50

Анонимен

преди 7 години

Турците в Германия протестирали?! Хайде , че утре ви чакат кенефите да ги миете и тухли да носите. Като не ви харесва-обратно в Анадола.

49

мазепа

преди 7 години

До ТурчиHaЕ, тогава ще стигнете ''за норматив''

48

Анонимен

преди 7 години

До ТурчиHaНа теб май в анадола така са ти отхлабили дюзата, че мозъка ти е изтекъл от там. Колкото и да си лаеш си оставаш куче без зъби и грозен сурат!

47

мазепа

преди 7 години

До ТурчиHaИ какви автомобили ще ползвате при пътуването?

46

Матей

преди 7 години

A знаете ли, че когато Хан Аспарух е дошъл по българските земи да създава държава са казали "Дойде едно крадливо и ебли..о племе - пазете се"

45

Анонимен

преди 7 години

"Милиони турци, живеещи в Германия, излязоха на протестни демонстрации."===*** защо? Да напуснат Германия и да се върнат в Турция, щом не им харесва. *** няма да го направят, нали?

44

43

преди 7 години

До100ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА ОТИДЕШ ПРИ РОМСКИЯ ЛЕКАР, АДВОКАТ, ИНЖЕНЕР, АРХИТЕКТ И Т.Н., АКО ГИ НАМЕРИШ ОБАЧЕ.

43

Анонимен

преди 7 години

Очакванията са, че Турция може да наложи бойкот на германските стоки,...............................а след това меркел ще им върне 1.5 милиона гастарбайтери.

42

Стоян Диков

преди 7 години

Трябва да знаем, че България и била част от една огромна държава. Още 52 съвременни страни са били в рамките на Османската империя. Всички те днес са суверенни съвременни държави. Били са част от нея между 400 и 600 години и са запазили своята вяра, бит, традиции. В рамките на Османската империя няма асимилиран народ. Не е имало народ, който да е попаднал в империята и да е изчезнал заради нея.Влизането на България в тази огромна страна е запазило и нашия народ, защото по това време страната ни е била в много тежко състояние. През 14-и век тя е била много малка, слаба и разделена на три част

41

Анонимен

преди 7 години

Щом е диктатора Ердоган на власт,Турция няма да получи визи за Еввропа

40

разбирача

преди 7 години

турците са генетично ограничени, то се вижда и по "наследството" което са оставили и в нашите гени... нищо не става от тях, даже и от нас заради тях

39

42

преди 7 години

ДО 95ТУРЦИЯ ВЪРВИ КЪМ ПЪЛНАТА СИ ИЗОЛАЦИЯ.

38

Гагаузин

преди 7 години

До хахахаИмена няма да се сменят ама още едно робство Ви очаква, скоро българите ще са малцинсто в България колкото и да не ви се вярва. Време е да се осъзнаете вече и да спрете с това самочувствие което е без покритие. :)

37

1

преди 7 години

За геноцида над Българите в "Източна Тракия", нашите УПРАВЛЯВАЩИ нищо не споменават, камо ли да повдигнат въпроса "Къде са обезщетенията, които трябва да заплати Турция за имотите на тези хора?"!Да попитам и друго, "След, като от страна на Турция се навдига вой за т.н. възродителен процес/който не толерирам/, с какви имена са Българите, които са останали по родните си места или няма такива?

36

юбералес

преди 7 години

Целия свят уважава Германия затова че се призна за виновна в еврейския геноцид. Немските стоки се купуват по цял свят. Немските туристи пътуват навсякъде даже и в Израел. Не разбирам защо Турция се цупи за събития случили се преди 100г. 4 милиона турци могат да бъдат депортирани от Германия и заместени от много други желаещи и можещи от източна Европа (например украинци).

35

Анонимен

преди 7 години

Ердоган е жертва на собствената си самовлюбеност и простотия

34

Анонимен

преди 7 години

Дайте ги в България.

33

PD

преди 7 години

А кое точно не разбра Турския елит. Няма пазарлък, особено с Германия, по въпроса за етническо прочистване, и създаване на нови нации в 20 ти век. И днес съседите градят бъдеще чрез религиозно и етническо прочистване, гонейки кюрдите, от земите им. И ако днес медиите и политиците мълчат, дали това ще е завинаги? Пропадат, и то от агарянска лакомия, за арабски и западни кинти, ама едновременно. Нищо! Ще пострадат, за да се научат що е то пътя на Истината.

32

Анонимен

преди 7 години

Щом Германия гръмна нека ЕВРОПА ВИДИ С КАКВИ СИ ИМА РАБОТА.Нас ни избиват икономически и никой не стачкува а те за преди 300г ми скачат

31

Анонимен

преди 7 години

Скоро ще признаят и геноцид спрямо кюрдите...Явно за "турските присъствия " това е нещо нормално, само незнам нашите политици кво им е та викат на белото -черно?