48

Анонимен

преди 7 години

Ти кой от двамата Гергови си социалния

47

Анонимен

преди 7 години

62 Кой е глобален играч , тзои който си тръгна като мръсно коте по рано от срещата ли

46

Анонимен

преди 7 години

Този наистина е голяма Тиква , на срещата в Бризбейн Путин го заяви много ясно и категорично че Запада и ФАЩ , че действат без стратегия и че той е глобален играч с тава за всичко само тиквун не разбра или по скоро не му казаха🍨 А сам да се досети той няма такива заложби

45

socialen

преди 7 години

Понеже неграмотният Борисов няма вече достатъчно електорат и притежава само 80 депутата, то Борисов е на лов за лапнишарани.

44

socialen

преди 7 години

Добре е, че електоратът на Борисов е само едва има-няма 13% или много по-малко от 1/7 от всички български избиратели. Понеже Народът прозря фасадната Демокрация и спря да гласува отвратен, най-вече от неграмотните Борисов и Цветанов, то неграмотният, малоброен електорат на Борисов печели избори. Но електоратът на Борисов намалява стремглаво. Днес, Борисов притежава само 80 депутата.

43

Анонимен

преди 7 години

Ах,каква лисичка си само ! Наближават избори и изведнъж енергийните проекти с Русия станаха важни ! След изборите пак ще забравим за тях. а ако бях на мястото на Путин щях отдавна да съм ти изтрил телефонния номер

42

BGN

преди 7 години

Тоя и обкръжението му измениха въпроса за референдума за АЕЦ Белене, само и само да го затрият, сега ........................

41

чей са

преди 7 години

Като беше ореха, тея проекти беха лоши- сега са добро щот ще лапкат наште хора и ще има пари за електорат

40

Хенде Хох

преди 7 години

Хе хе ...и откога О. Р . К е забранена дума хахаааа...Абе подлизурковцииии хахаааа

39

Анонимен

преди 7 години

Тъкмо постигнаха диверсификация и независимост от руските енергийни проекти, те ни заобиколиха. А те пак недоволни - защо ни заобикаляли. Да провалиш Южен поток заради американски интереси, дето ходят по света да спират руски проекти и да правят мръсно на руснаците, притискайки продажни правителства - е това постигнаха. Недоволни диверсификатори, независими, заобиколени, нез газ, без ток, с тръбички към Гърция, Търция, Сърбия, откъдето да получават пак руски газ и да плащат транзитни такси.

38

БРАВО

преди 7 години

Преди няколко години имаше една Мечта - Големия Шлем .Тези думи са на най-Успешния Президент на България - Президента Първанов .Този Човек успя да вкара България в НАТО и ЕС .Големия шлем означава -1 . АЕЦ БЕЛЕНЕ 2. Южен Поток 3 . Бургас - АлександруполисДано Господ даде шанс на тези Проекти за да си запазим Децата на България .

37

Хенде Хох

преди 7 години

Много ,ама мноооогооо жалък самозабравен ***...тотално загубил чувство за реалност!!!Вече дору не е смешно или тъжно,СТРАШНО Е!!!И армадата от плоскоглави,нискочели *** след вожда си Азгул!!!...

36

Затишие пред Буря!

преди 7 години

Плаши ме, че България е в "окото" на американо-руско-турската Буря която в момента е в затишие.... Пък да видим!

35

Анонимен

преди 7 години

ЛЮБЧО КЪШЪР ПОДПОМАГАЛ ПРЪДПРИЕМАЧИ ДА ПРЪДЕМАТ

34

socialen

преди 7 години

Хората се отвратиха от неграмотните Борисов, Цветанов, ядрено-атомната експертка Фидоска и останалите главочи от ПП ГЕРП и спряха да гласуват!Гласува само неграмотен, нискоинтелигентен, нискообразован, малоброен електорат от бедни, провинциални, български пролетарии на Борисов, които са, слава Богу, едва има-няма 13% или много по-малко от 1/7 от всички български избиратели. Народът, останалите над 87% или 6/7 от българските избиратели не иска и не гласува за ББорисов.

33

Анонимен

преди 7 години

Сега очаквам да чуя,как,ще натопи всички други,а той целият в бяло.

32

Анонимен

преди 7 години

"Путин е добронамерен" Боко, каза ли го това на Плевела или той е още в неведение и сънува хибридни войни?А ти какъв си? Ако го напиша ще го изтрият. За това оставям сам да се сетиш.

31

Анонимен

преди 7 години

Няма загуби, а неплатено поръчано оборудване на АЕЦ Белене. Първият реактори го подариха на руснаците, защото бил стар, а гербаджиите искали последна мода реактор. Получиха последна мода реактор, а сега не плащат. Защо беше този арбитраж? Руснаците предложиха 49% инвестиции, 51 за България. Вече щеше да се построи поне половината.

30

socialen

преди 7 години

Неграмотният Борисов, Обединител на Простотията в България.

29

socialen

преди 7 години

Страната се "управлява" от август 2009 година от неграмотния Борисов, който обърна всички инвестиции в енергетиката в загуби като спря енергийните проекти под натиск на САЩ и корумптраните с вашингтонски грантове десни в София.Нека сега САЩ да плащат неустойките на руснаците и да не се услушват. Вместо да корумпират реформаторите с грантове, да им ги спрат и да плащат.