празник,другари и другарки.

90

до 86

преди 6 години

Аз отдавна съм навън другарю!Ако ми се помолиш - мога да те пусна до кофите в квартала - та поне и ти да си отядеш веднъж!Гледам изкарали са хладилник , телевизор и холова гарнитура - пали буса и идвай...та и ти да се обзаведеш!

89

Анонимен

преди 6 години

Гледам в България пълно с бедни китайци които избягали от ниския стандарт на живот при комузма и дошли в Евроатлантическия рай България да работят на висок западен стандарт.

88

мдааа

преди 6 години

У нас мирише на гражданска война.Спонсорираните с 16 милиарда заем гербери и останалите....Ще видим...

87

Анонимен

преди 6 години

До до 77А ти що не отидеш в САЩ да им миеш кeнeфитe за доларчета?

86

Китай ли ?!

преди 6 години

В Китай ако жизненият стандарт е хубав ,китайците няма да идват в западна Европа да живеят и работят ! В Китай инфраструктурата у хубавя ,но животът не е хубав ,става дума за обикновените работници ,а не за бизнесмените ! Аз досега не съм чул западно европеец да отиде да работи за една заплата в Китай / става дума за обикновените работници ,а не за бизнесмените / ! Там където има или е имало комунизъм ,там хубав живот няма ! Високи небостъргачи може да има ,но висок жизнен стандарт няма !