16

Анонимен

преди 6 години

Имало е и по големи мъгли,които не са се вдигали по цял месец.Най-големите замърсители са избирателите на ГЕРБ от Красна поляна и Факултета,които горят гуми,кабели,чанти обувки стара дограма и всичко което може да гори.Проблемът е,че СО иска да откаже хората от колите им и да ги набута в Градският транспорт.

15

Анонимен

преди 6 години

Гробажиите горят гуми за да отклоняват вниманието от важните теми като масови убийства на хора.

14

Анонимен

преди 6 години

До Морски 12 Общо взето от общината вече са доказано некадърни и наистина се чудят как да прекарат хората да ползват градския транспорт, но твърденията ти за едни 60 милиона са доста фриволни, ако имаш факти ги дай на прокуратурата иначе за пореден път местиш въздуха.

13

Анонимен

преди 6 години

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

12

Абориген

преди 6 години

"Софиянци" да се връщат по селата си да копаят градините и всичко отново ще е наред.

11

Морски

преди 6 години

Всичко е истерия на столична община,да оставят хората колите си и да ползват градски транспорт,т.е.да пълнят джоба на Фандъкова с билети от 1,60 лв.Тя само от метрото открадна 60 млн.Досега.

10

Анонимен

преди 6 години

До zeus 7Не му обяснявай той винаги си плямпа колкото да не е без хич.

9

Анонимен

преди 6 години

големи дебилили сте, хем замърсявате, като се отоплявате с всевъзможни *** и карате най-скапаните коли в цел свет, хем изобретявате система за измерване на замърсяването и обвинявате общината, вместо да се спрете малко и помислите как да опазите въздуха чист. и путин да ви стане кмет, както повечето тук дебилили желаят, въздуха ви по чист няма да стане! Амин!

8

Анонимен

преди 6 години

Ами това е резултатът от тая просташка политика на държавата,която целенасочено обезлюди цели региони и насочи всички парични средства в София.Так наречената ни столица нито по-хубава стана,нито кой знае колко голяма.Но въздухът там вече е отровен за десетилетия напред.Това е резултатът от тая простотия.Решението е просто.Върнете поминака на хората от провинцията по места и София хем ще се прочисти от"селяните",хем ще стане по-чиста и по-нормална за живеене.

7

zeus

преди 6 години

До МорскиПо празниците нямаше никакво движение, а въздуха беше с нож да го режеш ;)

6

Морски

преди 6 години

В София има 1,5 млн.автомобила,какъв искате да е въздуха там.

5

Шерлок

преди 6 години

Хора не виждате ли, че става дума за "три в едно" ... нищо случайно няма в това което се случва в нещастната ни държава. Та относно 3 в 1:1. Клатим капа на Евро съюза2. Тормозим хората с по-стари автомобили3. По принцип тормозим народа ... това е много важно защото "риба се лови в мътна вода" Зима е, има мъгла, има смог ... хората са бедни и се топлят на твърдо гориво ... да не говорим за Хавана клуб дето горят всичко.Дизеловите камиони на 20 години а и повече. Дизели на по 30 год.

4

Анонимен

преди 6 години

"Което предполага, продължи той, че при такова финансиране трябва да има и по-активно почистване на столичните улици."По-скоро, повече крадене....

3

До zeus

преди 6 години

Нека да усетят, няма само ние да си сваляме гащите на тях.

2

Анонимен

преди 6 години

Праховите частици колите ги вдигат от улицата/очаквано повишение след празниците/, а смогът е от печките. Третият фактор е котловинният релеф на София. В такива условия да се говори за чист въздух е утопично. Трябва да се търсят алтернативни решения, например общината да раздава безплатно противогази, или пък да се монтират вентилатори в Искърското дефиле да издухват мръсния въздух от полето.

1

zeus

преди 6 години

Реалните данни са в Air Sofia, останалото са манипулации на властите, че от ЕС чакат да ни накажат. Спокойно, сега като дойдат ЕС чиновниците ще усетят сами какво дишаме...