122

Анонимен

преди 6 години

СЛУЧАЯ С ДОКТОРА Е МНОГО ПО ЛЕК ОТКОЛКОТО С ОНЗИ БЕЗСКРУПУЛЕН ПРЕСТЪПНИК ОПИЦ!!!ОПИЦ Е ПОЗНАВАЛ ЖЕРТВАТА ИМАЛО Е И СВИДЕЛЕТИ МОЖЕЛ Е ДА ГО ПРЕДАДЕ НА ПОЛИЦИЯТА!! НО ОПИЦ ГО ЗАСТРЕЛВА В ГРЪБ СЪС НЕЗАКОННО ОРЪЖИЕ!!! ЖАЛКО ,У ЧЕ НЕ ПОЛУЧИ ПОНЕ 10 ГОДИНИ !

121

Василев

преди 6 години

Някой знае ли някакво определение какво представлява държавата и властта!!!???Какво представлява реда и закона!???Какво представлява лихвата и неолибералната демокрация?И не влизат ли в някакво противоречие всичките тези институции и идеологии, и правни норми, ако искаме да имаме правова държава с неолиберална демокрация, където ще властва лихвата?Пълен абсурд, както е всичко в българското общество!Вие сте валат селяни прости, но на някои хора офшорните сметки са пълни!Агент Баладар!ЦРУ!!

120

bluesky1

преди 6 години

До до bluesky1 103 Цитат: "Първо, не знам се пише отделно, но ти явно си от ония, дето са ходили на училище само за да не изгубят родителите детските." Не, по-скоро ти си от тези, на които са им писали отличен по милост и по инерция! Трябва да изчистиш изказа си, а именно: ......, но ти явно си от тези, които са ходили на училище само, за да не изгубят детските. Обръщам ти внимание, че пред "за да" се поставя запетая - СЛАБ 2 фукльо....

119

Хорейшио

преди 6 години

докторчето е за затвора, отворете си очите! Решил е да се прави на Рамбо, слезъл е и е линчувал крадеца. Нищо чудно да е бил и на няколко ракии, като се има предвид глупавите му действия след стрелбата. Сам е направил така, че да изглежда виновен и явно се е чувствал такъв. Бих го посъветвал да се признае за виновен и да му намалят присъдата. Така ще му дадат максимум 3 години, а ще лежи 1-2.

118

до bluesky1

преди 6 години

Както убиеца на Вероника беше изкаран луд, и сега си стои на добри условия в психиатрията в Ловеч (при условие, че момичето никой не е нападало, а е убита БЕЗ ПРИЧИНА) така и на този доктор, ще се намери кой и как да му помогне! Не бързайте да го вкарвате в затвора! Щом може за едни, трябва да може и за други!

117

Анонимен

преди 6 години

До bluesky1Как да не е налице неизбежна отбрана, бе?Някой хвърля нож по теб! Откъде да знаеш дали не разполага с още няколко ножа?Защо се бил опитал да заличи следите? Ами защото знае що за правосъдие имаме!В ситуация като днешната е равно на самоубийство, ако бъдеш толерантен спрямо крадци и тунеядци или пък с овча покорност да се оставиш в ръцете на корумпирано следствие и калпава правораздавателна система!

116

До Василев

преди 6 години

Понякога си пределно ясен и обективен, но след 30 години ромовете щели да ни управляват е фантастика. Като не учиш, не работиш и чакаш наготово, крадеш и брулиш държавата с деЦки, как да стане? Има теория, че ще живеят около градовете, ще нападат кервани от камиони, ще грабят каквото е останало. Има и друга, че като опустошат България ще посегнат на Сърбия, Гърция и т.н. Но там няма търпеливи българи. Изтреблението ще започне веднага. Никой няма да ги търпи. Никой не знае.

115

nina

преди 6 години

Гетата трябва да се разтурят,трудови лагери,в които да ги учат на хигиена,труд,дисциплина и образование.Иначе става страшно.И който не иска- да ходи от където е дошъл.

114

Анонимен

преди 6 години

за пандиза е тоя,излъга за 4-5 неюа и не му е чиста работата,тия протестират само щото другия е ром,ако беше бял нямаше да има такиава шумотевица

113

Shark

преди 6 години

Срещнали се двама престъпници и единият е убил другият. Това е цялата работа. Жената на доктора лъжеше през цялото време, изобщо не е била в семейния апартамент. Другият въпрос е: Какво прави Плъха там? Не разбирате ли, че нещата не са чисти, ама никак, доктора има лоша слава, каква работа има той с плъха, защо има незаконен пистолет и то боен?? Въпросите са много. Не оспорвам в никакъв случай това, че хората трябва да имат право да се защитят от крадци в дома си, но случая тук не е такъв.

