231

Анонимен

преди 7 години

Целият румънски излаз на море днес е Северна Добруджа, изконно български земи, населени с българи до Крайовската спогодба 1940.Русия лее кръвта си, за да ги даде на Румъния. През 1877-78, когато ги за пръв път им ги дават, ***-доди, воювали са за нашето освобождение и руси, и румъни. През 1915-7 руснаците ни нападат в Добруджа + с кораби откъм море + авиация, за да защитят Румъния да излиза на море почти до Варна. Сега румънците имали пристанища точно срещу Севастопол. Ми ще имат.

230

Набор 60

преди 7 години

Май че тези които искат война не са ходили в казарма и си мислят, че това е игра с компютъра. Сигурен съм, че 99% от наборите служили 2 години в БНА преценяват реалистично какво ще се случи с България при един военен конфликт с Русия. Преди да ни тласне ПРЕДАТЕЛЯТ-НЕ МОЙ"президент" във война, продавам всичките имоти и се изселвам в Екатеринбург - разкошен град !

229

Един от Северозапада

преди 7 години

За пръв път, Борисов излиза от паралелната си вселена, стъпва здраво на земята, и се изказва адекватно, за което заслужава само моите адмирации.Плевнелиев въобще не искам да го коментирам,за болестното му състояние на параоня са изписани вероятно не малко книги.Едно се чудя, обаче.Платените тук, ревяха под всяка статия, за Сидеров, че е ***, получава пари от руското посолство и защитава руски интереси.Интересно, каква позиция ще извадят сега, за същите изказвания, срещу Баце?***?

228

Анонимен

преди 7 години

До БургазлияВойна с Русия у нас искат само слугите на джуджето.

227

Бургазлия

преди 7 години

Който иска война с Русия, ДА СЕ МАХА ОТ БЪЛГАРИЯ, прав му път до САЩ, Турция или Румъния. Все пак, добре е ПЪРВО ДА ПРОЧЕТЕ ИСТОРИЯТА !!!

226

:=)

преди 7 години

те турските войски себе си не могат да опазят и кюрдите ги правят за смях

225

рускиня

преди 7 години

До Българинът. Разбирам,че турските войска ,които ще те пазят - не те притесняват? Мдаааа

224

до 285

преди 7 години

дано поне като се пробваш да сваляш жени не се опитваш и да разказваш вицове, че си пълна трагедия :))))

223

Набор 54 от Сливен

преди 7 години

През Втората Световна Война румънците масово гинеха на Източния Фронт заедно с италианците. ПЛЕВНЕЛИЕВ НА НАРОДЕН СЪД !!!БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е ПРОТИВ ВОЙНА С РУСИЯ !!!АМЕРИКАНСКИТЕ БАЗИ - ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!!

222

мазепа

преди 7 години

До АнонименДа Газпром и Роснефт ще минат и без Европа, а мужиците ще минат на самогон и сланина.

221

Анонимен

преди 7 години

Не ни трябва война, съвета по национална сигурност да се свика и да се прецени доколко е опасен тоя румънски подлизурко за националната ни сигурност.

220

Господ

преди 7 години

Аспаруховото ромче никога нема да тръгне срещу Русия , поради простата прочина че е хриатиянизирано ромче от Византия

219

Анонимен

преди 7 години

Браво на Борисов! Никога не е късно да влезе в правия път! Трябва да е играч както беше Тодор Живков и да гледа преди всичко интереса на България!

218

хахахахахахааа.....

преди 7 години

Днес, на пресата е скрита реклама на Борисов и Плевнелиев

217

ТРАКИЯ-БЪЛГАРИЯ

преди 7 години

На прага сме на поредно национално предателство.Амуджите отказват да спират бежанците и от днес спират споразумението с Европейския съюз.Разбойко трябваше отдавна да обяви пълна бойна готовност и да се затворят границите.Като ни залеят сега ще го питам какво ще прави.Нека поиска отговор от Кирчо Домувчиев къде са корабите и защо ги наряза тоя престъпник.Много отдавна Ердоган официално заплашва България а нашите се правят че нищо не е станало.

216

Насо

преди 7 години

Борисов това, Борисов онова, а всички ние къде сме. Изпукали сме от мизерия, ами не става за всеки мерцедес. Горе главата юнаци, българската земя е нашата майка.

215

Анонимен

преди 7 години

Путинските пудели ги знаем БСП ДПС и Атака, това че Борисов разсъждава като всеки трезвомислещ човек не значи, че някой му дърпа конците!

214

мазепа

преди 7 години

До Анонимен''Кранчето'' държи тоз, който плаща. Без износ на газ и нефт, някои други ще изпукат като въшки.

213

:=)

преди 7 години

държавите от НАТО никога не са били съюзници на България и няма и да бъдат

212

SS

преди 7 години

До Анонимен 256Ти това от собствен опит ли го знаел?С макетата се оправям няма проблем, виж украинци няма къде да срещна, най много на морето , но там едва ли идват анти-руски настроени украинци или по - точно и да има някой той си трае като пръдня в ***.