99

tonoto

преди 6 години

До АнонименНе говорех конкретно за нея. Ама явно и да няма такова се е постарала да се научи как се ходи....Тя да не е била учителка у 51-во изгорело та да не е от аристократичен род? Или не може аристократ да е учител?

98

Анонимен

преди 6 години

Тонито изби рибата в морето покрай Варна.Минало на учителка със уклон към деца

97

tonito

преди 6 години

А и не може ми сравнявате преди 20 години как е дошъл Клинтън, па Петър Стоянов и т.н. Затва хората пишат правила и етикет за да не изглеждат днешните политици, общественици така ....А за Мелания и прословутата и среща в Европа какво да говорим та тя предпочете мола от среща с Първите дами... сигурно се е разбрала с Деската на по кафенце някъде да се видят.

96

Анонимен

преди 6 години

Аристократично минало като Макрон;) Учителка спи с 16годишен.Кой го писа това да го черпя за хумора

95

ХАХАХ

преди 6 години

хах, яда беше станала президент цецка цачева, е те тогава щеше да е сейр ! сайта нямаше да издържи от коментари а Макрон щеше да усили охраната

94

Анонимен

преди 6 години

Дуро неофициална е.

93

tonito

преди 6 години

И на Дасеката и на Мелания им личи, че мъжете им не са попаднали на място и не са готови за това.Не говориме, коя е по-красива, по млада и т.н. ..... Има етикет в облеклото за такива събития и този етикет има защо да е писан от хора, които с това се занимават от години и т.н.Факт е, че нашата Убавица не го спазва .... Ама то требва да имаш някакво по-аристократично минало за да знаеш етикета или поне да седнеш да почетеш малко.... или па в крайна сметка плати си на експерт по етикет да го..

92

Анонимен

преди 6 години

Много глупави българите

91

Анонимен

преди 6 години

Представям си Радева как ще изглежда след 20 години?! А това за маратонките и дънките не е лоша идея, Макрон ще изглежда супер!

90

Анонимен

преди 6 години

Дуро стига се натиска за дизайнер на Деса;)Да не си безработен:))

89

Анонимен

преди 6 години

Дължината на полата обратно пропорционално на годините.Така е по правило.

88

Анонимен

преди 6 години

Радев изглежда достоен човек, но жена му определено няма стил за обличане. И това няма нищо лошо, но има хора, които това работят - стилисти. Просто трябва да се довери на такива хора, за да не се излага. И аз не мога да се подстригвам сaм, затова ходя на фризьор.

87

Анонимен

преди 6 години

Голяма злоба, голяма злъч към Радева ! Абе ***, българката ако ще да облече работна престилка като работничките от някой цех и да си обуе маратонки или гуменки пак ще е в пъти повече от французойката ! Аде спрете се вече бе ! Много специалисти станахте по дрескодовете ! Аде къш !!!

86

????????

преди 6 години

А НА КАКЪВ ЕЗИК СИ ГОВОРИХА????? ОПЛЮХТЕ ДЕСИСЛАВА КОЯТО Е ОТВСЯКЪДЕ ПО ХУБАВА А ТАЗИ КРИСИ ТАБАЧКА КОЯ Е????? МНОГО СИ "КОМПЕТЕНТНА" ТАКА ЛИ ТИ КАЗАХА ДА НАПИШЕШ????? АКО БЕШЕ ОБРАТНО ДЕСИСЛАВА ДА БЕШЕ ТОЛКОВА МНОГО ГОДИНИ ПО ГОЛЯМА ОТ ПРЕЗИДЕНТА КАКВО ЛИ ЩЯХТЕ ДА ПИШЕТЕ Е ТОВА СА КУПЕНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ПОСЛЕ СЕ СЪРДЯТ ПИШАТ КАКВОТО ИМА КАЖАТ И ПЛАТЯТ

85

Анонимен

преди 6 години

Нашата е по-хубава, няма какво да коментирате!

84

Кутев

преди 6 години

Вдигнете темпото другари, че ни направиха на две стотинки!Напомнете им какви рокли и сандали имаше по времето на соца, а сега какви са?

83

Анонимен

преди 6 години

Мелания да си сменя дизайнера и да вземе някой от този форум.

82

Анонимен

преди 6 години

На французите и клошарите им са стилни, естетиката е в кръвта им. А Бриджит е смела жена, има какво да се научи от нея!

81

Анонимен

преди 6 години

До ХрисМелания Тръмп беше със сандалки и рокля с голи рамене, но за Мелания може за Десислава не.За Деса не може, но мъжа и спокойно можеше да се барне по мрежест потник и сандалки с дълги, зелени чорапки :) Все пак е лято, а той е военен пенсионер!

80

И?

преди 6 години

Не можах да разбера къде е проблемът...