230

Анонимен

преди 6 години

Емиграцията вече не е необходимост като през 90-те когато БС(К)П ограби България, а по-скоро мода.Я глей комшията, отиди в Англия, аз дъ ни съм по-долу от ниегу?И аз искъм А6 та аку щие и с диесиен вулан.

229

Край

преди 6 години

И да не забравя - тук в трамвая можеш да видиш по-хубава жена от на конкурсите за мис там където отивате. Един "успял" ми вика - тука как въобще се жените не знам. Аз вика тук няма да издържа две години с една. Жена ми вика е по-хубава от мис Денвър ама тука е друго.

228

Терсенето

преди 6 години

Селяка от софия си нямя даже и хабер че извозването на *** във Германия струва околу 8 евро. Селяка ще оврещи вселената как са го обрали.

227

Край

преди 6 години

Що плюете политиците бе. Ми станете и вие политици да лапате кинти и да подредите нещата по-добре. Не става. Ми къде ще станете - в Германия или в Италия или в САЩ. Ще станете там в другия живот. На пръстите на ръката се броят българите забогатели в чужбина. Повечето като си дойдат отиват на зъболекари и доктори че там много скъпо. И не могат да се начудят ще ги не срещат с хляб и сол на летището в народни носии. Ми щото и тук живеем и си гледаме децата. Не сме чак толко успели ама ...

226

Анонимен

преди 6 години

И аз не вярвах ,ама се връщат, точно на единия майката викаше да завършва икономиката да остава там да става голям началник на германците.. Той той се върна..

225

Анонимен

преди 6 години

До КрайГлупости! Никой не емигрира заради такива простотии- нямал къде да паркира и *** му пречел, дрън-дрън. Това са проблемите на Сф, в провинцията няма такива неща.Емигрира се заради безработицата, за по- висока заплата и по-добър стандарт на живот.

224

Анонимен

преди 6 години

Връщат се да.Имам приятели семейство с две деца, върнаха се от САЩ и започнаха собствен бизнес.*** се пукат от яд, ама това е положението, да свикват.

223

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 222Другарю ти наистина си много неграмотен и необразован. Ти никога не си живял в Западна Европа за да разбереш , че примерно 2000 евро заплата са нищо . Само наема ти е около 1000 евро ,а собствен апартамент е около 350 000 евро .

222

Ирена

преди 6 години

Пълна глупост, връщат се

221

Анонимен

преди 6 години

Докато има "толкова много, толкова прости неща на толкова високи места във властта",НИКОЙ СВЕСТЕН българин няма да се върне в България, за да работи за Банкянската Тиква и целия бостан невежи кратуни около него.

220

GERB

преди 6 години

Eвропейското знаме роди ни.Пребоядисахме се за вас.Смело тука се върнете,върнете се и останете,ще ви прецакаме завчас !!

219

Диии Марко

преди 6 години

Аи стиа бе! Хаахахах

218

Жокер

преди 6 години

Причината поради която се връщат се нарича Неконкурентноспособност. Някой наясно ли е какво означава един българин да се конкурира за едно работно място с азиатец, индиец, литовец и т.н. които притежават същата квалификация като българина?

217

до циничка

преди 6 години

Намери си работа най накрая бе *** най лесно ще те вземат в цирка

216

Факт!

преди 6 години

Младите се връщат. В село Долно *** само за последната година са се върнали три семейства, които след 20 години работа са се пенсионирали в Испания. Те са на възраст около 65години. Тези, които не са ходили в Испания, са на по около 80 години. Наистина "младите" се връщат! Да са живи и здрави.

215

Анонимен

преди 6 години

И глухите и къоравите вече знаят ,че българските политици така си нареждат законите както на тях им изнася ,само те са безнаказани ,в ход е за кокошка няма прошка за милиони няма закони ! И всички знаят ,че у нас само политиците живеят охолно, твърде охолно ,грабят ,лъжат ,крадат и затова за народа не остават пари нито за пенсии ,нито за заплати ,нито за здравеопазване. КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЛАСТ ,КОЯТО ВИНАГИ СИ Е БИЛА НА ВЛАСТ НАПРАВИ КОМУНИЗЪМ САМО ЗА ТЯХ А НАРОДА СЕ ВЪРНА ВЪВ ФЕОДАЛИЗМА....

214

Анонимен

преди 6 години

Да ви обясня тука в България е трудно да Завършиш ТУСофия , ФМИ , Физическия .. А в Германия е трудно на квадрат .. Българите са *** бягат от трудното.. УНСС че е лесно , телефонист , а ако изкараш късмет началник

213

Анонимен

преди 6 години

Аи *** нема го преживеят това ама наистина виждам много да се връщат

212

Анонимен

преди 6 години

ВРЪЩАТ СЕ АМА ДРУГ ПЪТ...ЗАЩО ДА СИ ИДВАТ ДА СЕ ЯДОСВАТ С ЕДНИ АЛЧНИ ПОЛИТИЦИ ,ДА ГЛЕДАТ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН БАЦЕ КАК СЕ ХВАЛИ КОЛКО СМЕ ДОБРЕ ,ЧЕ ЦЪФТИМ И ВЪРЖИМ ,ДОКАТО 80 "% ОТ НАРОДА ГЛАДУВА И ЕДНА ВЪРЗВА ДВАТА КРАЯ....

211

Анонимен

преди 6 години

Лоши новини за БСП