45

Анонимен

преди 6 години

А, дали не притежава незаконно и банкомата, който изчезна не отдавна и вече си ползва незаконно българо-шенгенската виза !?

44

Анонимен

преди 6 години

Човека е пенсионер и отишал за гъби

43

Анонимен

преди 6 години

Фатмаката Радеф, къде е? Много странно, че се е покрил.

42

До 10

преди 6 години

Заради такива невежи коментари има стотици да не кажа хиляди клипове в мрежата 22lr vs bulletproof vest, пишеш и четеш. 22 lr е точен до 100 метра след това трябва да хвърляш боб дали ще уцелиш или не. Един полъх на не константен вятър и пропускаш. Скороста на high velocity патроните е макс 380 м/с има изк. като stinger с 500 м/с но там пък теглото е намалено. Единствените му + са че е евтин, тих и супер прецизен до 50-60 метра. Американците го ползват за да учат децата си да стрелят.

41

бая ви

преди 6 години

човекът може и да не знае за това убийство, а.

40

Анонимен

преди 6 години

Абе Тиквата къде е бе, много странно, защо се е покрил!?

39

Анонимен

преди 6 години

Поредния психично болен. Защо тази държава не си прибере психично болните пациенти в лудницата? Не само този е за психото, ами също и някои политици, като например Волен Сидеров. Един друг убиец също беше за лудницата, но влезе в затвора, че да не мине на тънко.

38

Анонимен

преди 6 години

Да прегледат набързо Рамбо 1 кръв, да се поучат! Абсолютно същия случай! Ако е той убиеца де!

37

Св

преди 6 години

Че си е звяр и психо, ясно. Обаче едно не може да му се отрече - страшна визия, типична за затворнически американски филм. Не могат да го докарат и 10 професионални гримьори някой ***-актьор така. Направо страшен е, око притворено от побоища, някакъв неврологичен проблем пак от побоища, веждата ...абе затворник -килър от класа. Ако го освободят (примерно адв. Марковски да пледира условна, за домашно лечение - напълно приложимо у нас), може да му се промени живота в Холивуд .

36

СатаНАТО

преди 6 години

Човекът не е касапин, а просто глу пав и много объркан.Години наред обидата му е дълбала мозъка, докато е превъртял.Не е от онези, които изпитват удоволствие от самото убиване, само е решил проблема малко по-радикално.

35

Малко мирише

преди 6 години

Зад всички престъпления досега все стояха клошари, последно май пак клошар "запали" старите сгради в Пловдив!После край Кресна пак случаен пожар на клошар ли беше, на пастир ли беше! Сега пак някакъв затворник! Ами ако не е? Ако има някаква огромна далавера, която започва от Високо ниво?Та много много не е за вярване!

34

Карла

преди 6 години

И най-вероятно днес ще намерят тялото на самоубилия се Росен!! Тия ни имат за много прости! Ама идват гУемите, бързо ни трябва Човек.....

33

Виготура

преди 6 години

МВР Пикчърс представя Рамбо Първа Костинбродска кръв. Не ви ли стана ясно хора, че МВР и прокуратура нямат идея какво е станало и на всеки час бълват нова версия на събитията? Накрая изнамериха тоя да опере пешкира. Може и да е бил любовник на жената, а сега да се укрива, щото и него го търсят да го убият примерно? Медиите вече му направиха характеристика, осъдиха го и го пратиха на електрическия стол.

32

Анонимен

преди 6 години

И все пак е можело да стане по-лошо от това и да има още повече жертви. Развихри ли се, ще продължи да убива наред и наоколо, докато му свършат куршумите. Като не е добре човекът, светът му е виновен.

31

Анонимен

преди 6 години

Вижте пещерите! Стига сте се завирали в Централна градска част! Преди години пак търсиха някакъв изтрещял боец.Извършил погрома и набил гората.Пристигнаха Специялни полицейски сили! Местният началник сетне се изрази така: - Много тренирани, много подготвени, само дето не бяха за тази работа.Дойдоха не с кубинки, а с половинки! Сетне други не толкова прехвалени свършиха работата.

30

Georgiev

преди 6 години

Какви са тези абсурдни заглавия?

29

Анонимен

преди 6 години

Отново искат да ни пратят за зелен хайвер. Абсурдно е да се смята, че всичките мъже в къщата са се уплашили от този тип, който преди това на всичко отгоре не е бил убиец, а изнасилвач. Ако му бяха скочили щяха да го направят на перушина. Извършителите са повече от един и определено нямат нищо общо с тези информации, които ми дойдоха до гуша и дори малките деца няма да им повярват.

28

Здравейте

преди 6 години

Дядо с въздушната попиля баретите в лясковец лудото а тоз герой мой са бие с цяла танкова дивизия

27

Анонимен

преди 6 години

Ако това е човекът на Доган, едва ли ще му направят нещо. Доган държи съдебната власт в негови ръце.

26

Анонимен

преди 6 години

Когато нещата опрат до хвалба, нали знаете кой ще се появи на телевизора! Писах ви когато гръцките фермери бяха блокирали ГКПП - Кулата. Пратиха Московски там и ви казах, че нещата нямат към момента благоприятен изход. Фермерите започнаха да се изтеглят с тракторите и там с цялата си мощ се стовари ББ и започнаха могъщи репортажи как ги подгонил.