76

Най-добре

преди 6 години

да му предложат на тепсия Южна Корея, че белким миряса.

75

Какво да предлагат

преди 6 години

Да им дават ориз и пари, че да не изстрелват ракети ли?То и без това луд умора не знае.

74

Анонимен

преди 6 години

"Санкциите няма да спрат Пхенян и той ще продължи с плановете си, без да приема диалог. "=============Пиндостан не предлага диалог на КНДР, а само санкции, санкции, санкции.

73

Анонимен

преди 6 години

Ако някой от тия не излезне усмихнат на снимката, му режат от заплатата за 3 месеца напред.

72

Ей блядчета

преди 6 години

и аз като долния, хайде със здраве

71

54

преди 6 години

ако не сте виждали Мунев те виго

70

примерно

преди 6 години

Ако нещо и стане на тази ракета и падне в Япония ?! Какво са виновни нормалните хора в Япония, а след това и севернокорейските гладни хорица, които са им натъпкали мозъка с пропаганда...

69

Анонимен

преди 6 години

ГЛЕДАТЕ ЛИ СНИМКАТА? И ТРЪМП Я ГЛЕДА. КАЗВАТ, ЧЕ МУ ТРЪГНАЛИ КАМЪНИТЕ В ЖЛЪЧКАТА.Ще викат Боко да му масажира ушите, та дано се поуспокои.

68

aa

преди 6 години

Война няма да има - не е това целта на американците. Те искат просто да имат причини да стационират своите ракетни комплекси в Южна Корея и да ограничат действието на китайски и руски ракети. Всички видяхме каква причина се изтъкна за слагането на американски комплекси в Румъния и Полша - Иран ще ги обстрелва. Еми сега е спряна програмата им, но американските комплекси са си още в Източна Европа. Така ще е и в Южна Корея.

67

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се намери изход от тази ситуация -войната не е решение , тя е края. САЩ ще трябва да престанат да се изживяват както богове и да налагат санкции на суверенни държави и да подържат бази по цял свят . Когато започнат да живят като нормална държава тогава ще има мир . СК я притискат и тя затова така действа .Ако САЩ продължават така не знам какво очаква Земята . Но аз съм за мир и разум

66

До Анонимен

преди 6 години

Това ли ви е опорката от Санкт Петербург днеска? Да беше попрочел някоя и друга новина или чукча писател, не читател!

65

Ген полк Гадорян

преди 6 години

Я се огледайте и вижте колко размирици има по света?! Украйна, Сирия, Ирак, Йемен, Турция с кюрдите, Мианмар, Сомалия, Нигерия, изобщо света тлее и скоро ще пламне. Бая пожар ще бушува. Кравария е добре. Далече от всичко и пак ще изкарат парички. Парите не миришат, ако и да са изкарани с кръвта на милиони невинни.

64

От вчера

преди 6 години

КИм чен ЪН е първия престъпник бомбандирал КОРЕЯ С нов вид ядрено оръжие подава Китайско море възмутеноУвредени с а важни специфични зони около взрива..

63

Анонимен

преди 6 години

До Ген полк ГадорянНе може населението да расте все така главоломно...не може и вечно да получаваш пари "от въздуха, от нищото" ... не става!

62

Анонимен

преди 6 години

Просчоландия ще бъде демократизирана в най-скоро време щом толкова му е акъла на маминия златен джолан на снимката.

61

Ген полк Гадорян

преди 6 години

Както би ви казал Василев. Селяни прости, знаете ли колко пари ще изкарат краварите ако подпалят Азия, Африка и Европа. А? За нула време ще излязат на чисто. Не само това, ами и пак ще дават заеми хахаха. Планетата си плаче за война. Не може населението да расте все така главоломно. Не става

60

Анонимен

преди 6 години

Петнадесет произведени и изпитани ракети само за 9 месеца- на всеки две седмици!Мизерстваща и недемократична КНДР произвежда и прави успешни изпитания с мощни ракети и атомни бомби в условията на жестоки санкции от САЩ и ЕС САМА в количества и ритмичност на производството на суджук в БГ!!! Та целия политически елит на БГ, заедно събрани, не могат да изприказват и направят такова количество простотии за толкова кратко време! Та у нас дори национално организираните престъпления са по-рядко!

59

Ген полк Гадорян

преди 6 години

Едно е да си имаш работа с камилари, друго с японци, китайци и корейци. Бая корейски филми съм гледал. Верно от Южна Корея са, но те за бога са един народ. За жалост разделен. Религиите и доктрините имат ужасното свойство да разделят народи. За справка Индия, Пакистан, Бангладеш, ГДР, Виетнам, Китай ( Тайван ),Корея. Факт

58

Факт

преди 6 години

До АнонименЕпъл щял да пострада при удар срещу Ю.Корея?Леле,голям смях!Да не би цялото производство да е там,ха-ха?Загубата на няколко завода(примерно) е нищо,в сравнение с елиминирането на водещ конкурент.Освен това яко се налива вода в мелницата на Тръмп(идеята за връщане на производства в САЩ).Самият Тръмп още преди кризата планираше да вземе мерки срещу Южна Корея!

57

Анонимен

преди 6 години

ХА ХА ХА СЛЕД ПУСКА НА СЕВЕРНОКОРЕЙСКАТА РАКЕТА ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА Ю.КОРЕЯ СА ИЗСТРЕЛЯНИ ДВЕ РАКЕТИ ТИП ПВО - АМЕРИКАНСКО ПРОИЗВОДСТВО КОИТО Е ТРЯБВАЛО ДА ПРИХВАНАТ И СВАЛЯТ СЕВЕРНОКОРЕЙСКАТА РАКЕТА ,НО ЕДНАТА АМЕРИКАНСКА РАКЕТА Е ПРОПУСНАЛА ЦЕЛТА ,А ВТОРАТА НАПРАВО ОЩЕ СЛЕД СТАРТА Е ЦОПНАЛА В МОРЕТО ,КАТО Е ИМАЛ;О ОПАСНОСТ ДА ПАДНЕ В НАСЕЛЕНО МЯСТО И ДА ПОРАЗИ НЕВИННИ ХОРА.//ИСТИНАТА ЛЪСНА ,А ТЯ Е,ЧЕ САЩ СА ГОЛА ВОДА ВЪВ ВЪОРЪЖЕНИЕТО ,АМА ГОВЕДАРИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА СЕ ПЪНАТ НА РАША И КИТАЙ