33

Анонимен

преди 7 години

АМИН

32

...

преди 7 години

Епа сичкото е в парите! А пари ще има тогава когато СКАПАНИТЕ ни политици почнат да получават куршум в главата след края на всеки техен мандат а същото това трябва да се приложи и към техните роднини до някое коляно до кое точно може да се уточни на референдум! Следващия начин е да се спре да се хранят хора които не допринасят с нищо за изграждането на тази държава! И третото е да се издирят всичките ония дето ОТКРАДНАХА МИЛИАРДИТЕ долари от бай-Тошово време и на тях да се приложи първото!

31

Браво

преди 7 години

Браво, 50 процента ще работим да свържем двата края и да нахраним още 50 процента дето ги мързи да си вдигнат гащите и правят деца на килограм.

30

Бъркаш

преди 7 години

До flokoНе пише че са 80% от населението а 80% от учениците. Хайде нека да си мислим, че е преувеличение или грешка. Нека са реално 50% или даже както пише в статията 43%. Това означава, че половината от младото поколение, с други думи "бъдещето на нацията" не е с българско самосъзнание и самоопределяне (което зависи от майчиния език). Турете към тях и заселваните бежанци. И какво ни чака след 10 години? Те ще минат много бързо тези години между другото - докато се огледате и хоп - няма я Бг.

29

Браво

преди 7 години

Браво, 50% ще работим и ще опитваме да свържем двата края и нахраним още 50% търтей дето ги мързи да си вържат гащите и правят деца на "килограм".

28

Анонимен

преди 7 години

Дам скоро България ще се прекръсти на *нгария

27

Браво

преди 7 години

Браво, ще храним 50% ще работим за да свързваме двата края и да храним още 50% дето ги мързи да си вържат гащите и само деца правят.

26

Професор

преди 7 години

Който е минавал през балкана в Котел знае. Пълно с "балканджии".

25

Анонимен

преди 7 години

Всичко свързано с ромите, бежанците и каквито и да е евро програми и проекти е с цел отклоняване на средства!!!

24

Орешака,

преди 7 години

Помните ли каква гордост беше за бесепето, когато кабинета на Ореха увеличи майчинските и детските за ромите ? Описваха ни го като невероятно добрата социална политика. Грозната истина е, че българките първо нямат право на тези помощи защото работят и второ никога няма да тръгнат да раждат деца заради тези пари. Това, обаче не е проблем за ромската общност.

23

БАН

преди 7 години

Абе къде е онази "ДОЦЕНТКА" от БАН която говореше по ТВ-то, че било НЕВЪЗМОЖНО ромите да ни претопят ? Къде е ? СПИРАЙТЕ МАЙЧИНСКИТЕ И ДЕТСКИТЕ. Помощите ще се дават само под формата на освобождаване на данък общ доход и неплащане на осигуровки. Така е в Германия и САМО ТАКА СЕ СТИМУЛИРАТ ДА РАЖДАТ РАБОТЕЩИТЕ РОДИТЕЛИ, а не ***

22

Анонимен

преди 7 години

То да е само Сливенско... Ами плевенските села, а Трън и трънско, ами надолу Кюстендил, а Пазарджишко, ами Ботевград и селата, а пък нагоре Монтанско и Видинско не ми се говори! А Пловдив със Столипиново - най-голямото гето на Балканите? Факултета в София е само 40 хиляди и то тези, които успяха да ги преброят, реално са много повече... Ние сме малцинство вече, само не е обявено официално.

21

R.I.P. Bg

преди 7 години

и процеса е вече необратим

20

А1

преди 7 години

"За 43% от "българчетата" българският език не е майчин!"--------А, сега си задайте въпроса - Какви ще са статистическите данни след 25 години????Интеграцията на ромите закъсня. Бай Тошо се усети (1984 - 85г.) но, беше твърде късно, "вятъра на промените го отнесе".След това власта попадна в ръцете на Мутрокрацията, та чак до ден днешен.Днес, просто отчитаме фактите, без да имаме реалната възможност да им повлияем!Късно е! Сами натикахме нашите роми в ръцете на Турция.

19

Eвала

преди 7 години

Да живей комунизма и гордостта на Позитано, а именно МАЙЧИНСКИТЕ И ДЕТСКИТЕ дето се раздвата на калпак. НО НЕ и на българките защото "социалститие" въведоха подоходен праг който всяка работеща българка надхвърля и НЯМА ПРАВО на помощи

18

Мен

преди 7 години

Аз виждам страхотната политическа игра да стимулират размножаването на нискоинтелигентни и природно глупави "хора" за сметка на останалите. Светло бъдеще я чака тая държава, спор няма.

17

безпартиен

преди 7 години

Много преди 1989 на еджипшаните беше дадена възможност да се учат,да работят.И тогава имаше ранни "женитби" и тогава никой не ги закачаше.Грешката е,че от катуните ги вкараха в селата и станаха уседнали,станаха местни.До тогава нито документи са имали,нито права,а и задължения.Никой не ги е броил за хора.Е,тогава станала грешката,та до сега и за в бъдеще.Интеграция за тях няма и не може да има,както и за емигрантите от арабските страни.Просто културните различия са непреодолими!

16

Благодарим на БСП

преди 7 години

Да благодарим на БСП, които от началото на прехода винаги бяха на власт в коалиция с ДПС и винаги работеха за интересите на малцинствата в България.Да благодарим и на частта от народа, която безусловно подкрепя БСП и до ден днешен в борбата за ограбване и заличаване на страната.

15

Анонимен

преди 7 години

то бабите и дядовците са на по 40 години, още са си в силата.Иначе тенденцията е ясна, вървим по нанадолнището, а спирачки няма.Няма социална система и достатъчно мощна икономика, която да изхранва такъв процент от обществото на помощи. Единственият ни шанс е в блока Хан Аспарух да открият най-големите залежи на петрол в света, а това няма да стане. Отпадането на визите с Канада също е лъч светлина в тунела :)

14

ДО 10

преди 7 години

В града Сливен българчетата са около 80%, в областта тоест в селата ромчетата са 80%. Но това е така и в почти всички останали областни градове, като изключим югозападна България