65

морски

преди 7 години

да ...след като ЕС слуша Вашингтон и въведе ембарго на Русия -ДА

64

Анонимен

преди 7 години

Аз обичам България. Другите са чужбина.

63

Ха- ха- ха

преди 7 години

Социален примитивизъм е да откраднеш чужд коментар и смени русофил с краварофил ще покаже надмощието и правотата на робското преклонение на русофилите пред диктатора Путин. Както е диващина да палиш или тъпчрл знамена.

62

Смех

преди 7 години

Я, как *** и подскачат до небето тук разни copocoфили, краварофили и други подобни зоофили. Някъде в планината запалили парче плат - диващина, нецивилизовано, талибанщина. Какъв плам само заклеймавт, какъв плам. Същият плам скойто защитаваха "бунтовните ***#ки" от Пуси Райът които влязоха в самия храм Божи и го поругаха, но това беше цивилизовано и демократично

61

да , амЪ?

преди 7 години

ЕС и НАТО ,....но без САЩ.НАТО си е баш САЩ, ама защо трябваше да се продаде и ЕС на САЩ ???Може и да не ми отговаряте!

60

Евроатлантик

преди 7 години

Знамето на ЕС е най-святото нещо за нас европейците, а Православният храм е отживелица от варварските православни времена когато не е имало евроатлантически ценности, само диваците се молят в разни храмове, а талантливите девойки от Пуси Райът просто направиха арт първорманс в едно езическо обиталище и бяха хвърлени в затвора от недемокритичният диктатор Путин!

59

До бачкатор

преди 7 години

4. Въоръжаваха ни срещу щайги с домати.Е тук вече се изложи. Толкова принизено мислене и непознаване на тогавашната действителност говори, че комунистическата пропаганда ти е нанесла големи поражения на мисленето. Темата е голяма, но ще се опитам да ти го обясня накратко: въоръжаваха ни срещу пълно послушание и отказ от суверенитет. Официално не бяхме 16-та република, но неофициално -да. Помниш ли, че с това оръжие отидохме в Чехословакия?

58

Анонимен

преди 7 години

ЕС е една пропаднала организация ,без никакво бъдеще!

57

Анонимен

преди 7 години

"Ето защо ние заявяваме, че няма да допуснем потъпкването на европейските ценности и символи. НАТО НЕ Е НИТО ЕВРОПЕЙСКА ЦЕННОСТ НИТО СИМВОЛКОЛКОТО ДО БЪЛГАРСКИТЕ ЦЕННОСТИЕВРОПА ГИ ПРЕВЪРНА КАТО ЦЕННОСТИ ОТ ТРЕТИЯТ СВЯТ

56

АНТИ

преди 7 години

Не ми го хвалете днешното вълче време.България умира!

55

Анонимен

преди 7 години

НЕ нито едното нито другото,но не си гледате правилно нещата по опазване на националните ресурси пък и всички се измъкват кат стане въпрос за защита им,а те са природна даденост за издръжка на тоз народ,дет казват,че българите требе да се държат на каишка,не се разбра къде в центъра,на кюше щот там се въртяла по добре търговията,вземат за два,дават от немай къде един или за един може и като втора ръка,който се усети се извърта настрани леко полеко докат дойдат други двама за двойно,щот са игриви

54

До бачкатор

преди 7 години

3. Руската култураАдмирирам влечението ти към руската култура. Руската култура обаче не включва потъпкването на чужди знамена. Руската култура не включва дрънченето на оръжие и завземането на съседни държави, както приветстват това родните путинофили! Освен това руската култура е само една малка част от големият свят и познаването само на нея е подобно на кон с капаци. Светът е широк и би могъл да изследваш и други култури!

53

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 57И АЗ ДА БЯХ ТАМ ЩЯХА ДА СТОРЯ СЪЩОТО ,ДА СТЪПЧА ЗНАМЕНАТА НА ЕС И НАТОи що не си бил там бе - нямаше кифтета както на Бузлуджа ли? Или изпусна автобуса на бсп-ту?

52

Виготура

преди 7 години

Пък аз нито обичам ЕС, нито Путин. И са кво?

51

36131

преди 7 години

Тия хора не обичат Русия, а Путин и мразят не ЕС, а всички. На диктатора винаги някой външен му е виновен за несгодите.

50

Анонимен

преди 7 години

До шоуАз обичам Русия и не мразя ЕС,ами сега какво!?а снимката на путин целуваш ли редовно?

49

Анонимен

преди 7 години

Хубаво е от време на време да обичате и родината си.

48

До бачкатор

преди 7 години

2. Сан СтефаноПледполагам визираш договора подписан там на 3 Март 1878г. Ако поне малко си се поинтересувал от история би трябвало да знаеш, че не всички земи населени предимно с българи са обхванати от този договор, който е мъртвороден и изтрайва само до 13 Юни 1878г, когато от Русия, а не от българия е подписан Берлинския договор, който съвсем осакатява възраждащата ни се държава!

47

Анонимен

преди 7 години

От нискочели *** какво друго може да се очаква?

46

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 7 години

Българи, нас ни продадоха(предадоха) преди 26 години!