112

dd

преди 6 години

М дааа, популацията на плъхове върви към точката на необратимост.Такива случай , следващите 20 -30 години ще станат ежедневие.Тогава и много от плъхолюбците ще усетят от любовта на плъховете, искат или не.Съвет - законно, незаконно въоръжавайте се,

111

Дядо130

преди 6 години

***, Гербаджии и ***... времето ви изтича и пясъчния часовник няма да се обърне за да ви даде ново време..... ГОСПОД ГЛЕДА

110

Анонимен

преди 6 години

До До 94Това, че крадец се оказва гръмнат в гръб, все още нищо не доказва. Може да се е обърнал в мига, когато нападнатият от него дърпа спусъка и така се е оказал уцелен в гръб.Ти си прав и те подкрепям. Очистил е обществото от непоправим пара--зит.

109

nina

преди 6 години

Мдаа..а мръсният бо....***,който уби Вероника в Търново го направи именно за да не го издаде за кражбата,след като предишната жертва на обир е свидетелства срещу него.И онзи беше с 10 и повече присъди за кражби,една за убийство в непълнолетна възраст.Така че глупостите тук на разни ***,че крадецът бил клошар-имате много здраве от арменския поп.

108

bluesky1

преди 6 години

Добре де, доктора като е такъв герой, защо хленчи, защо плачка! Значи имаш куража и топките да убиеш, но нямаш куража да полежиш някоя годинка!!! Извършеното от него е престъпление и то най тежкото - умишлено убийство без да е налице неизбежна отбрана. След като се е прежалил, то би следвало да е готов да си изтърпи наказанието за стореното! Ако трябва да не носи отговорност поради субективното мнение на коментиращите, то тогава дефакто няма закон и всичко ще стане една джунгла!

107

Анонимен

преди 6 години

Ех, Докторче, Доккторче, да би мирно седяло, не би чудо видяло...Сега го загази здраво и дори на скъпоплатеният адвокат на Мафията - Марковски ще му е трудно да те измъкне от панделата.А там знаеш какво те чака, нали.Знаеш аверчетата на Жоро Плъха какво ще направя с теб.

106

Сократис

преди 6 години

За пореден път Обществото е излъгано, за пореден път му се поднасяха непроверени и лъжливи данни за да има полемика, за да се надига гняв и хората да протестират...Сега тези които се организираха и излязоха на улицата, да се организират отново и подведат под отговорност цялата медийна пасмина, която като дърта клюкарка хвърля клевети а после се крие и гледа сеир...Въпреки обрата на събитията, аз считам, че крадеца-рецидивист е намерил "майстора" си-както и другите ще го намерят...

105

Анонимен

преди 6 години

доктора наблюдавал как Плъха половин час му обора гаража !От това твърдение ще излезе, че на доктора гаража е голям колкото супермаркет и със също толкова стока !Плъха е бил оше в гаража, а доктора е слязл да види какво е избрал да си вземе. Оказва се че си е избрал само кухненския му нож с който го замерил и наранил по крака. След като го застрелял си прибрал ножа в кухнята, измил го и си направил сандвич с него, докато неговите аркадаши разпъвали тялото на Плъха върху капака !

104

Анонимен

преди 6 години

Напълно оправдавам поведението на доктора!Кой е този, който знае какво точно е наблюдавал докторът през този половин час? Кой е луд да гледа как разбиват вратата на гаража му и го крадат, а после да чака половин час, преди да слезе да види какво му е откраднато? Всеки щеше най-малко да се развика, за да подплаши крадеца!Опитват се да настроят общественото мнение срещу доктора!Това на нищо не прилича!

103

Анонимен

преди 6 години

Употребата на незаконно оръжие е престъпление наистина, което обаче се наказва с условна присъда, ако провинилия се няма присъди. Четох за един случай когато престъпник влиза в имот с взлом и напада с нож собственика, който се защитава с незаконно притежаван преработен газов пистолет и го застрелва. Получава условна присъда за незаконно притежаване на оръжие, тъй като е неизбежна самоотбрана. Тука случая е малко по-различен. Всичко оттук нататък опира до съда и до опита на адвоката.