39

партия

преди 7 години

Герб води политика на геноцид срещу белите жители на България. Московски и Танева - роми, Борисов с тоя цвят и той не е ясен. Скок на парно, ток, вода. Не съм от БСП, дори не ги понасям. Комунистите от дпс и герб ще довършат държавата до 5 години. За двете партии гласуваха и повечето роми. Защо не покажат разбивка по общини да видите какво е положението - Плевен, Лом, Монтана, Ловеч, Сливен -вече изцяло ромски вилаети. България е мъртва. Само още си мислим, че е жива.

38

Хитър Петър

преди 7 години

Влязоха провалилите се политици и партии. Аз не гласувах, всички са пълни ***.

37

Анонимен

преди 7 години

Ако съм на мястото на Волен , ще направя луд банкянския ***. В кайна сметка, Сидеров излезе прав за всичко, за което го плюха.Сега борисов му е в кунките, дано се възползва от предимството

36

Анонимен

преди 7 години

Абе що мълчите за новите цени на газа и парното от първи април.Аз пък ще се кефя вече на всички беди,които предстоят да се случат на тоя опростачен робски народ.Той това заслужава.И ми простете глупостта,която ще изрека,но с нетърпение чакам момента,в който Ердоган ще си вземе Кърджали и Родопите.

35

БЪЛГАРИН 1

преди 7 години

Сега ГЕРБ трябва да докажат,че найстина могат да управляват като го направят самостоятелно - ако Управленската им Програма е добра и в интерес наХората няма да има проблеми.Е ще видим дали им стиска и дали найстина са голямата работа !

34

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

ГЕРБ и Бойко трябва да им се молят на колене на Патриотите да им са коалиция, защото заслугата ДОСТ да не влезе в парламента беше изцяло на Патриотите!!!

33

морето

преди 7 години

До Анонимен напълно си прав.! А освен това като ще вдигаш минималните пенсии, другите , например-350 лв. какво ще правят- това е една лавина с много лоши последствия.

32

Анонимен

преди 7 години

В настоящата обстановка сички кандидат - депутати се стремят да бъдат в опозиция!На всички им е ясно,че САЩ и ЕС вече нямат пари за БГ и ще бъдат само на заплата!Още през 2013 г ББ разбра положението и се опита да се измъкне с "цените на тока",но не му "разрешиха"!Пак се опита- покрай президентските избори-но "некои" пак не му разрешават-затова Корнелия ходи в САЩ...Мъка,мъка!Кой каквото е надробил- ще трябва да го изсърба докрай!Защо ли Тръмп е поискал от Меркел да върне 300 млр долара?

31

Хохо

преди 7 години

На кое от двете малцинства?

30

Ач

преди 7 години

Петрола пак е 50$ а цените пак скачат парадоксите на България....Като феномена 10/10 и тнт...

29

Шах и мат

преди 7 години

Бойко предизвика тези избори и ние платихме милиони само за да начеша огромното си его.Сега обаче ще му е много по трудно.Ако направи кабинет на малцинството всичките негативи ще се струпат върху него и народът най-после ще го изгони с камъни за винаги.Ако се съюзи с патриотите трябва да си плюе в сурата и да се води по тяхната ***.А и в Брюксел мразят патриоти,обичат триполови евроатлантици.И пак БСП и ДПС ще влияят на гласуванията.

28

Анонимен

преди 7 години

Не беше отдавна времето на едноличния режим, дълъг и успешен . Дерзай българино, подобрявй, че Северна Корея напредва .

27

Анонимен

преди 7 години

Когато намериш пари, тогава вдигаш пенсии, а не само да приказваш предизборно.Работещите у нас са малко, повечето ги осигуряват на минимална заплата, укриват се данъци - е как ще има високи пенсии бе ?!Как ще има за болните и гладните ?!Тия дето се наричат Патриоти са едни смешници.

26

Ало-измамник

преди 7 години

Вдигнете пенсиите, че хората нямат пари бе! Вчера едвам съм намерил един дядо да метне десет хилки.

25

Анонимен

преди 7 години

Прочети програмата на ГЕРБ и БСП и ще получите КОМУНИЗЪМ в демокрацията . В 44 парламент няма дясна партия . 2009 г. Б.б. обеща да построи АЕЦ Белене !. Прочети............

24

ГЕРБ forever

преди 7 години

Да пожелаем на г-н Борисов крепко здраве и дълги години да ни радва начело на държавата ни опоскана от червените бандити!

23

Анонимен

преди 7 години

Патриотите не се отказват: 300 години минимална пенсионна възраст за всички.

22

Анонимен

преди 7 години

До ФактологЯвно гепаджийте сте притесненни - този скок се налага защото предния път декември булгаргаз посискаха 10-15% увеличение на оня *** иван иванов ги отряза и сега ще се плати цената!

21

Фактолог

преди 7 години

Другаре, за тоя шоков скок се заговори цял месец преди изборите и ако се случи, вина ще има правителството на Герджиков, избрано лично от Зеления Чорап Радиф - защото както виждате ново правителство още няма, а може и да не се случи изобщо. Може и Бойко да не е премиер изобщо, и да връчи мандата на ***. Тогава тя ли ще е виновна, м? Само питам де, знам че нямате мозъчни клетки за мислене, само опорни точки да запомняте и повтаряте

20

е смятай всичко де

преди 7 години

До 16Я сметни сега колко имат вашите червени бабички, селинджърите и троловете - всичката гмеш дето гласува за БСП? ГЕРБ 16%, разбрахме, дай да видим сега вашето доверие, дето "народа" (ах, как я обичате тая думичка и да пишете от нейно име), та да видим вие какво доверие в % имате на "народа" :)))