91

Foresthill

преди 6 години

На институциите не им пука за жертвите...Колко репортажи имаше за жени,които са се обръщали многократно към тях, с молба да бъдат защитени,но не са получавали закрила и в резултат са били тежко травмирани и съсипани,или не дай си боже убити.Пълна абдикация и бездушие!!!А пък психопатите си се разхождат свободно по улиците,може би в търсене на следващата жертва,която ще им послужи като боксова круша за избиване на балканските им комплекси.Не държава,а *** дупка.

90

Българин

преди 6 години

Истинската цел на конвенцията посяга на най-милото ни - децата! Ако дори в тоя случай не се вдигнем като нация против конвенцията, значи наистина сме умрели духовно.

89

1.1

преди 6 години

Това вероятно е част от причината,но има и неща като манталитет,възпитание,ценности,образование,среда и т.н.,които също изиграват своята роля.При богатата буржоазия също има насилие,но там фактор са парите.Хващат се плеймейтките с чичко паричко и в момента,в който стъпят встрани си изяждат боя.За съжаление държавата е оставила жертвите на произвола на съдбата и те са принудени да живеят в кошмар.

88

Анонимен

преди 6 години

Никой не може да ми попречи да си пошляпвам жената! Българите сме 80% против ИК!

87

Католика

преди 6 години

Какво е значението на католическата църква не мога да разбера? В Австрия е 11% защото ако биеш жена си тя може да се разведе, а разведе ли се, взема къщата и 50% от заплатата на мъжа си докато не се ожени повторно..... Ще биеш ама ще плащаш...

86

Анонимен

преди 6 години

Българино - Къде са ти парите ? Къде са ти успехите ? В изкуството, в науката, в икономиката ?Извън тази територия !!!!! Защо, бе българино? Пайсий едва ли така е виждал нещата ...

85

Василев

преди 6 години

Като мислехте и сте толкова загрижени за децата и бъдещето, защо допуснахте КТБ да фалира!!!Защо не инвестирахте потъналите милиарди в образование и квалификация , и по-високи заплати за младите!!!Понеже на некадърника и на простия човек винаги може да му отвлечеш вниманието с Истанбулската конвенция и разни хибридни постулати!!!Мислете ли , че народа все някога ще разбере, че българския политически и бизнес елит е един изпразнен от съдържание надут балон!!!Агент Кели Маршал!ЦРУ!!!

84

Анонимен

преди 6 години

До Василев 75Страх лозе пази и в глупостта накрая гази! Това сме ние българо-турците и вайс върса! :))))

83

Анонимен

преди 6 години

Да оставиш жената да ти се качи на главата и да не можеш да й шибнеш 2 шамара отрезвително ще е пагубно за тия географски ширини! Твърдо НЕ на ИК!

82

Анонимен

преди 6 години

До 78 Логиката не това от силните страни, нали.Това, че ТУК пишат агресивни мъже, какво общо и а с "българката". И без общения, че ако трябва да сравнявам българите с хора, като Митьо Пищова и Митьо Очите, ще я втасаме....

81

от65 до 71

преди 6 години

До 65Ако невежество е да виждам и разбирам сам какво ми се казва, а не да чета какво виждам,окАко мислиш, че като не си редактирам текста, това прави истината по-малко истина добре. Дори и да нищо да не пиша, много хора разбраха, че това е Троянск кон, и те дори и бедни и невежи, не са загубили здравословната си интуиция за правота.Така по-добре ли е?

80

Българин

преди 6 години

И сега сме си колония и от нас нищо не зависи, но поне още има нормални будни българи. Малко са, но ги има. Още не са ни затрили напълно.

79

Ризван

преди 6 години

До Сладуранка 70Мерси ама аз си ям свинско и съм им п...... на уж великите "ни" обичай и балкано-азиатски глупости! Имаме един наш много общ "обичай" да ревнуваме и да вървим/тъпчем подир фустите на жените си като превентивна мярка срещу "приятелски" улики! :)))))

78

само ГЕРБ

преди 6 години

Като приеме ме истъмбулската конференция по-вече няма да има такива насилия

77

Анонимен

преди 6 години

Тук пишат много агресивни мъже. Затова има много българки, които са жертви на системен тормоз.

76

Анонимен

преди 6 години

До БългаринКъде беше 30 години ? Какво е то България ? Хубава територия е, ама населението и е се е превърнало в ОТВРАТ в последните 80 години ...

75

Анонимен

преди 6 години

Ква ИК бе, алоу? Един мъж ако не шибне 2 шамара на жена си, къв мъж е? Цяло село да му се смее

74

Василев

преди 6 години

Когато човек е духовно беден и чака отвън някой Богат Батко да му реши проблемите, съвсем нормално е да изпадне в незавидно положение!!!Богатият Батко е богат, защото винаги си е гледал интересите и си е вършил работите сам!!!Ние изпуснахме КТБ да фалира, а сега ще спасяваме обществото от Истанбулската конвенция!?Едни 7 млрд. потънали и окрадени и колко предприятия заграбени, чрез обезценка на акции, сега ми дъвчат хибридните постулати на руските служби, че децата ни ще станат ***!ЦРУ!

73

Българин

преди 6 години

Мхм, ако измрем всички хора, които милеем за България, накрая и тя самата ще умре. Което пак е една от целите на тая конвенция. Превръщането на европейските държави в територии с аморфно население.

72

Анонимен

преди 6 години

Свободата и човешките права са глупост, която трябва да отмине. Светът се изнежи ....Вече не се ценят силата, възможностите и волята. Вече се ценят "любовта, разбирателството и всеккакви блудкави глупости".Стига !!! От 100 години насам, светът само прави грешка след грешка ...