68

Анонимен

преди 7 години

Да издигнат носителят на либералните ценности, про НАТОвец и про Европеец с азиатки корени, г-н Местан, обединителят на нацията и човек на падишаха.

67

Анонимен

преди 7 години

В 2005 г. Симеон Борисов загуби изборите, в 2016 г. Бойко Борисов загуби изборите.

66

Анонимен

преди 7 години

Какво става,подиграват ли се с нас вече?

65

Анонимен

преди 7 години

Simion schte e po dobar presd. Na bg ot plevneliev i dr kand. Ot gerb simion e uvajavat v 4ujbina ima vaspitanie no e star sa president moje bi a i margarita e stara no sa na nivo fam. Uvajavani kaneni v dr monarh. Fam tova ne e malko vajno sa bg

64

Анонимен

преди 7 години

Седесарите отмениха конституцията на Живков и върнаха царя.

63

Анонимен

преди 7 години

На този не му ли сърбахме попарата вече?

62

Анонимен

преди 7 години

Тоя дядка не се ли нахрани с толкова гори, че и иска ОЩЕ.

61

fsd

преди 7 години

Защо пишете за царя а има снимка на Сакскобурготски? Царят не ни ли е Борисов или аз се бъркам?

60

Анонимен

преди 7 години

Симеон не е цар не е бил и няма да бъде стига сте го короновали ,той е г-н Симеон Борисов и нито той е цар нито неговите синове са принц Търновски Преславски и т.н и нито негови снахи са принцеси .България е република всеки може да се кандидатира за президент успех но не е цар на българите

59

Ай стига

преди 7 години

При условие , че Премиер е неговото отроче Борисов , само той ни липсва за Президент!Видяхме го един мандат а оттам пак продължава мандата му чрез Борисов!

58

гласоподавател

преди 7 години

Някои отправни точки и размишления по въпроса защо съм категорично против него, въпреки че на фона на сегашния - и един осел да предложат, пак ще е по-добър!1. за царчето могат да гласуват само старци - от носталгия по отминали времена!2. като стана м-р председател заграби половин България, а сега какво, ще гушне и останалата част ли!?3. твърде е стар, вероятността да е поразен от склероза, старческа деменция или алцхаймер е голяма. 4. разединява населението на републиканци и монархисти.

57

Анонимен

преди 7 години

А как ще му викаме като стане президент?Ваше царско президентствоили Ваше президетско царствоили господин царски президент?

56

Анонимен

преди 7 години

Царя - Президент!

55

Иван

преди 7 години

Тези са абсолютни провокатори , част от руската хибридна воина !!!.

54

Анонимен

преди 7 години

И на слепите вече е ясно, що за бо..к е този, щом червените го предлагат за президент!Баща му е бил много свесен човек, но Симеон е позор!

53

Анонимен

преди 7 години

Стига сте му преиначавали думите на царо. Човекът каза: "България ще се оправи за 800 дни ако хората си сменят чипа". Ама червения чип е до гроб!Местан президент!

52

Син зъб

преди 7 години

Ще го калесам аз. С една по дебела сопа.

51

За България

преди 7 години

Това е поредната глупост ,която може да сътвори един невеж и умопомрачен човек като Герджиков. Тази Саксоборготски е най-неподходящата фигура за Президент.Дори и не го наричам човек,той е фигура. Днес на България е нужен родолюбец и способен президент да защитава безусловно и безкористно интересите на българският народ.Според мен нито една партия няма такъв кандидат,значи ще разчитаме на предложения от народа.Сред нас има такива личности.

50

Кирил Софийски

преди 7 години

Цар на какво е този !?!? И той като побратимите си Бареков и Костов ,за нищо не стават , ама са готови на всичко ! Стига някакъв келепир да има .

49

хахаха смях

преди 7 години

а много ще ми е кеф ако излезе с номинация точно от БСП, тогава ще напишат история - първо го обявяват за враг на народа и го гонят от страната, а след има-няма 70 години същите го слагат за "обединител на нацията"...