67

Окат

преди 7 години

Ко депутати. Банките са празни, ням а никойййй. !!!

66

Анонимен

преди 7 години

До евроатлантика:А ти ще ми платиш ли пътните разходи? Защото при"руската окупация"имахме пари,да отидем където си пожелаем,но не ни позволяваха,а сега при европейската окупация можем да идем където си пожелаем,но няма с какво.

65

О

преди 7 години

Като сте некадърници и крадци, е нормално да няма пари,26 години вечно няма пари, но имотите ви много.Май ще е най-добре да ви ги продадем за да има пари,а?Или не сме ви тупали достатъчно м?И вас и онези в съдебната крастава система.

64

Анонимен

преди 7 години

До ЗозоНе се притеснявай, българите до тогава ще са се стопили и измрели, това е ялово племе, природата изчиства ненужното.

63

Евроатлантик

преди 7 години

Скъпи дами и господа пенсионери! Яжте банани, ползвайте тоалетна хартия и пътувайте на запад. Радвайте се на живота - гледката от Айфеловата кула в Париж е фантастична! Преди 1989та при руската окупация бяхте затворени като концлагер и не можехте да пътувате на запад, нямаше банани и тоалетна хартия с днес при евроатлантическото партньорство има тоалетна хартия и банани в изибилие и всеки е свободен да отиде да си пие кафето на терасата Айфеловата кула et la vie est belle!

62

Зозо

преди 7 години

Специално за всички които се осигуряват сега да им напомня, че като се пенсионират няма да има вече кой да работи и внася осигуровки за техните пенсии.В момента системата е "капни - ***", след време ще е по - зле. Да не мислите, че *** ще внасят осигуровки за вашите пенсии.

61

123

преди 7 години

Преди известно време излезе информация за някакви коли, които било необходимо да се закупят за Службата по охрана - коментираше се космическата сума от по над милион за една такава кола - специално бронирана и т.н. Та питам аз - това ли е по-важно? Тези в Парламент вече си плачат за линч!

60

Анонимен

преди 7 години

До 54 : не с 300,а със 165 лв.да живеят.

59

zeus

преди 7 години

4-5 милиарда годишно отиват да храним един етнос, който чака наготово, заради тях няма пари за хората, бачкали цял живот!

58

12345

преди 7 години

Много добре се получи - предсрочни избори, а не да слушаме популистични послания. Цинично е да се говорят неосъществими лъжи като това с пенсиите. Затова - успех на всички на изборите.

57

АНОНИМЕН

преди 7 години

А как намирате пари за увеличение на докторските и учителските заплати,а за пенсии не можете?Така умишленно имувеличихте заплатите и като се пенсионират ще могат да живеят като бели хора,а обикновенните работници"бачкаторите" ще мизерстват с минимална пенсия от 165 лв и с минимална разлика от социалната пенсия=дадена на тези,дето нямат и ден трудов стаж.Но така е защото в парламента влязоха само доктори,учители,и някой друг адвокат.Няма ни един работник,който да помисли за другите."Власт дайте н

56

Анонимен

преди 7 години

300 лева са 150 евроТази държава скоро няма да се оправиЗа да има ръст в икономиката трябва добри минимални пенсии и заплати

55

някоя си

преди 7 години

След 43 годишен труд съпругът ми се пенсионира със смешните 260 лева пенсия. Това, ако не е геноцид, здраве му кажи! За ДУПЕТАТИ, има, за министри никому ненужни има, за политическата прослойка има, за честно работещите - няма! Това е! Революция трябва и измитане на всички продажници!

54

Анонимен

преди 7 години

Абе *** русофил - твоите руски друзя ограбиха българия затова няма пари. А и парите за днешните пенсии не са натрупани някъде в някой склад, ами се изработват в момента. 1.7 работещи на 3.5 милиона пенсионери - ако не се увеличат работещите няма да има и увеличение на пенсиите. Просто и ясно. Нали самолетни двигатели искахте да купуваме - майка ви предателска русофилска?

53

къде са парите?

преди 7 години

Докато има камунисти ще тинем в ***. Я виж пенсиите на поляците, два пъти по-високи от тук. Смачкаха комунистите като ***, ето затова са по-добре. Вие пак си гласувайте за червените, че трябва да се вдигат още 4-и етажа на сараите.

52

към 56

преди 7 години

Ама защо и кой допусна младите ни хора да бягат ? Не са ли отново политиците и българските бизнесмени. Не може тук 10% от нацията да живее по-добре от американците ,от германците и с огромни милиони а останалите да работят за жълти стотинки. Ако плащаха по-нормални заплати никой нямаше да бяга. Тук останаха само болните ни родители, и алчните ни бизнесмени и политици ,дето никога не са работили и само в България може да бъдат изтърпяни ,хем търтеи ,хем алчни и с претенции. Такъв огромен шут им

51

Анонимен

преди 7 години

досега се наслушахме от почти всички политици, че пари няма. никой обаче не дал обяснение ЗАЩО НЯМА и КЪДЕ СА ПАРИТЕ? пенсиите са следствие на ПЛАТЕНИ ОСИГУРОВКИ над 30-40 години трудов стаж, някои с над 100.000 лв., които с лихви оттогава са станали над 400.000 лв. КЪДЕ СА ПАРИТЕ?

50

ДО 43

преди 7 години

Това са оправдания на лакомите ни бизнесмени. !В македония в Сърбия по-голяма ли икономика има ? Не ама там изглежда политиците им са по-нормални а не като нашите акули зинали за пари ! Всички ,които са работилби в Англия ,в Америка казват ,че нашите българи са едни от най-добрите работници ,едни от най-можещите само тук бизнесмените ни все намират причини да ги ограбват ,да им работят по 12 часа за 300-400 лева а те да трупат милиони. алабалистики ще разказвате на ромите ......

49

Популист

преди 7 години

В Македония са 124 000 пенсионери, а в България 2 500 000.

48

Анонимен

преди 7 години

след бурни дебати...да им таковат лелята на тези депутати..