10

Един БЪЛГАРИН

преди 7 години

Естествено, че ще ги залавя и връща! Това тука да не е разграден двор?! (Антибългарски)ХК да вземат да се самобичуват! *** трябва да бъдат давани на прокуратурата, а не тези, които изпълняват гражданския си дълг! Всеки истински българин е твърдо зад това да се отстояват граници и суверенитета на тази държава! Не стига, че в управленските структури има хора с друга националност принадлежност, религия и протежета на друга държава, а остава и червен килим да им постелим! Вън всякаква ***!

9

Анонимен

преди 7 години

БХК - зловредни ***. Пълна забрана, незабавно!!!

8

Анонимен

преди 7 години

Политиците подбуждат към омраза срещу държавата, осъдените няма

7

Анонимен

преди 7 години

Ами дремете още и чакайте от БХК да определят кой да бъде съден ,само още дето и присъда не издават -същите се бъркат навсякъде с искания тази или онази организация да бъде закрита а членовете и съдени ,осъдени и затворени в затвор само защото не харесват чужди навлеци дошли неканени от *** .Още ли има наивници които да вярват че това са бежанци ? Не това е инвазия в Европа на ислямисти които знаят че след като не могат с оръжие да я превземат -пробват по този начин !!!!!!!!!!!!!!!

6

Анонимен

преди 7 години

Българската прокуратура отправя недвусмислено послание към незаконните емигранти: вършейки съзнателно престъпление, като преминавате незаконно българската граница, вие ще бъдете защитавани от "българската прокуратура" и БХК, както и ще ви бъдат дадени по 1000 лв. на калпак, а ако няма пари - ще уморим няколко български пенсионера, за да им вземем пенсийките от по 200-300 лв., за да има за вас!О времена, о нрави!

5

Анонимен

преди 7 години

Динко е новата икона на Българщината.-факт.

4

Анонимен

преди 7 години

Динко е достоен за Президент-а не м-е-дузи като П....ев

3

Анонимен

преди 7 години

Динко-герой!!!! С теб е цяла БЪЛГАРИЯ!!!!

2

Анонимен

преди 7 години

Горкият човек...

1

Анонимен

преди 7 години

Динко, попитай,как е истекъл записа от 112 към БХК.Ега ти държавата.Как да сигнализираш срещу някой,като може да чуе записи с всичките ти данни.