105

Анонимен

преди 7 години

Руската култура винаги е била на световно ниво. Същото важи и за науката. А това разбира се не е изгодно на ЦРУ

104

Анонимен

преди 7 години

Е това високомерие, че сте последна инстанция и знаете какво е добро и кскво не за света и в частност за България е нещото което ви вкарва в трета глуха. Със същото високомерие някога други управляващи наденаха хомота на държавата две световни войни я вкараха в съюз с губеща Германия. Резултатут е 25 милиона златни лева конртибуции и загубата на Западните покрайнини. Това високомерие ни коалира все с губещите. Също ксто днес

103

Анонимен

преди 7 години

Ценностната система на руснаците е по-скоро азиатска, отколкото европейска. Тази азиатска ценностна система се характеризира с обожествяването на лидера, с любовта към здравата ръка, с ненавистта към всеки, който е различен от тебе, с параноята, че си заобиколен от шпиони и врагове, с искането за най-тежки наказания за тези "врагове". И тези ценности, руските агенти имащи се за русофили искат да ни представят като алтернатива за развитието на България.

102

Анонимен

преди 7 години

ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ - РУСОФИЛИ!........Хахахаха

101

Безработен

преди 7 години

Докъде ни докараха ЕС и Америка за 25 години. За жалост акъла няма да ни дойде.

100

Анонимен

преди 7 години

Бойко може да е всякакъв но евала ,че спря руските проекти които по схемата Белене щяха да на досасипят от кражби.

99

Анонимен

преди 7 години

Може ли някой да прати линк с някоя брошура от руска верига за да видим колко струва храната??? Аз мога да ви пратя от европейски колкото искате:)

98

Анонимен

преди 7 години

Събор на русофили те ,божееееее,боже какво падение.Европа се бори за единство ,стреми се към глобализация и силна пазарна икономика за да може хората да живеят по добре а тез събор на русофила правят,да се смееш ли да плачеш ли.Искаме в шенген,искаме БГ да приеме еврото,искаме контрол от ЕС за всяка сделка и всяко похарчено евро.Искаме разпускане на българското правителство ,искаме общо европейско такова.Искаме повече Европа,повече интеграция,искаме бъдеще

97

Анонимен

преди 7 години

Канили го, глупости! С този вид на селски разбойник само на мазните борби може да го поканят.

96

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 109И като е първа в света по национално богатство що одат гладни бре?

95

равносметка

преди 7 години

Да живееш в лъжа ,да правиш телевизия на лъжите.Да лъжеш себе си и народа. Има ли по -голям подлец от Сидеров в нашата история.Мразят го и в Кремъл ,според Путин излага Русия всеки ден .И е прав. Дано догодина това нищожество напусне политиката ,не се нуждаем от него .

94

Анонимен

преди 7 години

Русофилите са най-големите врагове на българския народ. За 130 години те са избили повече българи, отколкото убитите по фронтовете по време на двете световни войни. Те признаха под диктовката на Москва и "македонска" нация, накараха през 1946 г. българите от Пиринския край да се пишат националност "македонци" и само влошаване на отношенията между Тито и Сталин им попречи да харижат Пиринския край на Югославия. във всяка нормална държава щяха да бъдат заклеймени а у нас празнуват.

93

голяма гордост

преди 7 години

"От движението "Русофили" изрично подцертава, че подобно няма в нито една от бившите съветски републики."ми никъде другаде по света няма да се намерят толкова много такива ***.

92

Анонимен

преди 7 години

Русофилията е еманация и най-изтънчената форма на Стокхолмския синдром. От нея боледуват дори и такива индивиди които никога реално не са били пленници или заложници.

91

Анонимен

преди 7 години

По национално богатство на човек от населението Русия е първа в света. И винаги ще бъде първа, за съжаление на ЦРУ. ЩИРЛИЦ

90

Анонимен

преди 7 години

Искам да призова русофилите от тази трибуна дадена ми от електронният новинарски сайт днес.бг, моля Ви, елате най-после в 21 век, стига сте бавили развитието на света с илюзиите и погрешните си представи за това, как точно трябва да функционира и изглежда той, спрете да пречите и на България да навлезе в 21 век, нещо, което може и да не стане, а може и да стане чак след 100 години, заради ограничени умове като вашите.

89

Анонимен

преди 7 години

Няма как да отиде! - Ще му се скарат чичковците и леличките от посолствата от които са го назначили! Българският премиер! :))))

88

Анонимен

преди 7 години

Хахах, точно!

87

Анонимен

преди 7 години

усофилите имат много простичка и ясна представа за света. Според нея Обама-Обонго освен да скача от клон на клон и да яде банани по цял ден мисли как да превземе Русия и да завладее богатствата и. В разпадащия се ЕС е пълно с гейове и лесбийки, които преследват малкото останали хетеросексуални да минат на другия бряг или да сменят пола си. А Русия е велика държава с непобедима армия, просперираща икономика, ръководена от гениален ръководител носител на православните славянски ценности.

86

Анонимен

преди 7 години

Русофилство в БГ винаги е имало и ще има въпреки, че България често е заставала на грешния пътЩирлиц