118

Анонимен

преди 6 години

Може и да ви хареса, защото Крим е бил и остава руски.

117

Крим не е руски

преди 6 години

До Крим е руски,тези препоръки ти можеш да направиш..ха.ха Крим не е признат от нито една държава в света и руснаците още много години ще тъпят санкции и ще са най-ненавижданите в целия свят заради политиката на фашисти и окупатори. Русия е просто един ***.

116

coloseeo

преди 6 години

До Анонимен питай ги тия двата раптъра ф22 над сирия дали им беше смешно в сирия когато ги прихвана су 35 и се чудеха накъде да избегат и как да си спасят кирливите кожи

115

Крим е руски

преди 6 години

До Крим не е рускиКрим е руски и ако те е яд може да се хванеш за косата и да се удариш отземи!

114

Крим не е руски

преди 6 години

Трудно може да запазиш открадната земя.И цялата руска войска да е там рано или късно местните кримски опълченци и партизани ще им бият шута на руснаците.

113

Анонимен

преди 6 години

Северните узорпатори пак пускат пипалата по-малко. Добре че са Сащ да ги натискат 30 години , че до сега да са слезли пак до Гърция с фалшифата си диктатура.

112

Анонимен

преди 6 години

До 116:Вернер фон Браун направи много за ракетостроенето на САЩ, но и без него те щяха да овладеят космоса. Просто по това време приоритет беше - да стане и то веднага !

111

Анонимен

преди 6 години

Украинците станаха врагове,а чеченците станаха братя за Русия.Няма как всичко е бизнес.

110

Анонимен

преди 6 години

Суджука може да испрати наща авиацияи да накаже руските изтребители.

109

Анонимен

преди 6 години

Путин повтаря практиките на всички руски диктатори от съветско време, което неминуемо води до нова Перестройка. Но ако на него или на някой от неговите наследници не му издържат нервите и направи някое необмислено движение тогава Русия ще си се върне в естествените си граници, които не са по-голями от тези на Полша.

108

xaxa

преди 6 години

tes v koi vek sa male

107

майорски

преди 6 години

председсателството на България в Европейския съюза започна и по форумите ! ....от днес !!

106

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 104Ако не беше Вернер фон Браун, твоите мили американци къде щяха да са?

105

хехе

преди 6 години

До 114живея където ми плащат най много .... утре да ми дадат по голяма заплата отивам в Русия .... Суад.Арабия даже и в България ! ...не ми пука.... въпрос на печалба мой човек ... ,много като мен вече заминаха за САЩ ..не щото много обичат САЩ ! ...Някои отидоха в Русия ...не щото я обичат толкоз много ....Искахте свободно придвижване на раб. сила ...на ви го !

104

до хехе

преди 6 години

ЗАЩО ЛИ ? - ако успееш да си отговориш на този въпрос ще разбереш защо живееш в Германия а не в Русия.

103

майорски

преди 6 години

еми руснаците са горд народ и правят каквото си искат ....не са като нас Българите ...дойде НАТО (САЩ) казаха унищижете си армията и ние го направихме ...решиха да си направят бази у нас ...и ние им разрешихме .......казаха ни продайте си икономиката ...и ние го направихме(лъжейки народа че това са инвестиций ....) ...казаха ни дръжте народа да работи за по 300-500 еро на месец ...щото ни трябва евтина работна ръка в европа ....и ние го направихме ....с Русия така не става ! там е проблема

102

хехе

преди 6 години

До Анонимен 110 не си чул нищо добро за Русия щото живееш в България ...аз живея в Германия и за България също не съм чул нищо добро ...освен наркотици, про..с.титуция... престъпност...мръсотия ...мизеря..и бедност ...ЗАЩО ли ?

101

хехе

преди 6 години

Тук се изказват хора които никога прес живота си не са стъпвали в Русия ..и единствената им представа за Русия са картини от весници и някое друго клипче в Ю-тубе ...Много лъжи се пишат за Русия ! ама мноого !В момента демократичното ни общество се манипулира по здраво отколкото това се правеше през "великия социялизъм" ... и не само за Русия , ами и за това колко сме добре ...а иначе работим за по 300-500 евро на месец ...как икономиката ни вървяла ..а сме на ниво Мозамбник ..и т.н.т

100

Анонимен

преди 6 години

Тази прехвалената Русия с ракетите и изтребителите нямащи аналог в света ! - откакто Путин е на власт не сме чули да е произвела един чайник.А в момента там се случват такива неща че не е ясно дали Путин изобщо ще дочака изборите.

99

Анонимен

преди 6 години

Много евроатлантик тука бе, много ценности... такива лявовъртящи ценности. Брей, че много минуси, много нещо. Това евроатлантиците сте като гларусите, двама да крякнат и пристига цяла армада, ама не за да помогне, а за да разграби каквото останало от плячката. Както е известно гларуса е птица ядяща на готово, предимно каквото е изхвърлено - пом*и*яр птица. Накратко: евроатлантик=по*м*ияр=сметищен цар=гларус.