55

КРИС

преди 8 години

Този , някой ще го пречука. Много скоро.Кандидати ще има много .

54

Анонимен

преди 8 години

Това ако е вярно този или тези са за затвора. После ходи прави дарения и някой наглец да ти ги прибира.

53

НА БАС

преди 8 години

НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ:СЪДОПРОИЗВОДСТВОТО Е ТРИИНСТАНЦИОННО-15 ГОД МИН.ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ИМОТИТЕ СА ПРЕХВЪРЛЕНИА ТОО *** Е ПУКНАЛ И ЩЕ ОТНЕСЕ ЦЯЛАТА ВИНА.

52

хмм

преди 8 години

Този случай е доказателство,че смъртната присъда трябва да бъде върната!Или поне трудови лагери,в които този и подчинените му да работят без пари до края на дните си!

51

Анонимен

преди 8 години

този заслужава смъртно наказание

50

Калоян

преди 8 години

Измежду впрочем медиите на Пеевски тирижират тази новина с еднакъв стил заглавие, което ме кара да мисля че този сайт също е част от неговата група.

49

Анонимен

преди 8 години

ИМА САМО ЕДИН НАЧИН ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ ДЪРЖАВНОСТТА В ТАЗИ ДЪРЖАВА! РЕСТАРТ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА, НЕ САМО НА СИСТЕМАТА! зАПОЧВАНЕ ОТ НУЛАТА, С ФАБРИЧНИ НАСТРОЙКИ! И ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ ЧРЕЗ ВОЕНЕН ПРЕВРАТ! КАКТО В ТУРЦИЯ, В ЧИЛИ!!! КОГАТО СЕ СЛУЧИ ВОЕНЕН ПРЕВРАТ, ИМА САМО ВОЕНЕН СЪД И ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ! НЯМА ПРЕЗИДЕНТ, НЯМА НС, НЯМА ПРЕМИЕР! ИМА САМО ГРУПА ОТ ХОРА, КОИТО УПРАВЛЯВАТ СПОРЕД ЗАКОНИТЕ НА ВОЙНАТА! А ТОГАВА ЗА КОРУПЦИЯ, КРАЖБИ И УБИЙСИВА ИМА САМО СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ! НА МОМЕНТА!!!

48

Фалконети

преди 8 години

Според моите наблюдения аа аз съм доста наблюдателен българите се делим на 4 категории. Най-голямата група сме около 60% и притежаваме умерено желание за забогатяване.желаем да забогатеем, но не на чужд гръб а като плод от собствения си труд.Другата около 20% от българите са алчни, готови да забогатеят по всякакъв начин, склонни чрез хитрост да се възползват от другите, борят се за наследства и т.н.Третата група са далавераджиите 10% , а 4-тата група на *** могат и майките си да продадат.

47

?!

преди 8 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

46

Кръв ще се лее!

преди 8 години

А на тези починали децица кой ще им върне живота? НИКОЙ!!! тоа *** е Винове за смъртта на много болни деца... Да Го линчуваме!

45

Калоян

преди 8 години

Какво стана с Николай Цонев престъпника, дето го арестуваха ? Помните ли колко години минаха ? Какво стана бе осъди ли България, а ? Някой помни ли ? Кой понесе отговорноста, кой му се извини ? Ай не ми обяснявай кво трябва да доказва в съда. ..

44

,

преди 8 години

Ударихме дъното.В този случай и смъртна присъда е малко

43

Анонимен

преди 8 години

Тежко им очаква ги присъда като на Христо Бисеров и Масларома.

42

Men

преди 8 години

Ако не се намери човек който да го заколи като прасе с *** нож, моля обадете ми се аз съм на разположение и с огромно удоволствие ще свърша работата. А до тогава му пожелавам весел престой в панделата, дано да му намерят черно надарено другарче с което да играят на мама тати по цял ден.

41

Така е цирк

преди 8 години

Тиквата защо не прати ДАНС на най-крадливия кмет на Пловдив. Защото яко му се отчита

40

Анонимен

преди 8 години

Въпрос - КОЙ го е препоръчал за този пост ??със сигурност някой близък до Цветанов.

39

П.Петров

преди 8 години

продължение на 46.- На каква цена са давани жилищата под наем и при какви пазарни такива? Ако е завишена цената МЗ и прокуратурата защо не са взели мерки до сега? Кой е отговорен ?-Ако разходът за наеми е голям, защо МЗ не е закупило жилищата още при създаването на фонда? Кой е отговорен?-Ако имаш пари придобити по престъпен начин, закупуването на недвижима собственост в Европа моментално те разкрива. Защо българските институции до този момент не са предприели никакви мерки и кой е отговорен?

38

ГЕРБЕРУНДИТЕ

преди 8 години

в клозета да ги затвориш пак ще направят далавера

37

Калоян

преди 8 години

Хората на които им е пукало за тази организация, те са го убедили да остане. Както помните през 2014-та родителите се бяха събрали специално за неговата защита, първо и второ след толкова силна атака, как да стане. Вече това е определено за истина, хора се изказват възмутени, без да има доказателства и държавата и медиите .....които изпълняват поръчки

36

Главен Редактор

преди 8 години

До КалоянПич, ако някой иска да напусне работа - никой, ама никой не може да го задължи да остане. НИКОЙ. Какви хора ми говориш? Аз ако реша да напускам, кои и какви хора ще ми попречат? Що за глупости дрънкаш???