234

Анонимен

преди 7 години

Ти която плачеш за издръжката на ген.Радев,какво ще кажеш за 20 милиардния заем,който ГЕРБ взе за да си харчи охолно за какво ли не,даваш ли си сметка,че тези пари ще ги плащат нашите деца,може би не твоите,но нашите със сигурност.А иначе ние плащаме и за депутатите,които натрупаха милиони за наша сметка.Само ГЕРБ имат 30 милиона от субсидии и всички след тях съответно с милионите от нашия джоб.Отделно в комисии,бордове на фирми,подставени лица във фирми за държавни поръчки и още и още....

233

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 228Твоята "издръжка" която е получил Радев и за цената на един трамваен билет може би няма да стигне!

232

Анонимен

преди 7 години

Става за авиошоу, ама за президент се искат съвсем други качества.

231

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен275Ами пробвай само да се повозиш,без да правиш лупинги и ще ти стане ясно дали се прави на "гАзар" или е доказан професионалист! Това струва ми се,не е като да караш лагерна количка или барутник на 15-20г.

230

Анонимен

преди 7 години

О.з. генрал Радев сигурно е добър пилот. Тои е станал добър пилот на моя издръжка. С моите пари и на такива балами като мен, които си плащаме до стотинка всички данъци в България. И след като сме го издържали 30 години, плащали сме му да ходи по САЩ, да лети..., той реши да пристане на една определена политическа сила, която ограби България. Парите за неговата издръжка са пропиляни.О.з. генерал Радев сигурно е добър пилот, но не би могъл да бъде добър президент.

229

Анонимен

преди 7 години

Проклет комуняшки предател, срам за армията и България. пУтинска ***!

228

Анонимен

преди 7 години

Не познавам по-тъпо съсловие от военните - от сержант, та до генерал.Негативна селекция в апогей.Всеки който е ходил в казарма ще ви го каже. С тази си номинация БСП+АБВ май директно целят да пратят Краси Каракачанов на балотаж и после да го подкрепят срещу ГЕРБ. Хитро! Техен кандидат никога не би имал шанс срещу ГЕРБ на 2-ри тур.

227

WC

преди 7 години

RADEV LETIAL SI NE DA PAZISH BG A ANKLAVITE NA BOGATITE KRADLIVI NOVOBOGATASHI

226

Анонимен

преди 7 години

Ако има претенции за доблест нека се изправи и ясно да каже на хората, чиито гласове иска:1. Бил ли е член на БКП/БСП?2. Бил ли е агент на ДС?

225

Анонимен

преди 7 години

Десет години сърбахме попарата на агент Гоце от Сирищник пернишко. Сега ни се предлага един от неговите генерали (все още не е проверяван за принадлежност към ДС от комисията, но и това ще стане), докога?

224

Анонимен

преди 7 години

За да летиш толкова години,да боравиш с толкова сложна и прецизна техника,се изискват физическа сили и издръжливост,интелект,ясен ум,познания в различни области и не на последно място,много чисто човешки качества и морал!Веднъж имахме Пр.който си настъпваше връзките на обувките и се спъваше,после треторазряден бракоразводен адвокат,сега един дето се хвали че спял по"паркинзите" и жена му не ще да го види в Герб ченгета и парт.секретари,така че предпочитам Радев!

223

Анонимен

преди 7 години

*** каза-"аз мога да нося отговорност, гарантирам че ще стане президент". Комплект изхвърлячи.Търкулнало се гърнето,та си намерило похлупака. Тази партия някой сериозно иска да я закрие -ама как едно адекватно решение не взеха, от избора на председатели,та до кандидат-президент. Е,крайно време е, откога чакаме.Скучно ще е да няма кой да напсуваш,като го видиш по телевизията, направо ще ми обеднее речника.

222

Хризантема

преди 7 години

До 263 червен анонимник. А бе, Боко си е Боко, сега коментираме Радев. Това че премиерът ни говори замотано и неграмотно, не означава, че трябва да си изберем и такъв президент. Не ни пробутвай онзи виц: Един казал на друг "Ти си бил гений, бе", а другият отвърнал "Ти да не си по-хубав".

221

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 260 Абе това ДС направо ви побърка бе пичове! какви ДС-та ви се мотаят из главите! Дъртите от ДС,които служеха през 89-та отдавна са пенсионери,а много от тях вече не са и измежду живите,маладите от тогава сега са пред пенсия,не са имали време да се научат на нищо и затова в момента Нац.сигурност е на такова ниво!

220

K.Коцев

преди 7 години

Абе не ни трябва никой от БСП - за какво ни е?! Пак има да обещава светлина в тунела ,пак има да говори за добруване / то се знае,че ще е само за някои,нали така? / пак ще има да ни се разправя колко сме добре / докато в същност никога не сме били толкова зле / ще се сипят мъгляви обещания...все познати елементи от огромния арсенал на комунуисти и соци алисти... Накрая,погледнал се Илия-пак в тия:))) Ха ***,че гласувай?!

219

Анонимен

преди 7 години

До Типичен комунистБоко пък такива форми използва,че направо обърква и преподавателите по дилектология от СУ.Преводачите му се чудят как да превеждат дебелашките му шеги и мъдри умозаключения! За чужди езици,там е пълен мрак,за толкова години поне едно изречение да беше научил!

218

Анонимен

преди 7 години

ген. Радев е изпратен от ДС да учи в САЩ . Сега дойде време да излезе на светло и да си плати на КГБ-ДС . А номерата на червения *** , че уж бил шпионин на САЩ са много плитки и целят объркване на хората. Да ама не . Методи Андреев е бил шеф на комисията по досиетата и много добре знае кой кой е . Той е кандидатура на Русия . Капиш другарю .

217

БУДА

преди 7 години

До 254. А как реши, че коментарите за щатския шпионин са герберски? Много добре знаем, че червените майму.няци са царе на конспирациите.

216

Хризантема

преди 7 години

До 252. Ами, не позна. Читав човек от ГЕРБ ще стане президент (е, той няма как да събуди уважение и респект в електората от 80 годишни червени бабички), а твоето кирливо позитанско мнение няма да има никакво значение.

215

Анонимен

преди 7 години

Абе герберски тролчета,съгласувайте с вожда поплювките си,че нещо много разнопосочно се изказвате.Един смята,че генерала е щатски шпионин,друг-че е руски.Айде разберете се,де.