134

до 150

преди 6 години

Пак по гот от сърповете...и особено чуковете на БСП

133

Анонимен

преди 6 години

До Е, как да се отрече?Ако не си забелязал на знамето на ГЕРБ има повече петолъчки.*** пред някой техен клуб и ги преброй, ако искаш.Сигурно са символ на пребоядисаните, но все още злобни комунисти в ГЕРБ.

132

Анонимен

преди 6 години

Премиера е да управлява - широкоформатно...цял куп мишоци има да му четат законите...той само ги прилага ))))))

131

Анонимен

преди 6 години

Боко е нагъл....като всички велики диктатори!Върви му на имиджа!

130

Анонимен

преди 6 години

От 2008 този човек управлява БГ.За девет години не прочете законите, най-вероятно не е чел и конституцията, защото редовно не се съобразява с нея, краде и убива и все друг му е виновен за оцапаните му ***.А това горе в.статията дето пише , че го е казал показва, че и Библията не прочел.Жалка картинка, за нещастие ние му плащаме циркаджилъците.

129

до 144

преди 6 години

КЪТ ТЪ ПОГАЛИ ТЕБ ПАПА...ТОГАВА ПРИКАЗВАЙ....А ДОТОГАВА СИ ТРАЙ!)))) ЗАВИСТ БОЖЕЕЕ

128

Много е нагъл Боко !

преди 6 години

Цар Суджук е доста нагъл. По-корумпирани от ГЕРБ не е имало. Само ДПС, може би, но не е сигурно. 8 години са на власт и няма нито един осъден мафиот или политик. Да не говорим, че България все повече прилича на постсоциалистическата *** от 90-те - мутри, корупция, престъпност, бедност и мизерия.

127

ПАПИ ГО ГАЛИЛИ,БОЖЕ

преди 6 години

ПАПИТЕ ГАЛЯТ ПО БОЛНОТО МЯСТО, АМА НЯМА КОЙ ДА ЧЕТЕ! ТРИМА ПАПИ СА ГАЛИЛИ БОКО ПО БОЛНОТО МЯСТО-ГЛАВАТА, ТА ДАНО ОЗДРАВЕЕ, НО НИЩО НЕ ПОМОГНАЛО, ЩОТО ГЛАВАТА СЕ ОКАЗВА КРАТУНА, БОЛЕЗНЕНА ПРАЗНОТА. И 33 ПАПИ ДА ГО ГАЛЯТ ПО БОЛНОТО МЯСТО, В СЛУЧАЯ ГЛАВАТА, ВСЕ ТАЯ. КОФТИ Е ДА СИ ***, ОЩЕ ПО-КОФТИ Е *** ДА ТЕ УПРАВЛЯВА, АМА МНОГО ***

126

Анонимен

преди 6 години

Боко е гранда от Банкя...гиганта на мисълта бащицата на България )))))))

125

cazzo duro

преди 6 години

Глупчо.Сатаната да се откаже от себе си.Ей ся на!! Таз добра душа др. Нинова!!! Мощната приватизаторка на активи за без пари и ................после с умиление подарява по чифт вълнени чорапи на бабите.Опссссссссс, на електората де. Освен това е голяма радетелка да паднат санкциите за "братска" Русия!! Да ама синчето е в гадните САЩ!! "Проевропейката" с букет цветя на бюста на диктатора Тошо ???? Ъ?? Ко??? Май е по-правилно Сатаната да се отрече от Нинова:)

124

до 140

преди 6 години

И Боко от кои е според теб. Откъде се пръкна.

123

Анонимен

преди 6 години

Истинския Софиянец изчезна след 9ти....останаха шопи от околните села!Мачкай пролетариата Бокич!

122

Анонимен

преди 6 години

В София за ГЕРБ гласуват само новопридошлите селяци.За всеки истински софиянец е срамно да гласува за Мутра, произлязла от БКП.София винаги е била дясна.

121

Анонимен

преди 6 години

На хората от провинцията трябва да се отнеме правото на глас - за съпричастност с обявената за престъпна БКП

120

тонката

преди 6 години

Давай Бойко,мачкай *** до дупка,мачкаййййй.Народа ти дава власт лустрирай ги и заповядай на съда да ги нахака по каушите тези долни червени крадци и родоотстъпници къде е...баха майката на България.

119

Анонимен

преди 6 години

Кво бил казал селският футболист с десетте минискуса от Пътното ?

118

Столичанин

преди 6 години

БОКО Е ЕДИНСТВЕНИЯ ПРЕМИЕР ГАЛЕН ОТ 3 *** ПАПИ...МИЛИАРДЕР...И ЧОВЕК С ВИЗИЯ!СОФИЯНЦИ ЗНАЕМ КОЕ Е ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРИЯ...И ЗА ЗТИ ПЪТ Я СПАСЯВАМЕ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИ ДИКТАТ!!!НЕ НИ БЛАГОДАРЕТЕ - 4И МАНДАТ МУ Е В КЪРПА ВЪРЗАН!

117

Шефа

преди 6 години

Третото правителство на мутрите в България решило че повече не могат да крадат по някакъв стар закон от времето на Станишев , затова ще си приемат нов , съвременен , който да отговаря на стандартите на Европа за кражби на едро?Така ли е Борисов?Ами така кажи де , а то Сатаната , че три пъти да се отрича някой и т.н. ....глупости!

116

Анонимен

преди 6 години

До BurzumЗащо народът да е трижди проклет?Не гневи Бога!

115

Е, как да се отрече?

преди 6 години

Нали пентаграмът (петолъчката - символ на Сатанаил) е основен символи на столетницата?